1. Modellek
  2. Új Toyota C-HR
Gyors linkek

Kivételes funkciók alapfelszereltségként

A városba és azon túlra tervezett Toyota C-HR lenyűgöző alapfelszereltséggel büszkélkedhet, így minden kihívásra készen áll.

arrow right
arrow left

Sorozatgyártású koncepcióautó

Merész, mégis kompakt, és nem lehet elfelejteni

Személyre szabott felhasználói élmény

Városra szabva, az Ön stílusához igazítva.

A környezetvédelem úttörője

Egy hibrid, amely kívül-belül fenntartható

Felvillanyozott, és felvillanyozó

Az inspiráló teljesítmény és kiemelkedő közvetlenség találkozása

Innovatív biztonsági technológiák

Átfogó biztonsági rendszerek segítenek az Ön és mások biztonságának megóvásában

Városba illő méretek

Hosszúság 4362 mm Szélesség 1832 mm Magasság 1564 mm

Tágas kabin a városi életmódhoz

Döntse le a hátsó üléseket, hogy a csomagtér mérete 1076 literre nőjön (VDA)

Átfogó garancia, teljeskörű védelem

Toyota C-HR modellje biztonságban van a kezeink között

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/hu/hu?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&utm_source=R-time&utm_medium=Multiplatform&utm_campaign=HU_Toyota_Brand_CHR_Local_OLV-January-2024&utm_content=Instream-Video-15s_date-15.01-29.02.2024&utm_term=HU-Toyota-C-HR-Instream-January-nonOW&dclid=CN_Jst650YQDFaSS_Qcdsr0Esw

Forced client side injection based on cached strategy

Gyakran ismételt kérdések

Elektrifikált hajtás: megválaszoljuk a kérdéseit

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A hibridek és a plug-in hibridek nagyon hasonló technológiával működnek - de van egy fontos különbség. Mindkettő észrevétlenül kapcsolgat két erőforrás, a takarékos benzinmotor és az öntöltő hibrid akkumulátor között, de a plug-in hibridekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.

Kizárólag elektromotorja erejével a Toyota C-HR plug-in hibrid mintegy 66 kilométert tud megtenni, méghozzá károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha Ön ennél messzebbre utazik, és az akkumulátor lemerül, autója észrevétlenül visszakapcsol hibrid hajtásra, hatékonyan kombinálva a benzinmotor és a feltöltött akkumulátor erejét, hogy Ön biztosan célba érjen - így sosem kell aggódnia.

*WLTP adat

 

A plug-in hibridek több módon is pénzt takarítanak meg tulajdonosaiknak. Teljesen feltöltött akkumulátorral egy ilyen autó mindössze 1 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren. A csekély CO2-kibocsátás miatt a plug-in hibridekre akár adókedvezmények vonatkozhatnak, sőt a belvárosi dugódíjak alól is mentesülhetnek. És mivel sok alkatrészük (például a fékbetétek és féktárcsák) kevésbé használódnak el, még az autó szervizelése is olcsóbb lehet.

A Toyota plug-in hibridek akkumulátorait úgy terveztük meg, hogy ugyanolyan sokáig működjenek, mint maga a jármű. Az Ön nyugalma érdekében mindegyik akkumulátorhoz 5 év/100.000 kilométer garanciát kínálunk, ami - az évenkénti Hibrid Állapotfelmérés elvégzésével - akár 10 évre is meghosszabbodhat. Amikor pedig az akkumulátor az élettartama végére ér, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelését.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Gyakran ismételt kérdések

Elektrifikált hajtás: megválaszoljuk a kérdéseit

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A hibrid elektromos autókat két erőforrás hajtja: egy belsőégésű motor és egy takarékos elektromotor, a jármű pedig észrevétlenül kapcsolgat a kétféle hajtás között.

A hibrideket elektromos áram mozgatja elinduláskor és akár 50 km/órás sebességig. Mivel a legtöbb Toyota hibrid öntöltő, az akkumulátor lemerülése után az autót a benzinmotor hajtja, ami az akkumulátort is újratölti.

A hibridekben forradalmian újszerű, öntöltő akkumulátor-technológia működik. Ezeket az autókat 'hibrid-elektromos' járművekként ismerjük, mert két erőforrásuk van. Éppen ezért a tisztán elektromos hajtású vagy a plug-in hibrid modellekkel szemben sosem kell az akkumulátorukat külső áramforrásról feltölteni.

A Toyota hibridek úttörő akkumulátor-technológiáját úgy terveztük meg, hogy élettartama megegyezzen az autóéval. Szükség esetén néhány mechanikus elemet (például a tengelykapcsolót, a generátort és az indítómotort) egészben cserélünk, hogy elkerüljük a jövőbeli, előre nem látható kiadások kockázatát. Ám nemcsak ezekre, hanem minden hibrid részegységre (beleértve a hibrid akkumulátort is) a Toyota 5 évre/100.000 kilométerre* kiterjedő garanciája vonatkozik.
*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Háromféle hibridet különböztetünk meg: a mild (vagy enyhe) hibrideket, a full hibrideket és a plug-in hibrideket. A mild hibridekben az elektromotor kizárólag arra szolgál, hogy gyorsításkor vagy motorfékezésnél kiegészítse a belsőégésű motor erejét, mivel az elektromotor önmagában nem lenne képes az autó hajtására. Egy full vagy öntöltő Toyota hibridben viszont az elektromotor akár a városi utazások 80 százalékában, 50 km/órás sebességig önállóan is mozgathatja a járművet. A plug-in hibridek ugyanígy működnek, de ezekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.