1. A Toyota felfedezése
 2. Rolunk
 3. Toyota a nagyvilágban
Gyors linkek

Toyota a nagyvilágban

A Toyota a világ egyik legnagyobb és legismertebb autógyártó vállalata lett.
Az autógyártás okán vagyunk világhírűek, de tudta, hogy a Toyota számos más gyártási és üzleti tevékenységet is folytat világszerte? Ezt a tudást és tapasztalatot felhasználva célunk, hogy mobilitási vállalattá váljunk, és boldogságot adjunk mindenki számára.

HOL TARTUNK MA?

 • >370.000 alkalmazott

 • Értékesítés
  170+ országban és régióban

 • 71
  vállalat gyárt nekünk világszerte

 • 20
  formatervezési és K+F központunk van

 • ISMERJÉK MEG ELNÖKÜNKET

  2023-ban Akio Toyoda nyomdokaiba lépve Koji Sato lett az elnök-vezérigazgató. Miután 1992-ben csatlakozott a Toyotához, Sato mérnökként építette karrierjét, és a 2017-ben bemutatott LEXUS LC zászlóshajó kupé főmérnökeként dolgozott. 2020-tól a Lexus International Co. és a GAZOO Racing Company elnöke lett, mielőtt a következő évben átvette a márkavezetői stafétabotot Akio Toyoda elnöktől.

 • HONNAN JÖVÜNK?

  Sakichi Toyoda sikere az automata szövőszék-technológia kifejlesztésében szilárd kereskedelmi alapot biztosított fia, Kiichiro számára, hogy megvalósítsa álmát, a járműgyártást. Vízióját az Európában és az USA-ban látott új tömeggyártási módszerek inspirálták. Ma a világ egyik legnagyobb és legismertebb autógyártó vállalkozása vagyunk, amely több mint 370.000 embert foglalkoztat, és minden kontinensen található autógyártó üzeme. Járműveinket és kapcsolódó szolgáltatásainkat több mint 170 országban és régióban értékesítjük.

 • HOVÁ TARTUNK?

  Terjeszkedésünk során mindvégig hűek maradtunk ahhoz a filozófiához, amely vállalati kultúránk középpontjában áll. Célunk, hogy a tiszteletet és a méltányosságot értékelő, a globális közösséggel harmóniában fejlődő vállalkozással hozzájáruljunk egy virágzóbb társadalom építéséhez. Arra törekszünk, hogy az emberek életminőségét javítsuk azáltal, hogy képességeinket és fejlett technológiáinkat felhasználva nagyszerű új termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre.