1. A Toyota felfedezése
 2. Rolunk
Gyors linkek

Boldogságot mindenkinek

A mozgás szabadságának ajándékával bármi lehetséges
 • MOBILITÁST MINDENKINEK

  Küldetésünk, hogy a "Mobilitást mindenkinek" törekvésünkön keresztül megvalósítsuk a "Boldogságot mindenkinek" filozófiánkat. Ezt egy egyedülálló partneri ökoszisztéma kiépítésével kívánjuk elérni a természettel harmóniában élő jövőbeli társadalom számára. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy tudásunkat az emberek, a közösség és bolygónk javára alkalmazzuk és megosztjuk, hogy egy szebb jövőt tudjunk építeni.

  A minőség, a folyamatos innováció és a bolygónk tisztelete iránti elkötelezettségünkkel igyekszünk felülmúlni az elvárásokat, és mindenki számára boldogságot teremteni. Az innovatív, biztonságos, fenntartható és kiváló minőségű mobilitási termékek és szolgáltatások legnagyobb választékának kifejlesztésével és gyártásával szeretnénk univerzális, inkluzív és mindenki számára elérhető mobilitási megoldásokat biztosítani.

 • A MOBILITÁS TELJESSÉGRE TÖREKVŐ MEGKÖZELÍTÉSE

  Ahogy átalakulunk mobilitási vállalattá, amely összekapcsolt, automatizált, megosztott és elektrifikált (CASE) technológiákat fejleszt, olyan termékeket és szolgáltatásokat fogunk kínálni, amelyek túlmutatnak a személyautókon, kisbuszokon és teherautókon. Céljaink összhangban vannak a 2050-es környezetvédelmi kihívásunkkal, az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival és az EU Green Dealjével. A hibrid Prius úttörőjeként és a világszerte több mint 20 millió eladott elektrifikált modell eladásával elért eredményekkel a környezetbarát járművek és alkalmazások teintetében a teljességre törekvő megközelítést valljuk. Sokrétű technológiáink közé tartoznak a hidrogénes, a hibrid, a plug-in hibrid és az akkumulátoros elektromos hajtásláncok.

 • FENNTARTHATÓ VÁLLALKOZÁS

  Szociális és foglalkoztatási gyakorlatunkkal követjük az SDG-ket, három cél által vezérelve. Az első a "befogadó és sokszínű társadalom" előmozdítása - ez az elképzelés a Toyotánál kezdődik, de kiterjed partnereinkre és ügyfeleinkre is. A második cél a "foglalkoztatási egyenlőség". A hosszú távú fenntartható foglalkoztatás iránti elkötelezettségünk azzal kezdődik, hogy minden európai Toyota alkalmazott számára méltányosságot és lehetőséget biztosítunk. Ez magában foglalja a foglalkoztatási és fejlődési lehetőségeket is, az oktatáson és átképzésen keresztül. A harmadik cél a társadalom javítása a folyamatos "fenntartható innováció" révén, a TME-n belül és kívül.

 • ÉPÍTSE FEL NÁLUNK KARRIERJÉT

  A TME-nél elképesztő karrierlehetőségeket kínálunk, és lehetőséget arra, hogy egy igazán egyedülálló és dinamikus szervezetben fejlődjön és fejlessze magát.