1. Modellek
Gyors linkek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
12 505 000 Ft
Finanszírozási részletek

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk

Új Corolla Touring Sports: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az új Corolla Touring Sports látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

LED fényszórók
Hátsó lámpák
Hátsó lökhárító
Új könnyűfém keréktárcsák
Új első hűtőrács

LED fényszórók

A Corolla Touring Sports egyesíti a technológiát és az eleganciát, aminek legszembetűnőbb példája a formaterv tekintetében a látványos Bi-LED fényszórók párosa.

Hátsó lámpák

A Corolla progresszív hátsó fényszórója és kecses karosszériája funkcionális és stílusos.

Hátsó lökhárító

Az autó légies sziluettjét a letisztult és formás hátsó lökhárító teszi aerodinamikailag még hatékonyabbá.

Új könnyűfém keréktárcsák

A kifinomult és rendkívül modern könnyűfém keréktárcsák új választéka a Corolla Touring Sports sportos karakterét emelik ki.

Új első hűtőrács

A Corolla Touring Sports modern megjelenése a harmonikus arányokat ötvözi a széles és erőteljes új első hűtőráccsal, így magabiztos kiállást biztosítva.

Forma és funkció, tér és stílus

Amíg a karosszéria alatt kifinomult és dinamikus megoldásaival hódít a Corolla Touring Sports, addig a külső megjelenését tekintve merész formákkal közvetíti ugyanezeket az értékeket. Elegáns profilját az alacsonyra húzott lendületet sugárzó motorháztetőnek, az aerodinamikus tetővonalnak köszönheti, míg szemből és hátulról magabiztosságot áraszt magából az autó.

Új ülésborítás
12,3” digitális műszeregység
10,5” multimédiás képernyő
GR SPORT start gomb
Hangulatvilágítás

Új ülésborítás

A mély, gazdag tónusoktól és a merész 3D hatású mintáktól a Corolla veleszületett kifinomultságát kiemelő világosabb árnyalatokig, mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő kárpitozást.

12,3” digitális műszeregység

Vezetőközpontú és látványos grafikája mellett a Corolla Touring Sports digitális műszeregysége személyre szabható az Ön által előnyben részesített elrendezéssel és a négy különböző téma segítségével.

10,5” multimédiás képernyő

A Corolla Touring Sports karcsú, nagy felbontású 10,5” érintőképernyője könnyedén integrálja digitális és vezetési profilját.

GR SPORT start gomb

Pörgesse fel a pulzusát minden alkalommal, amikor beül a volán mögé. A GR SPORT start gomb állandóan emlékezteti Önt a Toyota személyautói és nagysikerű, hibrid versenyautói közötti kapcsolatra.

Hangulatvilágítás

A visszafogott és nyugalmat árasztó belső világítás kiemeli a Corolla mindig modern technológiai megoldásait és kiemelkedő kényelmét.

Dőljön hátra, és pihenjen

A csúcstechnológiát nyugodt és kényelmes légkörrel művészien ötvöző Corolla Touring Sports tágas utasterét magabiztos, letisztult formavilág jellemzi. Rendkívül praktikus, kétzónás klímával és tárolóhelyekkel van ellátva, valamint olyan részleteket vonultat fel, mint a hangulatvilágítás és számos mutatós belső kárpitozás, amelyek stílusos helyet biztosítanak az időtöltéshez.

Corolla TS Kombi GR SPORT

Éljen teljes életet, fejlessze tehetségét és szenvedélyét! Az új Corolla TS Kombi GR SPORT ebben segít Önnek, ötvözve a kifinomult sportos stílust a funkcionalitással. A tágas és kényelmes belső térben és a nagy csomagtartóban minden elfér, amire szüksége van. A kivételes felszereltségnek köszönhetően a volán mögött töltött idő minden pillanata emlékezetes lesz.

Nyereményjáték

Kifinomult formák

A Corolla TS Kombi GR SPORT kivételes külső megjelenésével nyűgözi le, tisztelegve a TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei előtt. Az autó gyönyörű profilját hangsúlyozzák a 17" GR SPORT alumínium kerekek. A zongoralakk-fekete tető tökéletes kontrasztot biztosít a hét külső szín mindegyikével, és felár nélkül kapható ennél a változatnál.

Tágas utastér

A Corolla TS Kombi GR SPORT ergonomikus utastere és tágas csomagtartója lehetővé teszi, hogy minden tervét és álmát megvalósítsa. A csomagtartó űrtartalma a hátsó ülésekkel együtt 361 liter, míg az üléstámlákat lehajtva a hely 1606 literre nő (a 196 lóerős 2,0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánccal: 313 liter, illetve 1591 liter).

Hibrid hajtásláncok

A kivételesen takarékos, 140 lóerős 1,8 Hybrid e-CVT vagy a dinamikus, 196 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force e-CVT hajtáslánc a jó választás Önnek? Bármelyikre is szavazzon, élvezni fogja a csendes és élménydús vezetést. Tapasztalja meg, milyen érzés, amikor az autó azonnal és teljesen kiszámíthatóan reagál az Ön által kiadott parancsokra.

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az új Corolla Touring Sports ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.
Fedezzen fel többet!

Tér a növekedéshez

Soha nem lehet túl sok a hely. A Corolla sokoldalú Touring Sports változata a Hatchback kiemelkedő alapjaira épül, még tágasabb utastérrel, illetve nagy és rendkívül sokoldalú raktérrel. A 60/40 arányban osztott második üléssornak és a két magasság között állítható csomagtérpadlónak köszönhetően gyorsan átalakíthatja a Touring Sports verziót az igényeinek megfelelően.
Fedezzen fel többet!
 • Széleskörű kapcsolódás

  Széleskörű kapcsolódás
  A Corolla intuitív digitális megoldásai tele van olyan funkciókkal, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig az élen járjon. Ezek között van az azonnali kapcsolódás, a vezetéknélküli telefontöltés és az online, vezetéknélküli Over-The-Air frissítések, amelyek az autó adatkapcsolatát használják annak biztosítására, hogy mindig a legfrissebb szoftvereket futtassa a rendszer.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Touring Sports T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A funkció autókat, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorbicikliket képes felismerni. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen - az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

 • Proaktív vezetési asszisztens – lassítás asszisztens (DA)

  Ez a rendszer finoman lassít a gázpedál felengedésekor, ha egy előtte haladó autóhoz közeledik.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC) a teljes sebességtartományban

  A rendszer képes tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Amennyiben csökken a távolság, a rendszer csökkenti a sebességet, és szükség esetén a féket is használja, természetesen aktiválva a féklámpákat is. A teljes sebességtartományban működő adaptív sebességtartó automatika képes állóra is fékezni az autót, ha a helyzet úgy hozza, majd a gázpedál érintése vagy a rendszer kapcsolója segítségével újra elindulni, továbbra is tartva a távolságot. Amennyiben autója jelzőtábla-felismeréssel (RCA) is fel van szerelve, a két rendszer összedolgozva felajánlja a sebességkorlátozásoknak megfelelő beállítást.

 • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)

  A rendszer a holttérfigyelő radarját használja, hogy megelőzze az ajtónyitásból és az utasok kiszállásából adódó baleseteket a hátulról érkező kerékpárosokkal vagy járművekkel. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy fennáll az ütközés veszélye, az adott oldali irányjelző felvillan, miközben műszeregységen is látható egy figyelmeztetés, illetve hangjelzés is jelzi az utas számára a veszélyt.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál, az EDSS a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

 • Toyota Safety Sense Over-The-Air frissítés

  Az OTA szoftverfrissítés garantálja, hogy a Toyota Safety Sense (TSS) rendszer mindig naprakész legyen a legújabb funkciókkal és fejlesztésekkel.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a hybrid hajtást

Válassza ki a felszereltségi szintet:

5 változat

 • Corolla Touring Sports - Active - 5 ajtós kombi

  Corolla Touring Sports Active

  Hybrid
  5 ajtós kombi
  • +
   Felhőalapú navigáció
  • +
   Toyota Smart Connect
  • +
   Kétzónás automata légkondícionáló berendezés

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  12 505 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - Comfort - 5 ajtós kombi

  Corolla Touring Sports Comfort

  Hybrid
  5 ajtós kombi
  • +
   3 küllős bőr kormánykerék
  • +
   12,3" információs kijelző
  • +
   Magasságában manuálisan állítható vezetőülés

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  12 755 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  13 555 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - Style - 5 ajtós kombi

  Corolla Touring Sports Style

  Hybrid
  5 ajtós kombi
  • +
   17" fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák (5 duplaküllős)
  • +
   Motoros csomagtérfedél mozgatás
  • +
   Bi-LED fényszórók

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  14 005 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  14 805 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - GR Sport - 5 ajtós kombi

  Corolla Touring Sports GR Sport

  Hybrid
  5 ajtós kombi
  • +
   17" csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák (10 küllős)
  • +
   Kéttónusú fényezés
  • +
   Nyomógombos motorindítás (GR-SPORT)

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  14 655 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  15 455 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - Executive - 5 ajtós kombi

  Corolla Touring Sports Executive

  Hybrid
  5 ajtós kombi
  • +
   Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA)
  • +
   Holttér figyelő (BSM)
  • +
   Head Up kijelző, szélvédőre vetített információk

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  15 355 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  16 155 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

Teljes nyugalom a Toyota Kanzennel

A Toyota célja az, hogy a modelljeivel eltöltött minden egyes perc annyira zökkenőmentes, élvezetes és kényelmes legyen, amennyire csak lehet. A Toyota Kanzen pedig éppen ebben segít: egyetlen csomagban foglalja össze azokat az elengedhetetlen szolgáltatásokat*, amelyek segítenek kiélvezni hibrid Toyota modelljének képességeit, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle. * Az alábbi szolgáltatások elérhetősége országonként változhat, és a helyi ajánlatok piaconként eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Toyota weboldalán tájékozódjanak a részletekért.
 • Hibrid biztosítás

  Az innovatív technológia innovatív biztosítást igényel. A zéró károsanyag-kibocsátású, tisztán elektromos üzemmódban megtett kilométerekért járó jutalmakkal a Toyota hibrid biztosítása teljes nyugalmat biztosít.

 • Szabja személyre Toyota modelljét gyári kiegészítőkkel

  Fokozza Corolla modelljének stílusát, praktikusságát és védelmét a Toyota átfogó kiegészítő kínálatával.

 • Távvezérlés szolgáltatások a MyT alkalmazással

  Hozza ki a legjobbat Corollájából az intuitív és modern MyT alkalmazással, amely hozzáférést nyújt a csatlakoztatott okostelefonos funkciók világához.

 • Cserélje autóját egy új Corollára

  Soha nem volt még ilyen egyszerű átülni egy Corollába. Cserélje le jelenlegi autóját, függetlenül annak márkájától és típusától, és váltson egy új Toyotára.

Toyota Corolla Touring Sports galéria