1. Modellek
Gyors linkek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
12 430 000 Ft

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a hybrid hajtást

Válassza ki a felszereltségi szintet:

4 változat

 • Corolla Hatchback - Comfort - 5 ajtós hatchback

  Corolla Hatchback Comfort

  Hybrid
  5 ajtós hatchback
  • +
   16" könnyűfém keréktárcsa (5 dupla küllős)
  • +
   Első ködfényszórók (LED)
  • +
   3 küllős bőr kormánykerék

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  12 430 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  13 230 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Hatchback - Style - 5 ajtós hatchback

  Corolla Hatchback Style

  Hybrid
  5 ajtós hatchback
  • +
   17" fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák (5 duplaküllős)
  • +
   Bi-LED fényszórók
  • +
   Fényszórómosó berendezés

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  13 835 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  14 635 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Hatchback - GR Sport - 5 ajtós hatchback

  Corolla Hatchback GR Sport

  Hybrid
  5 ajtós hatchback
  • +
   17" csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák (10 küllős)
  • +
   Kéttónusú fényezés
  • +
   Nyomógombos motorindítás (GR-SPORT)

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  14 475 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  15 275 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Hatchback - Executive - 5 ajtós hatchback

  Corolla Hatchback Executive

  Hybrid
  5 ajtós hatchback
  • +
   18" kéttónusú csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsa (5 duplaküllős)
  • +
   Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA)
  • +
   Holttér figyelő (BSM)

  Válassza ki a motorváltozatot:


  Induló ár

  15 205 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

  Induló ár

  16 005 000 Ft

  e-CVT (Hybrid) | 4X2

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
További információk (Opens in new window)

Corolla Hatchback: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az Corolla Hatchback látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

Új könnyűfém keréktárcsák
Új első hűtőrács
LED fényszórók
Hátsó lámpák
Hátsó lökhárító

Új könnyűfém keréktárcsák

A kifinomult és rendkívül modern könnyűfém keréktárcsák új választéka a Corolla Hatchback sportos karakterét emelik ki.

Új első hűtőrács

A Corolla Hatchback modern megjelenése a harmonikus arányokat ötvözi a széles és erőteljes új első hűtőráccsal, így magabiztos kiállást biztosítva.

LED fényszórók

A Corolla Hatchback egyesíti a technológiát és az eleganciát, aminek legszembetűnőbb példája a formaterv tekintetében a látványos Bi-LED fényszórók párosa.

Hátsó lámpák

A Corolla progresszív hátsó fényszórója és kecses karosszériája funkcionális és stílusos.

Hátsó lökhárító

Az autó légies sziluettjét a letisztult és formás hátsó lökhárító teszi aerodinamikailag még hatékonyabbá.

Stílus, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni

Amíg a karosszéria alatt kifinomult és dinamikus megoldásaival hódít a Corolla Hatchback, addig a külső megjelenését tekintve merész formákkal közvetíti ugyanezeket az értékeket. Elegáns profilját az alacsonyra húzott lendületet sugárzó motorháztetőnek, az aerodinamikus tetővonalnak köszönheti, míg szemből és hátulról magabiztosságot áraszt magából az autó.

Új ülésborítás
12,3” digitális műszeregység
10,5” multimédiás képernyő
GR SPORT start gomb
Hangulatvilágítás

Új ülésborítás

A mély, gazdag tónusoktól és a merész 3D hatású mintáktól a Corolla veleszületett kifinomultságát kiemelő világosabb árnyalatokig, mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő kárpitozást.

12,3” digitális műszeregység

Vezetőközpontú és látványos grafikája mellett a Corolla Hatchback digitális műszeregysége személyre szabható az Ön által előnyben részesített elrendezéssel és a négy különböző téma segítségével.

10,5” multimédiás képernyő

A Corolla Hatchback karcsú, nagy felbontású 10,5” érintőképernyője könnyedén integrálja digitális és vezetési profilját.

GR SPORT start gomb

Pörgesse fel a pulzusát minden alkalommal, amikor beül a volán mögé. A GR SPORT start gomb állandóan emlékezteti Önt a Toyota személyautói és nagysikerű, hibrid versenyautói közötti kapcsolatra.

Hangulatvilágítás

A visszafogott és nyugalmat árasztó belső világítás kiemeli a Corolla mindig modern technológiai megoldásait és kiemelkedő kényelmét

Kényelem és technológia, harmóniában

A csúcstechnológiát nyugodt és kényelmes légkörrel művészien ötvöző Corolla Hatchback tágas utasterét magabiztos, letisztult formavilág jellemzi. Rendkívül praktikus, kétzónás klímával és tárolóhelyekkel van ellátva, valamint olyan részleteket vonultat fel, mint a hangulatvilágítás és számos mutatós belső kárpitozás, amelyek stílusos helyet biztosítanak az időtöltéshez.

Corolla Hatchback GR SPORT

Élvezze az életet, és élvezze az autója volánja mögött eltöltött minden pillanatot. A motorsportok által ihletett Corolla Hatchback GR SPORT a versenyzésből származó érzelmek erejét hozza el. A szemet gyönyörködtető stílus, a kényelmes belső tér és a dinamikus motorok még mindig csak egy részét adják ennek az izgalmas változatnak.

Sportos stílus

A Corolla Hatchback GR SPORT azonnal felhívja magára a figyelmet a kéttónusú külső fényezésével, amelyhez zongoralakk-fekete tető és festett tükrök tartoznak, de a „GR SPORT” változat különleges emblémája is megragadja a tekinteteket a csomagtérajtón. Az egyedi tervezésű, alapfelszereltség részeként járó 17" GR SPORT alumínium keréktárcsák tovább erősítik az autó karakterét.

Karakteres utastér

A kényelmes utastér rengeteg fejlett funkciót és kifinomult részletet kínál, amelyek a TOYOTA GAZOO Racing csapat stílusát idézik – mint például a GR SPORT logók az ülések fejtámláin és a küszöbökön.

Dinamikus és üzemanyag-takarékos hajtások

A Corolla Hatchback GR SPORT üzemanyag-takarékos, 140 lóerős, 1,8 hibrid e-CVT vagy dinamikus, 196 lóerős 2,0 hibrid Dynamic Force e-CVT hajtásláncokkal elérhető. A tökéletesen hangolt felfüggesztés, a rendkívül merev karosszéria és a közvetlen kormányzás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kézben tudja tartani a jármű irányítását.

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az Corolla Hatchback ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.
Fedezzen fel többet!
 • Széleskörű kapcsolódás

  A Corolla által kínált intuitív digitális élmények olyan funkciókat kínálnak, amelyek segítenek az élen maradni. A fejlett kezelőfelülettel megáldott 10,5” érintőképernyő éppoly gyors és érzékeny, mint amilyen gyönyörű. Felhasználóbarát, logikus menüivel és éles, nagy felbontású kijelzőjével pontos kezelhetőséget tesz lehetővé, és minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket. Ugyanakkor a 12,3” multi-információs műszeregység, amely egy új generációs vezetői kijelző, gyorsan, egyetlen pillantással rendelkezésre bocsátja a szükséges vezetési adatokat a sofőr számára.

Leegyszerűsíti a mindennapokat

Tegyen könnyebbé minden utazást a MyToyota alkalmazással. Számos innovatív biztonsági és kényelmi funkciót tartalmaz, beleértve a „Saját autó keresése” szolgáltatást, amellyel megkeresheti parkoló autóját, és megoszthatja másokkal a helyét, valamint az „Útvonalküldés” funkciót, amellyel előre megtervezett útvonalakat küldhet a Corolla navigációs rendszerébe.
Tudjon meg többet!

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Hatchback megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Hatchback T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal, kerékpárosokkal vagy motorkerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.

 • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (iACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is felszerelt modellekben, a rendszer felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál a vezető, a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás.

 • Toyota Safety Sense Over The Air frissítések

  A távoli frissítések lehetővé teszik a Toyota Safety Sense javítását és új funkciókkal való bővítését.

 • Proaktív vezetési asszisztens - lassítási asszisztens (PDA - DA)

  Amennyiben a gázpedál teljesen fel van engedve, és az autó egy másik járműhöz vagy egy kanyarhoz közelít, a rendszer támogatja a finom lassulást.

 • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)

  A rendszer a holttérfigyelő érzékelőjét használja, hogy segítsen elkerülni az olyan baleseteket, amelyek az ajtók figyelmetlen nyitásából adódnak. Ennek érdekében, ha az autó úgy érzékeli, hogy hátulról kerékpáros vagy másik jármű közelít, és van esély az ütközésre az ajtó nyitása esetén, a rendszer felvillantja a külső visszapillantó és a műszeregység irányjelzőjét, valamint hangjelzéssel is figyelmezteti az utasokat.

 • Hátsó ülés emlékeztető rendszer (RSRS)

  Ez a funkció a műszeregységen figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy csomagok maradtak a hátsó üléseken. Az adott modelltől függően a kiszállás és az autó lezárása után is figyelmeztet a rendszer a vészvillogók és hangjelzés segítségével.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Toyota Gazoo Racing hírlevél

Teljes nyugalom a Toyota Kanzennel

A Toyota célja az, hogy a modelljeivel eltöltött minden egyes perc annyira zökkenőmentes, élvezetes és kényelmes legyen, amennyire csak lehet. A Toyota Kanzen pedig éppen ebben segít: egyetlen csomagban foglalja össze azokat az elengedhetetlen szolgáltatásokat*, amelyek segítenek kiélvezni hibrid Toyota modelljének képességeit, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle. * Az alábbi szolgáltatások elérhetősége országonként változhat, és a helyi ajánlatok piaconként eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Toyota weboldalán tájékozódjanak a részletekért.
 • Hibrid biztosítás

  Az innovatív technológia innovatív biztosítást igényel. A zéró károsanyag-kibocsátású, tisztán elektromos üzemmódban megtett kilométerekért járó jutalmakkal a Toyota hibrid biztosítása teljes nyugalmat biztosít.

 • Szabja személyre Toyota modelljét gyári kiegészítőkkel

  Fokozza Corolla modelljének stílusát, praktikusságát és védelmét a Toyota átfogó kiegészítő kínálatával.

 • Távvezérlés szolgáltatások a MyToyota alkalmazással

  Hozza ki a legjobbat Corollájából az intuitív és modern MyT alkalmazással, amely hozzáférést nyújt a csatlakoztatott okostelefonos funkciók világához.

 • Cserélje autóját egy Corollára

  Soha nem volt még ilyen egyszerű átülni egy Corollába. Cserélje le jelenlegi autóját, függetlenül annak márkájától és típusától, és váltson egy új Toyotára.

Toyota Corolla Hatchback galéria