1. Modellek
Gyors linkek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
18 500 000 Ft

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a motort

VÁLASSZA KI A FELSZERELTSÉGI SZINTET

3 változat

 • Prius Plug-in - Comfort - 5 ajtós hatchback

  Prius Plug-in Comfort

  Hibrid
  5 ajtós hatchback

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  18 500 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Prius Plug-in - Prestige - 5 ajtós hatchback

  Prius Plug-in Prestige

  Hibrid
  5 ajtós hatchback

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  19 450 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Prius Plug-in - Executive - 5 ajtós hatchback

  Prius Plug-in Executive

  Hibrid
  5 ajtós hatchback

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  21 900 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

Gyönyörű, dinamikus és kiemelkedően hatékony

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával. Megérkezett az új Prius: intelligens, bátor, meglepő.

Ugyanaz a név, új ikon

A szinte felismerhetetlenségig megújult új Prius Plug-in Hybrid dacol a várakozásokkal. Könyörtelenül stílusos és minden eddiginél hatékonyabb. Az úttörő és félelmet nem ismerő új Prius a haladás szellemét testesíti meg.

A határ a csillagos ég
Feltűnő jelenség
Kupészerű stílus praktikummal ötvözve
Ikonikus név, új stílus
Napcellás (solar) tető
Töltés

A határ a csillagos ég

Mi sem példázza jobban az új Prius kifinomult kialakításának és tervezésének összjátékát, mint a Skyview panorámatető*, amely kellemes napfénnyel tölti meg az utasteret. *A Prestige felszereltségi szinten érhető el

Feltűnő jelenség

Az új Prius minden tekintetben úttörő, köszönhetően az izgalmas, új megjelenésének, amely figyelmet követel magának. Hangsúlyos kiállását a látványos, 19” keréktárcsák erősítik tovább.

Kupészerű stílus praktikummal ötvözve

A funkcionalitás gyakran kompromisszumot követel a formák tekintetében – de ezúttal nem! Az új Prius hátsó ajtajainak kilincsei a C-oszlopban lettek elrejtve, így nem törik meg a kupészerű megjelenést.

Ikonikus név, új stílus

Prius: mindenki ismeri ezt a nevet. Ilyen formában azonban még soha nem találkozhattak vele. Büszke kiállását az új Prius drámai, az autó teljes szélességében végighúzódó hátsó lámpatestek hangsúlyozzák ki.

Napcellás (solar) tető

A napcellás (solar) tető* a napsütést energiává alakítva tölti teljesen ingyen az akkumulátort. Naponta akár 8 km elektromos hatótávolságot is meg tud termelni, ami akár 1200 kilométert jelenthet évente. *Alapfelszereltség a Executive változatok esetén

Töltés

Szabadítsa fel a Prius Plug-in Hybridben rejlő teljes potenciált a rendszeres töltéssel, otthon vagy akár útközben. A gyakori töltés optimalizálja a hajtásláncot, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és nagyobb arányú tisztán elektromos használatot biztosít.

Megjelenésénél fogva dinamikus

Az új Prius innovatív szelleme a megalkuvást nem tűrő formáiban tükröződik. A fejlett, drámai és aerodinamikailag optimalizált új Prius Plug-in Hybrid modellt alacsony tetővonala és a kupék ihlette arányai határozzák meg. Dinamikus és érzelmes: ahogyan még soha nem láthatták a Priust

Irányítás
Tér a lazításhoz
Az elegancia művészete
Intelligens világítás

Irányítás

A középkonzol a letisztult formákat és a kiemelkedő funkcionalitást ötvözi. Az ergonomikus váltókar mellett töltőcsatlakozók, pohártartók és a telefon tárolására szolgáló hely is található.

Tér a lazításhoz

Az új Prius a maga egyszerűségében kínál luxust. Hosszabb tengelytávjával, fokozott kényelmével és teljesen újragondolt belső elrendezésével olyan teret nyújt, ahol kinyújtóztathatja tagjait.

Az elegancia művészete

A műszerfal és az ergonomikusan kialakított ülések összeillő részletei harmonikus és üdítően problémamentes belső esztétikát teremtenek.

Intelligens világítás

Az új Prius belső világítása megnyugtató hangulatot teremt, miközben funkcionális is. Az autó biztonsági és vezetést támogató rendszereihez kapcsolódva villoghat, hogy figyelmeztessen a potenciális veszélyre.

Legyen bárhol is, mindig otthon érezheti magát

A tágas és kifinomult, intelligensen kialakított, kellemes érzésekkel eltöltő új Prius kívül-belül progresszív. Alacsonyan ülhet az autóban egy dinamikus, mégis kényelmes vezetési pozícióban, miközben a vezetőtér letisztult felépítése és az érzéki anyagok kiemelik az új Prius prémium jellegét.

 • Kettős DNS, egy cél: szabadság

  A hibrid technológia kompromisszumok nélkül nyújt kiváló teljesítményt. Városban az új Prius egy szinte hangtalan elektromos jármű, zéró károsanyag-kibocsátással és több mint 72 kilométeres* tisztán elektromos hatótávval. Ugyanakkor 2,0 literes benzinmotorjával a Prius Plug-in Hybrid nem ismer határokat, ha messzebbre kalandozna.

  * Kombinált vezetés, vezetési körülményektől és modellváltozattól függően.

   

Magával ragadó vezetési élmény

Miért kellene választani a hatékonyság és a teljesítmény között? Az új Prius Plug-in Hybrid egyedülálló vezetési élményben egyesíti az elektromos és a belső égésű motorok előnyeit. Az erős teljesítményt sportos vezetési pozíció, közvetlen kormányzás és önbizalmat adó stabilitás támasztja alá.
 • Megnövelt teljesítmény, jobb gyorsulás A 223 lóerős új Prius lenyűgöző gyorsulást biztosít abban a pillanatban, amikor éppen szüksége van rá. A város határait elhagyva az új Prius mindössze 6,8 másodperc alatt képes álló helyzetből 100 km/órára gyorsulni.
 • Vezessen okosan a hibrid vezetési tréner segítségével A MyToyota alkalmazás vezetési tréner funkciója elemzi az adatokat, hogy segítsen Önnek hatékonyabban vezetni. Úgy működik, hogy maximalizálja a tisztán elektromos EV módban eltöltött időt, és javítja az üzemanyag-fogyasztást.
 • Megfelelő üzemmód a megfelelő hangulathoz A kapcsolható vezetési üzemmódokkal az új Prius képes az Ön igényeihez igazodni. Az Eco növeli a hatékonyságot, míg a Sport élesebb és jobb reakciókat kínál. A Normal a kettő egyensúlyát hozza. Kiválaszthatja az EV módot is, ha szeretne kizárólag tisztán elektromosan haladni.
 • Kiemelkedő technológia, észrevétlenül integrálva

  Az új Prius Plug-in Hybrid az Ön kezébe adja az irányítást. A volán mögül a gyors és kiváló reakciókkal rendelkező 12,3” érintőképernyőn keresztül érheti el médiatartalmait. Ugyanakkor a legfontosabb vezetési információkat a többfunkciós 7 hüvelykes TFT digitális műszeregységen figyelheti.

Töltés

A választás ereje

 • Napcellás (solar) tető

  Az új Prius Plug-in Hybrid a napenergiát képes mozgási energiává alakítani. A napelemes tető a napsütést képes átalakítani, így töltve az akkumulátort, ezzel naponta akár 8 km extra elektromos hatótávolságot generálva.

 • Otthoni töltés

  Győződjön meg arról, hogy Prius Plug-in Hybrid modellje mindg használatra kész, köszönhetően az otthoni töltésnek. Körülbelül 4 óra* alatt teljesen feltölthető háztartási konnektor vagy otthoni fali töltő használatával. Kövesse figyelemmel autója töltöttségi állapotát a telefonos MyToyota alkalmazáson keresztül.

  *A pontos töltési idők a töltési körülményektől függően változnak.

 • Nyilvános töltés

  A Prius Plug-in Hybrid tisztán elektromos EV üzemmódja ideális városi használatra. Használjon nagy teljesítményű nyilvános töltőállomásokat útközben az egyszerű és kényelmes zéró emissziós vezetés érdekében.

Vegye kézbe az irányítást okostelefonja segítségével

A MyToyota alkalmazással Ön és Priusa mindig kapcsolatban maradnak. Használja például az utastér előhűtésére egy meleg napon, vagy ellenőrizze, hogy az autó zárva van és rögzítve van-e – mindezt távolról. A MyToyota alkalmazás segít az akkumulátor töltöttségi állapotának nyomon követésében, és az új Prius megnövelt elektromos kapacitásának legjobb kihasználásában.
Fedezzen fel többet

Toyota T-mate. Mindig Önnel, a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Prius Plug-in Hybrid megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Prius Plug-in Hybrid T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal, kerékpárosokkal vagy motorkerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.

 • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (IACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is felszerelt modellekben, a rendszer felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál a vezető, a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

 • Toyota Safety Sense Over The Air frissítések

  A távoli frissítések lehetővé teszik a Toyota Safety Sense javítását és új funkciókkal való bővítését.

 • Proaktív vezetési asszisztens - lassítási asszisztens (PDA - DA)

  Amennyiben a gázpedál teljesen fel van engedve, és az autó egy másik járműhöz vagy egy kanyarhoz közelít, a rendszer támogatja a finom lassulást.

 • Első keresztirányú forgalomfigyelő rendszer (FCTA)

  A rendszer érzékeli az autó előtt jobbról és balról érkező járműveket, és amennyiben veszélyt észlel, hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Toyota Prius Plug-in galéria

Az új Prius minden szögből jól néz ki. Az egységes, letisztult és kiemelkedően funkcionális formák magukra vonzzák a tekinteteket, akár a az út szemközti oldaláról, akár egy magas irodaház ablakából veszik észre az autót. A Skyview panorámatető vizuálisan összefügg az első és a hátsó szélvédőkkel, kihangsúlyozva az új Prius kupék által ihletett stílusát.

 • Tapasztalja meg a Toyota Prius Plug-in Hybridet

  Fedezze fel a Prius Plug-in Hybridet az Augmented Reality (AR) alkalmazásunkban. Töltse le, és nézze meg minden szögből, hogyan mutat a Prius Plug-in a felhajtóján – vagy akár a nappalijában. Az alkalmazás letöltéséhez látogasson el az App Store vagy a Google Play Áruházba az alábbi linkeken keresztül.

  *Elérhető 2024 júniusától

Plug-in Hybrid GYIK

A hibrid és a plug-in hibrid modellek ugyanazt a bevált Toyota Hybrid Synergy Drive technológiát használják, de mégis jelentős különbségek vannak köztük. A Toyota plug-in hibridek lényegesen nagyobb kapacitású akkumulátorral és nagyobb tisztán elektromos hatótávolsággal rendelkeznek – a Prius Plug-in Hybrid esetében több mint 72 kilométerről* van szó.

A plug-in modellek külső áramforrásról is tölthetők, például háztartási konnektorról, dedikált fali töltőről vagy nyilvános töltőről. Ha a lehető leggyakrabban töltik az autót, akkor maximális hatékonyság érhető el, de a Toyota plug-in hibridek hibrid üzemmódban működnek akkor is, ha nincsenek feltöltve.

Hibrid üzemmódban az összes Toyota hibrid zökkenőmentesen vált két energiaforrás – a hatékony benzinmotor és az intelligens öntöltő hibrid akkumulátor – között. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít, különösen hosszabb utakon.

 * Kombinált vezetés, vezetési körülményektől és modellváltozattól függően.


Az új Prius kiváló reakcióival játékos és erőteljes, így dinamikus vezetési élményt nyújtva. Lenyűgöző tapadásának és 223 lóerős rendszerteljesítményének köszönhetően mindössze 6,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára.

 

A hagyományos autóknál hatékonyabb, kettős DNS-sel rendelkező Prius Plug-in Hybrid alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és széndioxid-kibocsátást biztosít. A Prius Plug-in Hybrid ugyanakkor az elektromos hajtás összes előnyét is felvonultatja, az erőteljes, azonnal ébredő nyomatéktól a szinte hangtalan városi suhanásig.

Az új Prius számos vezetési módot kínál, az EV üzemmód pedig lehetővé teszi, hogy kizárólag az akkumulátort használva zéró emisszióval jusson el úticéljához. A Prius Plug-in Hybrid tisztán elektromos hatótávja több mint 72 km*. Sőt, EV módban teljes gázzal akár a 135 km/órás tisztán sebesség is elérhető tisztán elektromos hajtással.** A tisztán elektromos hatótávot átlépve a Prius Plug-in Hybrid normál öntöltő hibridként működik, ötvözve a benzinmotor teljesítményét és a regeneratív akkumulátortöltést.

 

*Kombinált WLTP elektromos hatótávolság a Comfort felszereltségi szinten. A Prestige és Executive elektromos hatótávolság értéke alacsonyabb

**Feltétele a megfelelő töltöttségi szint (SOC)

Háztartási konnektor

Az otthon egyszerűen feltölthető Prius Plug-in Hybrid lehetővé teszi a töltés ütemezését, hogy kihasználhassa az olcsóbb éjszakai és csúcsidőn kívüli tarifákat, csökkentve ezzel az üzemeltetési költségeket.

 

Otthoni fali töltő

Az új Prius Plug-in Hybrid hatékonysága rendszeres töltés mellett a legjobb, az otthoni fali töltő pedig optimális töltési kényelmet és biztonságot nyújt. A MyToyota alkalmazás segítségével távolról figyelheti és vezérelheti a töltést.

 

Nyilvános töltők

A nyilvános töltőhálózat gyors és egyszerű módja annak, hogy biztosítsa Priusa rendszeres feltöltését. A MyToyota alkalmazás lehetővé teszi a teljes töltésig hátralévő idő ellenőrzését – hasznos, ha nyilvános töltőket használ.

A Prius Plug-in Hybrid 0-100 százalékos feltöltése körülbelül négy órát vesz igénybe (230V 16A). A pontos idő a töltési körülményektől függ.

Töltsön gyakran

A mindennapi töltés segít maximalizálni autója elektromos képességeit, és a legtöbbet kihozni a modellből.

 

Kifinomult vezetés

Vezetési stílusának optimalizálása javítja járműve EV hatékonyságát, hogy minden utazás során kiemelkedő teljesítményt nyújtson.

 

Regeneratív fékezés

A fékezésből származó kinetikus energia összegyűjtése tölti az akkumulátort, és intuitív módon lassítja az autót, amikor leveszi a gázpedálról a lábát. Az új Prius lehetővé teszi a regeneratív fékezés szintjének igény szerinti beállítását.

 

Utastér előfűtése

Élvezze a tökéletes belső hőmérsékletet minden induláskor a légkondicionáló távoli aktiválása révén, időjárástól függetlenül. Indulás előtt hűtse vagy melegítse fel autóját anélkül, hogy csökkentené az akkumulátorból kinyerhető hatótávolságot.

Töltsön rendszeresen, és megtapasztalhatja az elektromos járművek nyújtotta jelentős előnyöket, beleértve az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket. Mindaddig azonban, amíg a Prius fel van töltve üzemanyaggal, hibrid üzemmódban tud közlekedni akkor is, ha az akkumulátor lemerült.

A Toyota minden akkumulátort úgy épít meg, hogy az autója élettartamának végéig kitartson. Minden akkumulátorra 5 év /100 000 km* garancia vonatkozik, amely az éves hibrid állapotfelméréssel akár 10 évvel meghosszabbítható az akkumulátor tekintetében.

 

*Amelyik hamarabb bekövetkezik