1. Modellek
  2. Toyota RAV4

Toyota RAV4

Egy hibrid SUV, amely minden utat meghódít
Vérbeli SUV, teljes erőbedobással. A RAV4 ikonikus stílusa megújult, továbbfejlesztett technológiával párosul. Akár városi utcákon autózik, akár zord vidéki utakon cirkál, a merész SUV öntöltő hibrid hajtáslánca kivételes hatótávot biztosít alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. A karbantartási értesítések és a széleskörű vezetési információk mellett az összes kedvenc lejátszási listájához is hozzáférhet a MyT alkalmazásnak köszönhetően, amely folyamatosan szinkronban tartja okostelefonját és autóját. A kompromisszumok nélküli magabiztosságot sugalló RAV4 a modern világnak készült.
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Távirányítású szolgáltatások

Technológia a mindennapokra. A fejlett, beépített digitális funkcióknak, a kényelmes távirányítású szolgáltatásoknak, valamint a T-Mate biztonsági és asszisztens rendszerek széles választékának köszönhetően mindig egy lépéssel előrébb járhat. Az intuitív technológia bármilyen utazást képes feldobni. Ismerje meg a Toyota Smart Connectet. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési és közúti információkat.

Multimédia

A Toyota RAV4 modellben megtalálható a megújult multimédia egység, amely a továbbfejlesztett Connectivity és kényelmi funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az OTA (Over-the-Air), azaz vezeték nélküli frissítéseket. Tapasztalja meg az új, 10,5” érintőképernyővel ellátott multimédia rendszer vadonatúj csatlakoztatott szolgáltatásait, melyek mindig a rendelkezésére állnak. Irányítsa telefonját az intelligens hangvezérlés segítségével, és élvezze, hogy a rendszer reagál a hangjára. Az olyan egyszerű kifejezések, mint pl. a „Hey Toyota”, képesek aktiválni a rendszert, lehetővé téve a felhőalapú navigáció számára a legfrissebb elérhető térkép-, forgalmi és útvonalinformációk letöltését.

Digitális műszeregység

A továbbfejlesztett 12,3”, teljesen digitális kijelző segítségével a Toyota RAV4 modellben személyre szabhatja a műszeregység stílusát és tartalmát a saját igényeinek megfelelően. Négy különböző téma közül választhat: Casual, Smart, Sport és Tough, valamint három különböző elrendezés is rendelkezésre áll a tökéletes, személyre szabott élmény érdekében. Ezenkívül beállíthatja, hogy a képernyőn az Ön által kívánt információk jelenjenek meg, és így létrehozhat egy, az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő elrendezést.

Prototípus látható. A végső gyártási modell ettől eltérő lehet.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel, a biztonságos utazás érdekében.
A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota RAV4 modellben helyet kap a T-Mate rendszer – az Ön segítőkész vezetési partnere. Ebbe beletartozik a Toyota Safety Sense, valamint egyéb vezetést és parkolást segítő funkciók is.
  • Toyota Safety Sense A RAV4 tartalmazza a Toyota Safety Sense rendszert, amely a legújabb technológiákat vonultatja fel, hogy megelőzze a leggyakoribb balesettípusokat. Ide tartozik az ütközést megelőző biztonsági rendszer is, amely észleli és segít elkerülni a más járművekkel, gyalogosokkal és kerékpárosokkal való ütközést. Úgy működik, hogy hangjelzésekkel és vizuális figyelmeztetésekkel próbálja felkelteni a vezető figyelmét, valamint aktiválja a fékrásegítést. Ha a vezető nem fékez időben, a fékek automatikusan behúznak, hogy megakadályozzák vagy enyhítsék az ütközést. Ezen kívül a kereszteződés asszisztens és a vészhelyzeti kormányrásegítés is napi szinten előzhetik meg a bajt, méghozzá a kanyarokban és a kitérő manőverek alkalmával nyújtott támogatásukkal.
  • Vezetéstámogató rendszerek Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden olyan járműre, amelyet esetleg nem lát az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéskor hasznos. A Toyota Smart Connect - Road Events emellett figyelmezteti a vezetőt az olyan aktuális veszélyekre, mint a balesetek, a csúszós utak stb., mindezt más vezetőktől származó információk megjelenítésével a multimédiás képernyőn. Multimédiás rendszertől függően a funkció lehetővé teszi a veszélyek jelentését is, így hozzájárulva az általános közlekedésbiztonság javításához.
  • Parkolóasszisztens Ezenkívül a RAV4 további innovatív T-Mate parkolást segítő funkciókkal is fel van szerelve, mint például a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer az automatikus vészfék funkcióval. Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti Önt, és ha szükséges fékez, hogy elkerülje az ütközést.