1. A Toyota felfedezése
 2. Rolunk
 3. Márkáink
Gyors linkek

Márkáink

Minden egyes márkánk egyedi identitással rendelkezik, ami segít nekünk abban, hogy minden ügyfelet a megfelelő mobilitási megoldással szolgáljunk ki.
Különböző márkáink mindegyike arra összpontosít, hogy mindenkinek a megfelelő és releváns egyéni mobilitási megoldást kínáljuk. Szolgáltatásaink kiegészítik innovatív mobilitási kínálatunkat, és célunk a maximális ügyfélelégedettség biztosítása.
 • TOYOTA

  Legyen szó járműveinkről, gyártási folyamatainkról, környezetvédelmi szempontokról vagy az autóink jövőjéről, Toyota mérnökeink és tervezőink mindig arra használják tehetségüket és szenvedélyüket, hogy megtalálják a módját annak, hogy jobbá tegyék a dolgokat. Biztonságos és innovatív vezetési élményt kínálunk ügyfeleinknek, amely könnyen beilleszthető a mindennapi életükbe.

  Vállalatunk nagy szenvedélye az autók és a vezetés öröme, legyen szó akár a közútról, akár a versenypályáról. Célunk, hogy minden utazás valóban élvezetes legyen, mindenki számára. Ez azt jelenti, hogy minden egyes ember egyedi mobilitási igényeire gondolunk, és nemcsak a sofőrjeinkkel törődünk, hanem mindenkivel, akit járműveink és szolgáltatásaink érintenek.

 • LEXUS

  Az első luxusszedánunk több mint 30 évvel ezelőtti bemutatása óta a Lexus a kivételes formatervezés, minőség és kifinomultság szinonimájává vált. A luxusautók elektrifikációjának úttörői és vezetői is vagyunk, az öntöltő hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos hajtásláncok kínálatával. 

  Autóink, a Lexus LY650 sportjacht, a Lexus Intersect terek, a The LOFT by Lexus és a Lexus Design Award révén elképesztő élményeket szeretnénk nyújtani, a funkciót érzelemmé, a teljesítményt szenvedéllyé, a technológiát pedig képzeletté varázsolva.

 • KINTO

  A KINTO a Toyota Motor Europe (TME) és a Toyota Financial Services Corporation (TFSC) közös vállalkozásaként indult. A KINTO a mobilitási szolgáltatások széles skáláját kezeli Európa-szerte, és támogatja a mobilitási projektből mobilitási vállalattá válást.

  Ez része a Toyota globális elképzelésének, hogy mobilitási vállalattá fejlődjön azáltal, hogy mindenféle közlekedéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújt az emberek számára világszerte. A KINTO a mobilitási szolgáltatások egyablakos ügyintézője. Célunk, hogy a mobilitási szolgáltatóvá váljunk az ügyfelek minden típusa számára. 

 • Gazoo Racing

  Többszörös bajnokként a motorsportok legmagasabb kategóriáiban - mint például a WRC, a WEC és a W2RC - fejlődésünket a szélsőséges körülmények és a legkeményebb utak vezérlik. A fejlett hibrid technológiáktól a kísérleti hidrogénhajtásig elkötelezettek vagyunk a fenntartható motorsport fejlődésének felgyorsítása mellett, hogy örömet és izgalmat biztosítsunk rajongóinknak és ügyfeleinknek most és a jövőben is.

  Itt képezzük munkatársainkat, termékeinket és teremtjük meg az autórajongók új generációját a GR sorozaton és a GR SPORT termékcsaládon keresztül. Minden ilyen modell aprólékosan megtervezett, magabiztosságot sugárzó, egyedi, sportos külsőt és belsőt kapott, prémium felszereltséggel kombinálva.