1. Elektrifikált
 2. Töltés
Gyors linkek

Az Ön elektrifikált Toyotájának feltöltése

Toyotája akkumulátorát könnyen feltöltheti, akár otthon, akár út közben; ehhez számos egyszerű megoldás áll rendelkezésére.

Otthoni gyorstöltő

Ezek a legelterjedtebb fali gyorstöltő készülékek, amelyek egyaránt megtalálhatók a lakóházak garázsaiban vagy kocsifeljáróin, sőt sok irodaház parkolójában is. Segítségükkel gyorsabb a töltés, mint a háztartási konnektorokról, ráadásul akár arról is informálhatják Önt, hogy autója mennyi energiát fogyasztott.
Tudjon meg többet a Toyota gyorstöltőiről!

Otthoni töltés

Dedikált falidoboz nélkül is lehetséges elektromos hálózatról tölteni az elektromos autókat, még akkor is, ha nem ezt a megoldást ajánljuk. A háztartási töltés teljesen biztonságos, de javasolt, hogy az aljzat alkalmasságát egy képesített villanyszerelővel ellenőriztesse.

 

Gyorstöltés

A gyorstöltő pontok számos nyilvános helyen megtalálhatók, az országutak menti pihenőhelyektől kezdve a benzinkutakon át egészen a szupermarketek parkolójáig.

 

Válassza ki az Önnek megfelelő töltőt!

Stílusosak, biztonságosak és modernek. A Toyota gyorstöltői kimagasló minőséget és használati értéket kínálnak, így tökéletes kiegészítők a Toyota plug-in hibrid és Toyota elektromos modellekhez.
 •  'Entry' gyorstöltő

  A legjobb megoldás PHEV-tulajdonosoknak

  Maximális teljesítmény: 22 kW
  Csatlakozó típusa: Type 2
  Kábel típusa: Mode 3
  Kábel hossza: 6 m
  Telepítés: Beltérbe és kültérre is
  Garancia: 3 év

 •  'Connected ready' gyorstöltő

  A legjobb megoldás a távoli eléréshez

  Maximális teljesítmény: 22 kW
  Csatlakozó típusa: Type 2
  Kábel típusa: Mode 3
  Kábel hossza: 6 m
  Telepítés: Beltérbe és kültérre is
  Azonosítás: Lezárás/feloldás RFID kártyával
  Csatlakoztatás: WiFi vagy 4G
  Garancia: 3 év

Tartozékok a töltéshez

 • Töltőkábel

  Ha út közben kell töltenie az akkut, ezzel a kábellel (ami 5, 7 és 10 méteres hosszúságban kapható) csatlakoztassa autóját egy nyilvános töltőállomáshoz.

 • Kábeltároló táska

  Ebben a praktikus táskában mindig jó állapotban tárolhatja a töltőkábelt, ami így nem gabalyodik össze, és a csomagteret sem szövi keresztül-kasul.

A MyT segítségével még kényelmesebb

A MyT okostelefonos alkalmazással folyamatosan ellenőrizheti, mi történik Toyotájával: a feltöltés időzítését kanapéján heverve is beállíthatja, vagy vásárolgatás közben is megnézheti, éppen mennyi energia van az akkumulátorban.

 • Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét!

  Nézze meg, mennyi energiát tárol az akku, és ha kell, indítsa meg a töltést távvezérléssel a telefonjáról.

 • Ütemezze a feltöltést!

  Állítson össze személyre szabott töltési ütemezést, akár a kezdési idő alapján (amikor a feltöltés megkezdődik), akár az indulási idő alapján (amikorra teljesen feltöltve lesz szüksége az autóra), és a töltés automatikusan elindul, hogy amikor Ön beül az autójába, az akkumulátor már maximális kapacitással várja.
 • Tekintse át az utazási adatokat!

  Minden utazás után nézze át az elemzést, és figyelje meg, hol befolyásolta autója fogyasztását egy-egy kemény fékezés vagy erős gyorsítás.
 • Public charging
  Nyilvános töltőállomás

  Bármerre jár is, MyT alkalmazásával megtalálhatja és megnyithatja a nyilvános töltőpontokat.
Töltse le a MyT alkalmazást még ma.
app storegoogle store

Tippek az elektromos hatótávolság maximális kihasználásához

 • Vezessen finoman!

  Az elektromos autóknál nagyon fontos a finom gyorsítás. Ha erősen lép a gázra, azzal sokkal gyorsabban lemerítheti az akkumulátort. Bár az akkumulátoros elektromos autók késlekedés nélkül és erőteljesen gyorsulnak, kezelje óvatosan a gázpedált, hogy a lehető leghosszabb utat tehesse meg egy feltöltéssel.

 • Lassítson!

  Ahol csak lehet, tartsa a sebességet 100 km/óra alatt, hogy kímélje az akkumulátort. Az Energiaügyi Minisztérium szerint 10 km/órával alacsonyabb tempóhoz 14 százalékkal kevesebb energia kell. A finom gázadáshoz használja az Eco üzemmódot.

 • Használja ki a regeneratív fékezést!

  Elektromos autójának energia-visszanyerő fékfunkciója segít Önnek, hogy még messzebbre jusson egy feltöltéssel. Autója maximális energia-visszanyerő beállítását kihasználva lassítás közben extra árammal táplálhatja a jármű akkumulátorát.

 • Fűtsön másképp!

  Az akkumulátoros elektromos járművek fűtése - különösen a legmagasabb fokozaton - könnyen lemerítheti az akkumulátort. Télen kapcsolja le a klímavezérlést, és inkább az ülés- és kormányfűtéssel teremtsen komfortos hőérzetet, így nem merül le az akku. Ha autójában feltöltés közben bekapcsolja az előmelegítést, akkor menet közben már kevesebbet kell fűtenie.