1. Modellek
Gyors linkek

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a motort

Válassza ki a felszereltségi szinte:

3 változat

 • Corolla Cross - Comfort - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Comfort

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  13 615 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  14 415 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

  Induló ár

  12 415 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 • Corolla Cross - Style - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Style

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  14 305 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  15 105 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

  Induló ár

  13 105 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 • Corolla Cross - Executive - 5 ajtós SUV

  Corolla Cross Executive

  Hybrid
  5 ajtós SUV

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  15 770 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  16 570 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
További információk (Opens in new window)
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

A hétköznapi kalandokhoz

A vadonatúj Toyota Corolla Cross mindent megad Önnek és szeretteinek ahhoz, hogy megbirkózzanak a családi élet kiszámíthatatlan fordulataival. Kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztásának, összkerékhajtási képességének és tágas, intuitív technológiákat felvonultató utasterének köszönhetően a praktikus Corolla Crossban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy visszacsábítsa Önt a vezetőülésbe.

Corolla Cross
 • Keréktárcsák

  A sportosság és az elegancia egyedi ötvözetével a 18" keréktárcsák tökéletesen illenek a Corolla Cross atletikus megjelenéséhez.

 • Panorámatető

  A barátságos panorámatető minden utazást érdekesebbé tesz, és arra ösztönzi a kíváncsi kis elméket, hogy kapcsolatba lépjenek a külvilággal.

 • Vezethetőség

  Az SUV felépítésből eredő magas üléspozíció a forgalom fölé helyezi Önt, ezzel nagyobb magabiztosságot adva.

 • Kiszélesedő kerékjárati ívek

  Az első és a hátsó kerékjárati ívek merész, háromdimenziós összeköttetése kifinomult, de erőteljes megjelenést kölcsönöz a Corolla Crossnak, amely így biztosan felkelti mindenki figyelmét.

 • LED fényszórók

  Az erőteljes LED fényszóróknak köszönhetően Önt és családját nem érik majd meglepetések hajnaltól szürkületig, legyen szó egy kis terepes kalandozásról, vagy éppen a hétköznapi iskolajáratról.

A családi mindennapokra tervezve

A Corolla Cross mindenkit képes mosolyra fakasztani. Egy robosztus családi autó minden előnyét kínálja intuitív SUV testbe csomagolva - tökéletes társ a mindennapokra.

Ismerje meg közelebbről Corolla Cross modellünket!

A legértékesebb csomagjaihoz tervezve

Kevés dolog olyan kiszámíthatatlan, mint a családi élet. Szerencsére a Corolla Cross felszereltségének hála bármilyen kihívással megbirkózik, amit Ön elé állít az élet.
Fedezzen fel többet

Jövőálló technológia

Legyen szó egy hosszabb utazásról, vagy éppen taxizásról a gyerekek számára, a technológiának köszönhetően mindenhová kényelmesen juthat el.

 

Tudjon meg többet
 • Mindenhová magabiztosan

  Bármerre is vigye az útja, a Corolla Cross 5. generációs hibrid hajtása nem hagyja cserben a családot. Intelligens összkerékhajtása és hátramenetben is erős kapaszkodási képessége minden kihívással megbirkózik, az év bármely szakaszában.

Vegye kézbe az irányítást okostelefonja segítségével

A kapcsolat nem szakad meg azután sem, hogy kiszállt az autóból. A MyToyota alkalmazás egy hatékony eszköz az Ön kezében akkor is, ha éppen messze jár járművétől. Az intelligens digitális kulccsal az okostelefonja lesz a slusszkulcs, ezt a funkciót pedig akár négy másik személlyel is megoszthatja – elég, ha a táskájában vagy a zsebében van okostelefonja, hogy könnyen és biztonságosan nyissa ki és indítsa el autóját. A távoli klímavezérlés segítségével előkészítheti a hibrid rendszert, és utazás előtt lehűtheti vagy felmelegítheti az utasteret. A vészvillogók és a saját autó keresése funkciókkal pedig távolról villogtathatja a lámpákat, megszólaltathatja a dudát és térképen láthatja az autó helyzetét, így könnyen megtalálhatja azt.
Tudjon meg többet!
Felelősségi nyilatkozat - Az intelligens digitális kulcs bevezetése 2024-ben várható. A funkciók elérhetősége és a jármű specifikációja változhat a különböző modellek, felszereltségi szintek és a piaci elérhetőség függvényében. Az intelligens digitális kulcs motorindító funkciója nem működik, ha az Ön járműve egyéb indításgátlóval van felszerelve, és az indításgátló kulcsa nincs a járműben.

Toyota T-Mate - mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal, kerékpárosokkal vagy motorkerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.

 • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is felszerelt modellekben, a rendszer felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál a vezető, a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

 • Toyota Safety Sense Over The Air frissítések

  A távoli frissítések lehetővé teszik a Toyota Safety Sense javítását és új funkciókkal való bővítését.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)

  A rendszer a holttérfigyelő érzékelőjét használja, hogy segítsen elkerülni az olyan baleseteket, amelyek az ajtók figyelmetlen nyitásából adódnak. Ennek érdekében, ha az autó úgy érzékeli, hogy hátulról kerékpáros vagy másik jármű közelít, és van esély az ütközésre az ajtó nyitása esetén, a rendszer felvillantja a külső visszapillantó és a műszeregység irányjelzőjét, valamint hangjelzéssel is figyelmezteti az utasokat.

 • Hátsó ülés emlékeztető rendszer (RSRS)

  Ez a funkció a műszeregységen figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy csomagok maradtak a hátsó üléseken. Az adott modelltől függően a kiszállás és az autó lezárása után is figyelmeztet a rendszer a vészvillogók és hangjelzés segítségével.

Corolla Cross galéria