1. Modellek
 2. Új Toyota C-HR
Gyors linkek

Kivételes funkciók alapfelszereltségként

A városba és azon túlra tervezett Toyota C-HR lenyűgöző alapfelszereltséggel büszkélkedhet, így minden kihívásra készen áll.

arrow right
arrow left
 • Sorozatgyártású koncepcióautó

  Merész, mégis kompakt, és nem lehet elfelejteni

 • Személyre szabott felhasználói élmény

  Városra szabva, az Ön stílusához igazítva.

 • A környezetvédelem úttörője

  Egy hibrid, amely kívül-belül fenntartható

 • Felvillanyozott, és felvillanyozó

  Az inspiráló teljesítmény és kiemelkedő közvetlenség találkozása

 • Innovatív biztonsági technológiák

  Átfogó biztonsági rendszerek segítenek az Ön és mások biztonságának megóvásában

 • Városba illő méretek

  Hosszúság 4362 mm Szélesség 1832 mm Magasság 1564 mm

 • Tágas kabin a városi életmódhoz

  Döntse le a hátsó üléseket, hogy a csomagtér mérete 1076 literre nőjön (VDA)

 • Átfogó garancia, teljeskörű védelem

  Toyota C-HR modellje biztonságban van a kezeink között

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/hu/hu?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&utm_source=Facebook&utm_medium=ToyotaHU&utm_campaign=HU_Toyota_Tactical_Range_Local_FB-2407&utm_content=HU_Toyota_Tactical_Range_Local_FB-2407_ToyotaFans_All&utm_term=HU_Toyota_Tactical_Range_Local_FB-2407_ToyotaFans_All_C-HR_Tactical_V2_16-30.06&utm_id=667c25e22786c070f020f470&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHSzIhBzcQ5pQbkwa3uOid3Qi7-VGJ-tJ1KH6rd3RmIGpUYphm2mFhzSUmw_aem_ZJt1vTMx_R0XYyjqFTx5PA

Forced client side injection based on cached strategy

Gyakran ismételt kérdések

Elektrifikált hajtás: megválaszoljuk a kérdéseit

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A hibridek és a plug-in hibridek nagyon hasonló technológiával működnek - de van egy fontos különbség. Mindkettő észrevétlenül kapcsolgat két erőforrás, a takarékos benzinmotor és az öntöltő hibrid akkumulátor között, de a plug-in hibridekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.

Kizárólag elektromotorja erejével a Toyota C-HR plug-in hibrid mintegy 66 kilométert tud megtenni, méghozzá károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha Ön ennél messzebbre utazik, és az akkumulátor lemerül, autója észrevétlenül visszakapcsol hibrid hajtásra, hatékonyan kombinálva a benzinmotor és a feltöltött akkumulátor erejét, hogy Ön biztosan célba érjen - így sosem kell aggódnia.

*WLTP adat

 

A plug-in hibridek több módon is pénzt takarítanak meg tulajdonosaiknak. Teljesen feltöltött akkumulátorral egy ilyen autó mindössze 1 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren. A csekély CO2-kibocsátás miatt a plug-in hibridekre akár adókedvezmények vonatkozhatnak, sőt a belvárosi dugódíjak alól is mentesülhetnek. És mivel sok alkatrészük (például a fékbetétek és féktárcsák) kevésbé használódnak el, még az autó szervizelése is olcsóbb lehet.

A Toyota plug-in hibridek akkumulátorait úgy terveztük meg, hogy ugyanolyan sokáig működjenek, mint maga a jármű. Az Ön nyugalma érdekében mindegyik akkumulátorhoz 5 év/100.000 kilométer garanciát kínálunk, ami - az évenkénti Hibrid Állapotfelmérés elvégzésével - akár 10 évre is meghosszabbodhat. Amikor pedig az akkumulátor az élettartama végére ér, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelését.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Gyakran ismételt kérdések

Elektrifikált hajtás: megválaszoljuk a kérdéseit

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A hibrid elektromos autókat két erőforrás hajtja: egy belsőégésű motor és egy takarékos elektromotor, a jármű pedig észrevétlenül kapcsolgat a kétféle hajtás között.

A hibrideket elektromos áram mozgatja elinduláskor és akár 50 km/órás sebességig. Mivel a legtöbb Toyota hibrid öntöltő, az akkumulátor lemerülése után az autót a benzinmotor hajtja, ami az akkumulátort is újratölti.

A hibridekben forradalmian újszerű, öntöltő akkumulátor-technológia működik. Ezeket az autókat 'hibrid-elektromos' járművekként ismerjük, mert két erőforrásuk van. Éppen ezért a tisztán elektromos hajtású vagy a plug-in hibrid modellekkel szemben sosem kell az akkumulátorukat külső áramforrásról feltölteni.

A Toyota hibridek úttörő akkumulátor-technológiáját úgy terveztük meg, hogy élettartama megegyezzen az autóéval. Szükség esetén néhány mechanikus elemet (például a tengelykapcsolót, a generátort és az indítómotort) egészben cserélünk, hogy elkerüljük a jövőbeli, előre nem látható kiadások kockázatát. Ám nemcsak ezekre, hanem minden hibrid részegységre (beleértve a hibrid akkumulátort is) a Toyota 5 évre/100.000 kilométerre* kiterjedő garanciája vonatkozik.
*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Háromféle hibridet különböztetünk meg: a mild (vagy enyhe) hibrideket, a full hibrideket és a plug-in hibrideket. A mild hibridekben az elektromotor kizárólag arra szolgál, hogy gyorsításkor vagy motorfékezésnél kiegészítse a belsőégésű motor erejét, mivel az elektromotor önmagában nem lenne képes az autó hajtására. Egy full vagy öntöltő Toyota hibridben viszont az elektromotor akár a városi utazások 80 százalékában, 50 km/órás sebességig önállóan is mozgathatja a járművet. A plug-in hibridek ugyanígy működnek, de ezekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.