1. Modellek
Gyors linkek

Tisztán elektromos, összkerékhajtással

Az erős felépítésű és dinamikus SUV-kialakítás kategóriaelső összkerékhajtással és elektromos hatótávval párosul. Az innovatív és hatékony bZ4X minden eddiginél nagyobb nyugalmat biztosít.

Fedezze fel a vadonatúj Toyota bZ4X-t

 

Az alábbi modellek elérhetősége országonként változhat. A helyi ajánlatok piaconként eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Toyota weboldalán tájékozódjanak a részletekről.

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a motort

Válassza ki a felszereltségi szinte:

3 változat

 • Toyota bZ4X - Executive - D-SUV e-TNGA

  Toyota bZ4X Executive

  D-SUV e-TNGA

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  26 580 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Egysebességes automata váltó | 4X4

  Induló ár

  25 440 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Egysebességes automata váltó | 4X2
 • Toyota bZ4X - Comfort - D-SUV e-TNGA

  Toyota bZ4X Comfort

  D-SUV e-TNGA

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  22 160 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Egysebességes automata váltó | 4X2
 • Toyota bZ4X - Prestige - D-SUV e-TNGA

  Toyota bZ4X Prestige

  D-SUV e-TNGA

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  24 695 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Egysebességes automata váltó | 4X4

  Induló ár

  23 555 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Egysebességes automata váltó | 4X2

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk
 • Letisztult stílus, SUV kiállás

  Robosztus, mégis stílusos megjelenésével a Toyota bZ4X egyaránt otthonosan mozog városban és terepen. Az elektromos autók modern, karcsú sziluettjét a SUV modellek magabiztos, impozáns kiállásával összehozva a végeredmény egy igazán egyedi forma lett.

Hatótávolság
Akkumulátor
X-Mode
Aerodinamika
Újrahasznosítható anyagok
Hőszivattyús klímaberendezés
Dinamikus vezetés

Hatótávolság

A Toyota tisztán elektromos bZ4X modellje szabadságot ad, bárhová is tart. Versenyképes hatótávolságot* és egyszerű töltést kínál, így teszi könnyeddé a tisztán elektromos autózást. *WLTP kombinált ciklus: modellváltozatól függően 411-512 km. Az elektromos hatótávolság-adatok összehasonlítási célokat szolgálnak, és olyan tényezőktől függően változhatnak, mint a kiválasztott felszereltségi szint és a használt üzemmód, a használatban lévő tartozékok (utólag regisztrált), a vezetési stílus, az időjárási viszonyok, a sebesség és a jármű terhelése. Előfordulhat, hogy ezek a számok nem tükrözik a valós vezetési eredményeket. Minden jármű a Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure (WLTP) szerint lett tesztelve és minősítve.

Akkumulátor

A Toyota magabiztosságát az akkumulátor minőségét illetően jól mutatja, hogy 10 év után is garantálja a kapacitás legalább 70 százalékának megőrzését. A gyári garancia egyébként 8 évre vagy 160.000 kilométerre szól, míg az éves állapotfelmérések elvégzésével aktivált kiterjesztett akkumulátorgarancia 10 évre is érvényes lehet.

X-Mode

Lenyűgöző összkerékhajtás egyetlen érintéssel, az X-Mode gomb segítségével. Válassza ki a különféle terepviszonyoknak megfelelő vezetési módot. Legyen magabiztos minden körülmények között, beleértve a mély havat és a sarat (20 km/óra alatt), valamint a Grip Control funkciót a keményebb terepen való vezetéshez (10 km/óra alatt).

Aerodinamika

Az aerodinamikus dizájnelemek segítenek a légáramlás szabályozásában és a bZ4X hatótávolságának maximalizálásában. Ide tartoznak az első lökhárító sarkainál található nyílások, a teljes padlóburkolat, az osztott tetőlégterelő és a hátsó légterelő-elemek is. Tervezés, amely meghaladja az elvárásokat.

Újrahasznosítható anyagok

A Toyota környezetvédelemmel kapcsolatos küldetése nem csak a hihetetlen tervezést foglalja magában. A bZ4X teljes mértékben újrahasznosítható anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek „beyond zero” filozófia megvalósításában.

Hőszivattyús klímaberendezés

A bZ4X kis teljesítményű, kiemelkedően hatékony hőszivattyús rendszert használ a hatótáv növelése érdekében. Elnyeli a külső levegő hőjét, és télen a jármű felmelegítésére használja. Túllépve a szokásos SUV-tulajdonságokon, a bZ4X zseniális megoldásokat kínál minden utazáshoz.

Dinamikus vezetés

Az e-TNGA* filozófiánk alapján a bZ4X a Toyota-első dedikált BEV platformját használja. Az alacsony súlypontnak és a karosszéria merevségének köszönhetően kiemelkedően intuitív vezetési élményt nyújt – nem csak egy BEV-hez képest, hanem a teljes mezőnyben. (*Toyota New Global Architecture)

Túl az elvárásokon, túl a zéró kibocsátáson

Küldetésünk, hogy mindenki számára javítsuk a mobilitást. Bemutatjuk az innovatív akkumulátoros elektromos járművek következő generációját: az elegáns, modern dizájn és a kivételes képességek könnyed ötvözete, ami többet ad, mint egyszerűen zéró károsanyag-kibocsátású közlekedés.

 • Élvezze a károsanyag-kibocsátás nélküli vezetést a bZ4X versenyképes hatótávolságának köszönhetően

  A Toyota tisztán elektromos bZ4X modellje szabadságot ad, bárhová is tart. Versenyképes hatótávolságot* és egyszerű töltést kínál, így teszi könnyeddé a tisztán elektromos autózást.

  *WLTP kombinált ciklus: modellváltozatól függően 411-512 km. Az elektromos hatótávolság-adatok összehasonlítási célokat szolgálnak, és olyan tényezőktől függően változhatnak, mint a kiválasztott felszereltségi szint és a használt üzemmód, a használatban lévő tartozékok (utólag felszerelt), a vezetési stílus, az időjárási viszonyok, a sebesség és a jármű terhelése. Előfordulhat, hogy ezek a számok nem tükrözik a valós vezetési eredményeket. Minden jármű a Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure (WLTP) szerint lett tesztelve és minősítve.

Tervezze meg következő károsanyag-kibocsátás nélküli utazását

A bZ4X az elektromos vezetés izgalmát ötvözi a szabadság érzésével, hogy bárhová eljuthasson, amikor csak szeretne. Ezzel az funkcióval pontosan meghatározhatja a hatótávolságát az utazás előtt. Olyan tényezők, mint a hőmérséklet, a kerékméret, a vezetési üzemmód és a légkondicionálás, mind befolyásolhatják a hatótávolságot. Egyszerűen írja be ezeket a változókat a hatótávolság kiszámításához.

GYIK

Íme az útmutató a hatótávolság értelmezéséhez, amely az elektromos autók teljesítményének kulcsfontosságú összetevője.

A WLTP adatok a WLTP (Worldwide Harmoned Light vehicle Test Procedure) előírásain alapuló becslések. Ezek olyan globális előírások, amelyeket a Toyota szigorúan követ. A valós hatótávolság eltér a WLTP-értéktől, ha a kulcstényezők – beleértve a sebességet, az útfelületet, a vezetési stílust és a környezeti hőmérsékletet – eltérnek a WLTP-tesztciklusban alapul vett tényezőktől. A Toyota bZ4X kapcsán a weboldalon és a katalógusban is 411-512 kilométer közötti WLTP hatótávolság van megjelölve (az adott példány verziójától és műszaki adataitól függően), de a változók miatt a valós hatótávolság csökkenhet.

Az Eco vezetési üzemmód kiválasztása növeli a hatékonyságot és maximalizálja a valós hatótávot, csakúgy, mint az Auto Eco üzemmód aktiválása a fűtés tekintetében. Vegye fontolóra a légkondicionálás kikapcsolását is, ha éppen nincs rá szüksége, és ne feledje, hogy a bZ4X fűtött ülései és kormánykereke energiahatékonyabb módját jelentik a meleg megtartásának, mint a fűtés fokozása. Győződjön meg arról, hogy a gumiabroncsok nyomása megfelelően van beállítva. Az alacsony nyomás csökkenti a valós hatótávolságot. A téli gumik száraz utakon is több áramot fogyasztanak, mint a nyári gumik. A felesleges súlyok cipelése növeli az energiafelhasználást, ezért ügyeljen arra, hogy távolítsa el a felesleges tárgyakat az autóból. Végül fontolja meg vezetési stílusának megváltoztatását. Ha lehetőség szerint állandó, mérsékelt sebességgel halad, elkerülve a szükségtelen gyorsításokat és fékezéseket, ez segít abban, hogy egy feltöltéssel messzebbre jusson el. Ha változtatnia kell a sebességén, finoman, fokozatosan tegye azt meg az energiafelhasználás csökkentése érdekében.

Elektromos járműveink ugyanolyan magas minőségi, tartóssági és megbízhatósági szabványok szerint készülnek, mint bármely más Toyota, akkumulátoraikat pedig tartósra tervezték. Mindegyikre kiterjed az kiterjesztett akkumulátorgarancia programunk, amely legalább 70 százalékos kapacitást garantál a jármű 10 éves korára, így teljes nyugalomban használhatja autóját.

 

Töltse bárhol könnyedén

Bármerre is viszi útja, az új Toyota bZ4X teljes nyugalmat biztosít. A Combined Charging System (CCS2) fedélzeti töltő segítségével számos lehetőség közül választhat, ha töltésre kerül sor. Tölthet otthon, a munkahelyén vagy akár útközben. A 150 kW DC töltéssel optimális körülmények között – például 25° és 30°C közötti hőmérsékleten – 10 százalékról 80 százalékra 30 perc alatt* tölthető fel az egység. Az akkumulátor épségének és élettartamának védelme érdekében a DC gyorstöltés teljesítménye csökken, ha a töltöttségi állapot eléri a 80 százalékot. A töltési idő becsléséhez használja töltési idő kalkulátorunkat. Egyszerűen adja meg a konkrét feltételeket, például a használt töltő típusát és a környezeti hőmérsékletet.
 • Otthoni fali töltő

  Ezek a dedikált egységek jóval gyorsabb töltést kínálnak annál, mint ami az egyszerű konnektorokon keresztül elérhető. A bZ4X esetében egy teljes feltöltés 6,5**-10* órát vehet igénybe.

 • Nyilvános töltés

  A gyors feltöltéshez számos nyilvános gyorstöltő között válogathat a MyT alkalmazás és a Toyota Smart Connect+ töltőkereső funkciójának segítségével. Ezek a rendkívül hatékony egységek 150 kW DC töltéssel optimális körülmények között – például 25° és 30°C közötti hőmérsékleten – 10 százalékról 80 százalékra 30 perc alatt*** képesek feltölteni az autó akkumulátorát. Az akkumulátor épségének és élettartamának védelme érdekében a DC gyorstöltés teljesítménye csökken, ha a töltöttségi állapot eléri a 80 százalékot. A töltési idő becsléséhez használja töltési idő kalkulátorunkat. Egyszerűen adja meg a konkrét feltételeket, például a használt töltő típusát és a környezeti hőmérsékletet.

 • Csatlakoztatott töltés

  Az okostelefonos MyT alkalmazás – amely arra született, hogy megkönnyítse életét az autójával – a csatlakoztatott szolgáltatások új világát nyitja meg Ön előtt. Ellenőrizze autója akkumulátorának töltöttségi szintjét, ütemezze a töltést és tekintse meg az utazási adatokat, vagy akár távolról irányítsa járművének egyes funkcióit.

*6,6 kW-os fedélzeti töltővel. A helyszíni feltételek függvényében. Más tényezők, például a 25–30 °C alatti vagy magasabb hőmérséklet befolyásolja a töltési időt.

**11 kW-os fedélzeti töltővel. A helyszíni feltételek függvényében. Más tényezők, például a 25–30 °C alatti vagy magasabb hőmérséklet befolyásolja a töltési időt.

*** A helyszíni feltételektől függően. A hatékony töltés biztosítása és az akkumulátor épségének megőrzése érdekében a bZ4X DC gyorstöltési teljesítménye ideiglenesen (körülbelül 24 órára) csökken, ha egy napon belül két 10-80 százalékos gyorstöltést végez.

GYIK

Kíváncsi az elektromos autók töltésére? Ez az útmutató Önnek szól

150 kW-os DC töltéssel, optimális körülmények között 10-ről 80 százalékra 30 perc* alatt tölthető fel az akkumulátor. Az akkumulátor épségének és élettartamának védelme érdekében a DC gyorstöltés teljesítménye csökken, ha a töltöttségi állapot eléri a 80 százalékot. A töltési idő becsléséhez használja töltési idő kalkulátorunkat. Egyszerűen adja meg a konkrét feltételeket, például a használt töltő típusát és a környezeti hőmérsékletet.

* A helyszíni feltételektől függően. A hatékony töltés biztosítása és az akkumulátor épségének megőrzése érdekében a bZ4X DC gyorstöltési teljesítménye ideiglenesen (körülbelül 24 órára) csökken, ha egy napon belül két 10-80 százalékos gyorstöltést végez. Egyéb körülmények, mint például az alacsony hőmérséklet szintén befolyásolhatják a töltési időt.

Ezek a betűk különböző töltőfeszültségekre utalnak. 400 V-os elektromos platformjával a bZ4X probléma nélkül tölthető K töltővel (50 és 500 közötti feszültség) és L töltővel (200 és 920 közötti feszültség) egyaránt.

Az elektromos jármű töltése egyszerű és kényelmes. Egy fali töltő otthoni felszerelése nagyszerű módja annak, hogy elektromos autója mindig útra készen álljon – egyszerűen csak mindig csatlakoztassa, amikor hazaér. Az autó töltőkábelével háztartási konnektorból is teljesen biztonságos a töltés, bár jóval tovább tart, mint a fali töltőn keresztül.

Az autópályák mellett vagy a szupermarketek parkolóiban is megjelenő, folyamatosan bővülő gyorstöltő hálózat segítségével útközben is gyorsan és kényelmesen töltheti autóját – akár 30 perc* is elég lehet a megfelelő hatótáv megszerzésére. A töltési idő becsléséhez használja töltési idő kalkulátorunkat. Egyszerűen adja meg a konkrét feltételeket, például a használt töltő típusát és a környezeti hőmérsékletet.

* A helyszíni feltételektől függően. A hatékony töltés biztosítása és az akkumulátor épségének megőrzése érdekében a bZ4X DC gyorstöltési teljesítménye ideiglenesen (körülbelül 24 órára) csökken, ha egy napon belül két 10-80 százalékos gyorstöltést végez. Egyéb körülmények, mint például az alacsony hőmérséklet szintén befolyásolhatják a töltési időt.

A 2023 januárja előtt gyártott autók 7 kW-os fedélzeti töltővel rendelkeznek. 32 amperes áramerősség mellett a teljes feltöltés minimális ideje 9,5 óra. A 2023 februárjától gyártott autók 11 kW-os fedélzeti töltőt kaptak, ami azt jelenti, hogy egy 11 kW-os töltőpont segítségével 6,5 óra alatt lehet teljesen feltölteni az autót. Kérjük, tekintse meg töltési idő kalkulátorunkat, hogy megbecsülje, mennyi ideig tart a töltés bizonyos körülmények között, például a töltő típusától és a környezeti hőmérséklettől függően.
 • Mindig mozgásban, mindig kapcsolatban

  Az intelligens vezetőtér gondoskodik róla, hogy okostelefonja mindig kapcsolatban legyen az autójával. A MyToyota alkalmazás – amely arra született, hogy megkönnyítse életét az autójával – a csatlakoztatott szolgáltatások új világát nyitja meg Ön előtt.

Teljes nyugalom a Toyota moduláris Kanzen ajánlata révén

A Toyota célja az, hogy a bZ4X-hez kapcsolódó minden élménye a lehető legkönnyedebb és legkényelmesebb legyen. A Toyota Kanzen éppen ezt szolgálja: egy csomag, amely magában foglal minden szükséges dolgot*, ami lehetővé teszi, hogy Ön teljes nyugalomban élje meg fantasztikus akkumulátoros elektromos autózását.
 • Fali töltő

  Megfizethető finanszírozási megoldás aprózza fel a fali töltő árát, könnyű hozzáférést biztosítva az otthoni töltéshez, versenyképes árakon.

 • Kapcsolódás

  A Toyota Smart Connect és a Toyota MyT App segítik Önt az elektromos közlekedés során, kapcsolatot teremtve autójával és megtervezve az útvonalat. Az akkumulátor állapotának távoli lekérdezésétől kezdve a nyilvános töltőállomások megtalálásán át a távoli töltésidőzítésig, a bZ4X-hez minden elérhető, ami megkönnyíti az elektromos utazást.

 • Biztosítás

  Személyre szabott biztosítás garantált, fix havi költség ellenében a lízing időtartamára.

 • Karbantartás

  A lízing alatt teljes körű karbantartást és szervizt kap az autó.

Toyota T-Mate – mindig Önnel, a biztonságosabb utazás érdekében

A Toyota bZ4X modellben helyet kapó, kategóriaelső biztonsági funkciókat felvonultató T-Mate mindig segítő kezet nyújt Önnek vezetés közben. A T-Mate olyan rendszerek összessége, amelyeket a még biztonságosabb vezetés érdekében fejlesztettek ki, legyen szó parkolásról, autópályás vagy éppen városi közlekedésről. A T-Mate rendszerekkel mindig biztonságban érezheti magát.
 • Toyota Safety Sense A bZ4X a Toyota Safety Sense legújabb generációjával van felszerelve, és funkcióit akár online, vezeték nélkül is frissítheti az over-the-air technológiának köszönhetően.
 • Holttérfigyelő (BSM) A holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt, minden olyan járműre, amelyet a külső tükörben esetleg nem lát. Ez a funkció az előzéseknél és a sávváltásoknál különösen hasznos.
 • Egyéb vezetéstámogató és parkolóasszisztensek Mindezeken túl a Toyota bZ4X számos egyéb, innovatív T-Mate vezetéstámogató és parkolóasszisztenssel van felszerelve, mint a biztonságos kiszállást segítő rendszer, a vezetőfigyelő kamera, vagy éppen az adaptív távfény-vezérlés, hogy csak néhányat emeljünk ki közülük. Ezek a rendszerek pedig magabiztosságot nyújtanak Önnek vezetés és parkolás közben, védve Önt és a forgalom többi résztvevőjét is.

Toyota bZ4X Galéria