1. Modellek
1. Motor kiválasztása
1. Motor kiválasztása

2 változat

2 változat

2. Felszerelés kiválasztása
2. Felszerelés kiválasztása

5 változat

5 változat

Fedezze fel a vadonatúj Toyota bZ4X-t

 

BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Teljesen elektromos. Összkerékhajtással.

A Toyota bZ4X az elektromos generáció úttörője. Személyében erőteljes felépítésű és dinamikus SUV formaterv találkozik a kategóriaelső összkerékhajtással és a kivételes elektromos hatótávolsággal. Innovatív és hatékony - a megbízható bZ4X kivételes akkumulátor-élettartamot kínál a nyugodt közlekedés érdekében.

Dinamikus stílus, SUV jelenlét

Robusztus és könnyeden stílusos kialakításával a bZ4X legalább annyira otthon van a városban, mint vidéken. Modern, elektromos autós sziluettje magabiztos és határozott SUV-kiállással egyesül, igazán egyedi formatervet eredményezve.

 

Hatótávolság
Akkumulátor
X-Mode
Aerodinamika
Újrahasznosított anyagok
Hőszivattyú típusú légkondicionáló
Dinamikus vezethetőség

Hatótávolság

Élvezze a szabadságot, bárhová is viszi az út. A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert* is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött. (*WLTP-ciklus. A hatótáv a kiválasztott felszereltségi szinttől és hajtáslánctól, valamint a helyi körülményektől is függ.)

Akkumulátor

A Toyota akkumulátorba vetett bizalmát tükrözi az, hogy 10 év elteltével is garanciát vállal arra, hogy az egység megőrzi kapacitásának 70 százalékát. Az alap garancia 8 év vagy 160.000 kilométerre érvényes, míg az éves EV állapotfelméréssel elérhető kiterjesztett akkumulátor garancia 10 évig vagy 1 millió kilométerig érvényes.

X-Mode

Az X-Mode gomb egyetlen érintésével elérhető a lenyűgöző AWD összkerékhajtás. Válasszon a többféle terepre szabott vezetési üzemmódok közül, és legyen magabiztos minden körülmények között, beleértve a mély havat vagy saras felületet is (20 km/óra alatt). A tapadáskontroll funkció is rendelkezésre áll a keményebb terepes körülményekhez (10 km/óra alatt).

Aerodinamika

Az aerodinamikus formai elemek segítenek a légáramlás szabályozásában és a bZ4X hatótávolságának maximalizálásában, beleértve az első lökhárító sarkain található nyílásokat, a teljes alvázburkolatot, az osztott tetőlégterelőt és a hátsó légterelőt. Dizájn, amely meghaladja az elvárásokat.

Újrahasznosított anyagok

A Toyota környezetvédelemmel kapcsolatos küldetése nem áll meg a hihetetlen tervezésnél. A bZ4X teljes mértékben újrahasznosítható anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a zéró károsanyag-kibocsátásnál is tovább menni.

Hőszivattyú típusú légkondicionáló

A bZ4X kis teljesítményű, nagy hatásfokú hőszivattyús rendszert használ a kiváló hatótávolság érdekében. Elnyeli a külső levegő hőjét, és télen a jármű felmelegítésére használja. Az SUV megoldásokon túllépve a bZ4X zseniális megoldásokat kínál minden utazáshoz.

Dinamikus vezethetőség

Az e-TNGA* filozófiát alapul véve a bZ4X a Toyota első dedikált elektromos platformját használja. Az alacsony súlypontnak és a karosszéria merevségének köszönhetően kiemelkedően intuitív vezetési élményt nyújt – nem csak egy BEV modellhez, hanem minden autóhoz képest. (*Toyota New Global Architecture)

Túl a várakozásokon, túl a zéró károsanyag-kibocsátáson

Küldetésünk, hogy mindenki számára jobbá tegyük a mobilitást. Bemutatjuk az innovatív akkumulátoros elektromos járművek következő generációját: az elegáns, modern formák és a kivételes képességek könnyed ötvözetét. Ez az, ami többet ad, mint egyszerűen zéró károsanyag-kibocsátású vezetést.

Szabadság, bárhová is viszi az út.

Élvezze a szabadságot, bárhová is viszi az út. A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött.

Teljes nyugalom a Toyota moduláris Kanzen ajánlata révén
A Toyota célja az, hogy a bZ4X-hez kapcsolódó minden élménye a lehető legkönnyedebb és legkényelmesebb legyen. A Toyota Kanzen éppen ezt szolgálja: egy csomag, amely magában foglal minden szükséges dolgot*, ami lehetővé teszi, hogy Ön teljes nyugalomban élje meg fantasztikus akkumulátoros elektromos autózását.
 • Fali töltő

  Megfizethető finanszírozási megoldás aprózza fel a fali töltő árát, könnyű hozzáférést biztosítva az otthoni töltéshez, versenyképes árakon.

 • Kapcsolódás

  A Toyota Smart Connect és a Toyota MyT App segítik Önt az elektromos közlekedés során, kapcsolatot teremtve autójával és megtervezve az útvonalat. Az akkumulátor állapotának távoli lekérdezésétől kezdve a nyilvános töltőállomások megtalálásán át a távoli töltésidőzítésig, a bZ4X-hez minden elérhető, ami megkönnyíti az elektromos utazást.

 • Biztosítás

  Személyre szabott biztosítás garantált, fix havi költség ellenében a lízing időtartamára.

 • Karbantartás

  A lízing alatt teljes körű karbantartást és szervizt kap az autó.

* Az alábbi termékek elérhetősége országonként különböző. A helyi lehetőségek különböznek piacok szerint. A részletekkel kapcsolatban keresse fel márkakereskedését.
Karbantartáskönnyű töltés bárhol
Kiszámítható hatótávolságával és kivételes akkumulátor-kapacitásával a bZ4X magabiztossá teszi Önt, bárhol is van az úti célja. Újratöltés esetén pedig több lehetőség is kínálkozik.
 • Könnyű töltés bárhol

  Kiszámítható hatótávolságával és kivételes akkumulátor-kapacitásával a bZ4X magabiztossá teszi Önt, bárhol is van az úti célja. Újratöltés esetén pedig több lehetőség is kínálkozik.

 • Otthoni fali töltő

  Ezek a dedikált egységek sokkal gyorsabb töltést tesznek lehetővé, mint egy háztartási konnektor. A bZ4X esetében a teljes újratöltés 6,5*-10 óra lehet.

 • Nyilvános töltés

  A gyorstöltéshez számos nyilvános töltőállomás közül találhatja meg a legközelebbit a MyT alkalmazás segítségével. Ezek a különösen hatékony egységek képesek akár 30 perc alatt is 80 százalékra tölteni a bZ4X akkumulátorát.

 • Töltés kapcsolódva

  A gyorstöltéshez számos nyilvános töltőállomás közül találhatja meg a legközelebbit a MyT alkalmazás segítségével. Ezek a különösen hatékony egységek képesek akár 30 perc alatt is 80 százalékra tölteni a bZ4X akkumulátorát.

Mindig kapcsolatban, vigye bármerre az útja

Az intelligens központi rendszer tökéletes kapcsolatot teremt okostelefonja és autója között. A vezetést is könnyebbé tevő MyT okostelefonos alkalmazás garantálja, hogy mindig kapcsolatban marad.

Biztonság és vezetési segédrendszerek
A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota bZ4X alapfelszereltsége a T-Mate - az Ön segítő vezetési partnere. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a vezeték nélküli (OTA) frissítéseket. A T-Mate biztosítja, hogy Ön mindig biztonságban közlekedhet.
 • T-Mate

  A T-Mate több különböző rendszert köt össze, amelyek célja, hogy Önt támogatva könnyebbé tegyék a vezetést, akár parkolás közben, akár autópályás használatnál

 • Holttérfigyelő (BSM)

  A holttérfigyelő (BSM) radarral figyeli, hogy belép-e egy másik jármű a Toyota holtterébe, amit a vezető nem lát a tükrökben.

 • További funkciók

  A bZ4X innovatív T-Mate vezetési és parkolási segédrendszerei között megtalálható a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a hátul ülőkre emlékeztető rendszer, a vezetőt ellenőrző kamera, az adaptív távolsági fényszóró és még sok más - magabiztos és biztonságos vezetési környezetet teremtve Ön és a többi közlekedő számára.

Fedezze fel a bZ4X modellt

Fedezze fel bZ4X modellünket a kiterjesztett valóságot használó alkalmazásunk segítségével. Töltse le az applikációt és nézze meg minden szögből, hogyan mutatna az autó a feljáróján, a garázsában vagy akár a nappalijában - mindezt a kiterjesztett valóság segítségével. Az alkalmazás letöltéséhez használja az App Store vagy a Google Play szolgáltatásokat az alábbi link segítségével.
Letöltés az App Store segítségével Opens in new window Letöltés a Google Play segítségével Opens in new window

Galéria