1. A Toyota felfedezése
 2. Gazoo racing
Gyors linkek

Feszegetjük a határokat a jó ügy érdekében

A TOYOTA GAZOO Racing stílusosan kezdte meg az új W2RC korszakot, hiszen megnyerte a szezonnyitó, 2022-es Dakar Rallyt, valamint Nasser Al-Attiyah és Mathieu Baumel segítségével megszerezte a W2RC első egyéni bajnoki címét, és ezzel együtt begyűjtötték a TOYOTA GAZOO Racing számára a W2RC gyártói címét is. Nem erőltette meg magát, hiszen pont erre született a félelmetes GR DKR Hilux T1+.

Nem csak a sport miatt

Extrém környezetben tesztelnek a legelhivatottabb szakemberek. A TOYOTA GAZOO Racing elérte azt az egyedülálló bravúrt, hogy megnyerte mind a nyolc lehetséges címet a három FIA sorozatban, amelyeken a legutóbbi a szezonban részt vett – a Hosszútávú, a Rally és a Tereprally Világbajnokságon. Minden tapasztalatot és szakértelmet felhasználunk, amelyeket a pályákon szerzünk, és elérhetővé tesszük az Ön autójában. A sivatagi dűnéktől a városi dombokig továbbra is feszegetjük a határokat, hogy egyre jobb autókat készítsünk.

 • RALLY VILÁGBAJNOKSÁG (WRC)

  A gyártói bajnoki sikereivel, valamint az egyéni címek begyűjtésével a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ismét rekordokat döntött Kalle Rovanperä és Jonne Halttunen segítségével, hiszen második egymást követő évben is mindent megnyertek a WRC-ben. A hibrid hajtású GR Yaris Rally1 versenyautóval az élen, továbbra is készen állunk arra, hogy feszegessük a határokat a világ legnehezebb rally versenyein.
 • HOSSZÚTÁVÚ VILÁGBAJNOKSÁG (WEC)

  Miután ötödik egymást követő Le Mans 24 órás győzelmével és elsőként, sorozatban második Hypercar világbajnoki cím begyűjtésével 2022-ben történelmi sikereket ért el, a TOYOTA GAZOO Racing folytatja a rekorddöntögető GR010 Hybrid fejlesztését, amely így készen áll a küszöbön álló kihívásokra.
 • TEREPRALLY VILÁGBAJNOKSÁG (W2RC)

  A TOYOTA GAZOO Racing stílusosan kezdte meg az új W2RC korszakot, hiszen megnyerte a szezonnyitó, 2022-es Dakar Rallyt, valamint Nasser Al-Attiyah és Mathieu Baumel segítségével megszerezte a W2RC első egyéni bajnoki címét, és ezzel együtt begyűjtötték a TOYOTA GAZOO Racing számára a W2RC gyártói címét is. Nem erőltette meg magát, hiszen pont erre született a félelmetes GR DKR Hilux T1+.
 • GR86. A GR érzés

  Nyisson ajtót a GR lenyűgöző világára, és készüljön fel rá, hogy megtapasztalja a valódi Waku-Doki életérzést. A TOYOTA GAZOO Racing ihlette formáival a könnyű GR86 egy 2,4 literes, előre helyezett boxer motorból nyeri az erejét, és magával ragadó hátsókerékhajtásával valódi izgalmakat garantál a volán mögött.

 • GR YARIS. Végtelen örömök

  A GR Yaris nem egy átlagos sportos kisautó. A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapatával közösen fejlesztve a modell a WRC-ből emelt át különböző technológiákat és megoldásokat a közútra. A könnyű karosszériát, az 1,6 literes turbómotort és a fejlett GR-FOUR 4WD összkerékhajtást kombinálva végtelen örömökkel képes szolgálni minden utazás során.

 • TOYOTA GR SUPRA. Az érzés kedvéért

  17 évnyi várakozás után tért vissza az ikonikus Supra név a GR palettára. A TOYOTA GAZOO Racing által tökéletesített teljesítményével egy vérbeli sportautó született annak legtisztább formájában: az 50/50 arányú súlyeloszlás, a hátsókerék-hajtás és a vonzó motorok az erő és agilitás izgalmas keverékét biztosítják a közúton és a pályán egyaránt.

BEMUTATKOZIK A GR H2 RACING CONCEPT, HIDROGÉNES HIBRID HAJTÁSSAL

A Toyota hidrogénmotoros koncepciója – amelyet úgy terveztek, hogy inspirálja a holnap versenyzőit és az motorsportok rajongóit – megtestesíti a márka fenntartható jövő iránti elkötelezettségét.
Fedezze fel a GR H2 Racing Concept modellt

A vezetés szerelmeseinek

Fedezze fel a lenyűgöző GR sorozatot. Vérbeli sportautók, a motorsportból származó DNS-sel
Tudjon meg többet

Minden részletében kiemelkedő

Fedezze fel a látványos GR SPORT kínálatot. A TOYOTA GAZOO Racing ihlette család dinamikus stílust kölcsönöz a mindennapokhoz.
Tudjon meg többet

Játékra fel

Az e-motorsportokon keresztül a játékosok új generációja szerte a világon kapcsolatba léphet izgalmas motorsport tevékenységeinkkel és sportautóinkkal – legyen szó az eSports WRC küzdelmekről vagy a lenyűgöző csatákról a globális TGR GT Cupban –, és kulcsszerepet játszhatnak abban, hogy a való életben egyre jobb autókat készítsünk.(copy and images to be updated by NMSC's)

Élje meg szenvedélyét a vezetésen túl is

A TOYOTA GAZOO Racing kollekció minden izgalmat kereső számára tartogat valamit. Akár odavan a WEC és WRC csapatainkért, akár szenvedélyesen rajong az izgalmas GR kínálatunkért, ennek a jól megtervezett, márkás kollekciónak nincs határa. Ideje megmutatni valódi arcát.

 

Fedezze fel a kollekciót