1. Modellek
 2. Toyota Land Cruiser
Gyors linkek

Land Cruiser

Páratlan erő. Legendás karakter.

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Új Toyota Land Cruiser

A terepjárók világának ikonja és a Toyota történetének egyik legnépszerűbb modellje – a Land Cruiser – limitált szériás bevezető változatban tér vissza a közútra és a terepre.
Tudjon meg többet!

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk

Ikonnak született. Örökké megállíthatatlan

A Land Cruiser végtelen eltökéltségével már azóta nyűgözi le vásárlóit világszerte, amióta az első generáció 1951-ben megmászta a Fujit – nem csak elviszi az utasait bárhova, hanem vissza is hozza őket onnan. Ma az új Land Cruiser ugyanolyan hajthatatlan: még fejlettebb on- és off-road technológiákkal, biztonsági funkciókkal és fokozottabb teljesítménnyel birkózik meg bármilyen tereppel.

Jusson el bárhová

A robusztus külső, a mindennek ellenálló tartósság és az utastér kivételes kényelmének kombinációjával a legendás Toyota Land Cruiser élvezetes utazást kínál, válassza bármelyik útvonalat is.

Minden részletében céltudatos

A Land Cruiser minden egyes részlete világos célt szolgál. A motorháztető formája javítja a kilátást középen, míg a magasabban elhelyezett fényszórók és a hűtőrács hűtőnyílásai maximalizálják a védelmet és a gázlómélységet. A magasfényű 19" könnyűfém keréktárcsák dinamikus profilt alkotnak, míg az újratervezett hátsó fényszórók immár LED-es féklámpával rendelkeznek.

Bármi álljon is Ön előtt, mindig az Ön kezében van az irányítás

Legyen szó vontatásról, kátyúk elkerüléséről vagy kedvezőtlen időjárási viszonyokról, a Land Cruiser elektronikusan modulált kinetikus dinamikus felfüggesztési rendszerrel (KDSS) van felszerelve, amely optimalizálja az első és a hátsó stabilizátorok hatását a kiváló közúti vezetési élmény érdekében.

Készen áll meghódítani a legkeményebb terepet

A Torsen hátsó differenciálzár segít javítani a stabilitást és a tapadást egyenetlen utakon és csúszós felületeken. Kanyarban korlátozza a motorfékezés által generált nyomatékkülönbséget a bal és a jobb kerék között a nagyobb járműstabilitás érdekében. Navigáljon a kátyúkban, és győzze le magabiztosan a havat és a jeget.

Páratlan minőség, amelyre számíthat

A Land Cruisert világszerte megmérettették és tesztelték, hogy páratlan megbízhatóságot kínáljon. Rendkívül strapabíró, merev, egyedi vázszerkezetű karosszériája figyelemre méltó úttartást és műszaki támogatást nyújt a vezetők számára. Készüljön fel a következő kihívásra!

Közúton és terepen egyaránt csatlakoztatva

Bárhová is utazik, a Toyota Land Cruiser gondoskodik arról, hogy a prémium technológiáknak és a jármű vezérlőszerveinek köszönhetően mindig hozzáférjen a szükséges funkciókhoz.
 • Folyamatosan fejlődő technológia A 9" multimédiás képernyőn több különböző képet is megjeleníthet a járműbe körbe beépített kameráknak hála, ezzel segítve a manőverezést. A terepjárást segítő funkciók között található a Multi-Terrain terepmonitor (MTM) a jármű alatti terepnézet és a Multi-Terrain terepválasztó (MTS), amelyek a kúszónyomaték-vezérlés funkcióval kombinálva támogatják Önt abban, hogy a legvadabb területeket is meg tudja hódítani.
 • Egyedülálló gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer A műszeregységben található 4,2" TFT multi-információs képernyő átfogó jármű- és infotainment-adatokat biztosít a vezető számára. Ide tartoznak a biztonsági funkciók, például a TPMS, amely lehetővé teszi az egyes gumiabroncsok nyomásának egyszerű ellenőrzését a kijelzőn keresztül.
 • Maximum hatékonyság a vezetési üzemmódválasztóval Válassza ki a vezetési stílusának és/vagy a feltételeknek megfelelő üzemmódot a motor, a sebességváltó, az elektromos szervokormány (EPS) és az adaptív változó felfüggesztés (AVS) automatikus vezérléséhez.

Távvezérlés szolgáltatások

Technológia a mindennapi élethez. A fejlett fedélzeti digitális funkcióknak, a kényelmes távvezérelt szolgáltatásoknak és a T-Mate biztonsági és asszisztens rendszerek széles skálájának köszönhetően mindig egy lépéssel előtte járhat. A Toyota Smart Connect bármilyen utazást képes feldobni. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket.
Fedezze fel a MyToyota szolgáltatásokat

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Land Cruiser 150 a T-Mate-tel – az Ön segítőkész vezetési partnerével – van felszerelve. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályán vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista csupán néhány funkciót mutat be, de a Land Cruiser 150 konfigurátorában a T-Mate összes funkcióját felfedezheti.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei.

 • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (IACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is felszerelt modellekben, a rendszer felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál.

 • Jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA)

  A rendszer figyeli az utat az autó előtt, és a legfontosabb információkat – például a sebességkorlátozásokat vagy az előzési tilalmat – megjeleníti a műszeregységen. Arra is figyelmeztetheti a vezetőt, ha megszegi a táblák által előírt közlekedési szabályokat.

 • Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

  Az automatikus távfény-vezérlés figyeli az utat, és észreveszi a szembejövő autók fényszóróit. Ha fényszórókat észlel, automatikusan lekapcsolja a távolsági fényt és bekapcsolja a tompított fényt. Amikor a szembejövő elhalad, a rendszer automatikusan visszakapcsol a távolsági fényszórókra, így az éjszakai vezetés biztonságosabb az Ön és a többi közlekedő számára is.

 • Holttérfigyelő (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Panoráma monitor (PVM)

  A parkolás egyszerűbb és biztonságosabb ezzel a rendszerrel, amely négy kamera képét ötvözi, így közel 360°-os képet alkot az autó környezetéről.

Land Cruiser 150 Galéria