Az új Hilux
Erőteljes benyomást tesz

A Hilux élő legenda, hiszen híres arról, hogy minden terepet legyűr és minden akadályon átgázol. Így van ez már 1968 óta - és most tovább erősödik a Hilux hírneve. A Toyota extrém körülmények között tesztelte az autó szerkezetét és új motorját, hogy bebizonyítsa: a magabiztos kiállású, még kényelmesebb és még sokoldalúbb új Hilux méltán viseli a 'Legyőzhetetlen' nevet.

Toyota Hilux
Remekül mutat - minden terepen

A Hilux új, látványos megjelenése hűen tükrözi az autó képességeit: erőteljes kiállásával, karakteres lökhárítóival és modern LED fényszóróival már első pillantásra egyértelművé teszi, mennyire erős és különleges. Az utastérben tartós anyagok, igényes kidolgozás, új műszeregység és 8 colos, tablet-stílusú érintőképernyő biztosítja a személyautós komfortot.

Erősebb, nyomatékosabb, élvezetesebb

Erős és takarékos motorjaival a Hilux hegyeket mozgat meg. A kínálatban újonnan megjelenő 2,8 literes, 204 lóerős és 500 Nm forgatónyomatékú dízel nemcsak a teljesítmény, hanem az üzemanyag-fogyasztás tekintetében is kategóriaelső. Minden idők legerősebb Hiluxa magabiztosan gyorsul, és olyan vonóerőt garantál, amivel a legnehezebb terhek is könnyedén szállíthatók - ráadásul a munka csekély üzemanyag-költséggel is elvégezhető.

Hilux, utastér
Erős, strapabíró, megbízható

Ha Önnek nehéz rakományt kell szállítania vagy kemény tereppel kell megküzdenie, ebben a pickupban mindig bátran megbízhat. Lenyűgöző, akár 875 kilós hasznos teherbírása, 3,5 tonnás vontató kapacitása és kézi kapcsolású 4x4 rendszere mellett az új Hilux számos off-road rendszert is kínál. Az automatikus részlegesen önzáró differenciálműtől kezdve a hegymeneti elindulássegítőn (HAC) át az aktív kipörgésgátlóig (A-TRC) minden megoldás azt szolgálja, hogy Ön mozgásban maradjon, bárhol is kell elvégeznie a munkáját.

Kellemes egyensúly a munka és a magánélet között

Kifinomult, kényelmes és dinamikus: nincs még egy pickup, ami ilyen egyensúlyt teremt a munka és a szabadidő között. A 8 colos, tablet-stílusú Toyota Touch® 2 képernyőn rengeteg multimédia-szolgáltatást kezelhet, integrálva okostelefonját, vagy kiélvezve a Harman CLARi-Fi technológiájú JBL audiorendszer minőségi hangzását. Egy fárasztó munkanap után pedig pihentető út vár Önre hazáig, amiről a modern biztonsági rendszerek és a tolatókamera gondoskodnak.

Ismerje meg elsőként!

Íratkozzon fel Hilux hírlevelünkre, és ismerje meg elsőként a legfrissebb híreket, újdonságokat és ajánlatokat!
Folyamatos tájékoztatást kérek

A versenyen legyőzhetetlen, a hétköznapokban verhetetlen

A néptelen vidékeken hihetetlen sebességgel átszáguldó Dakar Rally kérlelhetetlenül próbára teszi egy autó minőségét, strapabírását és megbízhatóságát. A Dakar győzteseként a Hilux újra meg újra bizonyítja legendás keménységét. Ezen a versenyen a pilótáknak muszáj bízniuk az autójukban - és a Hilux rá is szolgál erre, magabiztosan vágva át a sivatagokon és a hegyeken. Ez autó sosem hagyja Önt cserben.