1. A Toyota felfedezése
 2. Gazoo racing

Feszegetjük a határokat a jó ügy érdekében

Több mint 60 éve feszegetjük autóink és munkatársaink határait a motorsportban. Azáltal, hogy a versenyek szélsőségeskörülményei között fejlesztünk ki új technológiákat és megoldásokat, folyamatosan képesek vagyunk megújulni az egyre jobb autók gyártása érdekében. A fejlett hibrid technológiáktól a kísérleti hidrogénenergiáig elkötelezettek vagyunk a fenntartható motorsportok fejlesztésének felgyorsítása mellett, hogy örömet okozzunk és izgalmakat biztosítsunk rajongóinknak és ügyfeleinknek most és a jövőben is.

Nem csak a sport miatt

Utálunk veszíteni. Mégis ez a tapasztalat és az új kihívások iránti szenvedélyünk tesz minket erősebbé. A csúcskategóriás motorsportok többszörös bajnokaiként fejlődésünket az extrém körülmények és a legnehezebb utak vezérlik. Itt eddzük munkatársainkat, termékeinket, és mindeközben életre hívjuk az autórajongók új generációját.

 • RALLY VILÁGBAJNOKSÁG (WRC)

  A 2021-es WRC címek begyűjtését követően a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team még sikeréhesebben vág neki az új Rally1 korszaknak. A vadonatúj, hibrid hajtású GR Yaris Rally1 vezetésével készen állunk arra, hogy feszegessük a határokat a világ legnehezebb rally versenyein.
 • HOSSZÚTÁVÚ VILÁGBAJNOKSÁG (WEC)

  Miután negyedik egymást követő Le Mans 24 órás győzelmével és a világ első Hypercar világbajnoki cím begyűjtésével 2021-ben történelmi sikereket ért el, a TOYOTA GAZOO Racing folytatja a rekorddöntögető GR010 Hybrid fejlesztését, amely így készen áll a küszöbön álló kihívásokra.
 • TEREPRALLY VILÁGBAJNOKSÁG (W2RC)

  A világ legnehezebb versenyének 2019-es győzteseként a TOYOTA GAZOO Racing stílusosan kezdte meg az új W2RC korszakot, méghozzá a szezonnyitóként szolgáló, 2022-es Dakar Rallyn aratott győzelemmel győzelmével. Ez a verseny a minőség, a tartósság és a megbízhatóság végső próbája. Semmi probléma, hiszen a félelmetes GR DKR Hilux T1+ pont erre született.to do.
 • GR86. A GR érzés

  Nyisson ajtót a GR lenyűgöző világára, és készüljön fel rá, hogy megtapasztalja a valódi Waku-Doki életérzést. A TOYOTA GAZOO Racing ihlette formáival a könnyű GR86 egy 2,4 literes, előre helyezett boxer motorból nyeri az erejét, és magával ragadó hátsókerékhajtásával valódi izgalmakat garantál a volán mögött.

 • GR YARIS. Végtelen örömök

  A GR Yaris nem egy átlagos sportos kisautó. A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapatával közösen fejlesztve a modell a WRC-ből emelt át különböző technológiákat és megoldásokat a közútra. A könnyű karosszériát, az 1,6 literes turbómotort és a fejlett GR-FOUR 4WD összkerékhajtást kombinálva végtelen örömökkel képes szolgálni minden utazás során.

 • TOYOTA GR SUPRA. Az érzés kedvéért

  17 évnyi várakozás után tért vissza az ikonikus Supra név a GR palettára. A TOYOTA GAZOO Racing által tökéletesített teljesítményével egy vérbeli sportautó született annak legtisztább formájában: az 50/50 arányú súlyeloszlás, a hátsókerék-hajtás és a vonzó motorok az erő és agilitás izgalmas keverékét biztosítják a közúton és a pályán egyaránt.

A vezetés szerelmeseinek

Fedezze fel a lenyűgöző GR sorozatot. Vérbeli sportautók, a motorsportból származó DNS-sel
Tudjon meg többet

Minden részletében kiemelkedő

Fedezze fel a látványos GR SPORT kínálatot. A TOYOTA GAZOO Racing ihlette család dinamikus stílust kölcsönöz a mindennapokhoz.
Tudjon meg többet

Játékra fel

Az e-motorsportokon keresztül a játékosok új generációja szerte a világon kapcsolatba léphet izgalmas motorsport tevékenységeinkkel és sportautóinkkal – legyen szó az eSports WRC küzdelmekről vagy a lenyűgöző csatákról a globális TGR GT Cupban –, és kulcsszerepet játszhatnak abban, hogy a való életben egyre jobb autókat készítsünk.(copy and images to be updated by NMSC's)

Élje meg szenvedélyét a vezetésen túl is

A TOYOTA GAZOO Racing kollekció minden izgalmat kereső számára tartogat valamit. Akár odavan a WEC és WRC csapatainkért, akár szenvedélyesen rajong az izgalmas GR kínálatunkért, ennek a jól megtervezett, márkás kollekciónak nincs határa. Ideje megmutatni valódi arcát.

 

Fedezze fel a kollekciót