1. Modellek
Gyors linkek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
12 020 000 Ft
Finanszírozási részletek

Készen áll? Válasszon felszereltségi szintet és motort

Felszereltségi szint kiválasztása:

5 változat

 • Corolla Sedan - Active - 4 ajtós sedan

  Corolla Sedan Active

  Hybrid
  4 ajtós sedan

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  12 020 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Sedan - Comfort - 4 ajtós sedan

  Corolla Sedan Comfort

  Hybrid
  4 ajtós sedan

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  12 545 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Sedan - Style - 4 ajtós sedan

  Corolla Sedan Style

  Hybrid
  4 ajtós sedan

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  13 800 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Sedan - GR Sport - 4 ajtós sedan

  Corolla Sedan GR Sport

  Hybrid
  4 ajtós sedan

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  14 375 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
 • Corolla Sedan - Executive - 4 ajtós sedan

  Corolla Sedan Executive

  Hybrid
  4 ajtós sedan

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  14 580 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  e-CVT (Hybrid) | 4X2
Íme, a megújult és továbbfejlesztett Corolla Sedan. A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha. Mindig legyen egy lépéssel előrébb, és legyen ott az elsők között a megújult Corolla Sedan piacra lépésekor.

No. 1 KÉSZLETAJÁNLATOK

Készleten lévő modellek akár 2 100 000 Ft kedvezménnyel.
Kedvezményes Easy Finanszírozás THM 13,9%.
További információk

Corolla Sedan GR SPORT

Többet szeretne az élettől? Válassza a Corolla Sedan GR SPORT modellt, amely a Toyota versenypályán elért sikereit tükrözi. A vérpezsdítő külső kialakítást a TOYOTA GAZOO Racing csapat színei ihlették, a kényelmes belső pedig tele van innovatív megoldásokkal. Mit kívánhatna még?

Nyereményjáték

Elbűvölő formák

Az új Corolla Sedan GR SPORT formái ötvözik a klasszikus arányokat a számtalan modern részlettel és egyedi GR SPORT stíluselemekkel.

Kivételes kényelem

Az új Corolla Sedan GR SPORT stílusa szó szerint versenyképes. A sportos első ülések GR SPORT szövetkárpitozást kaptak, GR SPORT szintetikus bőr elemekkel. A GR SPORT logó megjelenik a fejtámlájukon és az ajtóküszöbökön is.

Üzemanyag-takarékos hajtás

A Corolla Sedan GR SPORT rendkívül üzemanyag-hatékony, hiszen egy 140 lóerős, 1,8 Hybrid e-CVT hibrid hajtáslánccal van felszerelve. Az átlagos üzemanyag-fogyasztás 4,4-4,7 l/100 km, az átlagos széndioxid-kibocsátás pedig 99-106 g/km.

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk

Megújult Corolla Sedan: új szintre emeli az életet

Intelligens tervezés és kiemelkedő hatékonyság – a megújult Corolla Sedan új szintre emeli a vezetési élményt. Fejlett hibrid hajtásláncával és modern csatlakozási lehetőségeivel – köztük az online, vezeték nélküli over-the-air frissítésekkel, amelyek mindig biztosítják, hogy autója naprakész legyen – éppen olyan, amilyennek lennie kell, gondtalan, elegáns és izgalmas.

Új könnyűfém keréktárcsák
Új első hűtőrács
LED fényszórók
Elegáns és dinamikus

Új könnyűfém keréktárcsák

A kifinomult és rendkívül modern könnyűfém keréktárcsák új választéka a Corolla Sedan sportos karakterét emelik ki.

Új első hűtőrács

A megújult Corolla Sedan elegáns és modern megjelenésének egyik kulcseleme a hangsúlyos hűtőrács, amely kiemeli az autó alacsony, erőteljes arányait.

LED fényszórók

Ez a technológia biztonságos és könnyed vezetést biztosít sötétben is. A Corolla Sedan szemet gyönyörködtető LED fényszórói erősek, mégis energiatakarékosak.

Elegáns és dinamikus

A Corolla Sedan karosszériáját kifinomult, letisztult vonalak jellemzik, áramvonalas sziluettje és széles kiállása pedig szembetűnő dinamizmust kölcsönöz neki.

Minden részletében dinamikus

A megújult Corolla Sedan az erőteljes arányokat rendkívül látványos felületekkel ötvözi. Aerodinamikus sziluettje időtlen, a részletek és a kivitelezés mégis vitathatatlanul modern. Mutassa meg sportos oldalát a GR SPORT kivitel segítségével, amely a Toyota versenyszellemének megtestesítője.

Új ülésborítás
Hangulatvilágítás
Kényelmes utastér
GR SPORT start gomb

Új ülésborítás

A mély, gazdag tónusoktól és a merész 3D hatású mintáktól a Corolla veleszületett kifinomultságát kiemelő világosabb árnyalatokig, mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő kárpitozást.

Hangulatvilágítás

A kifinomult és mutatós hangulatvilágítás tovább emeli a Corolla Sedan kényelmet sugárzó utasterének fényét, ezzel kellemes hangulatot kölcsönözve naplemente után is.

Kényelmes utastér

A Corolla Sedan egész napos kényelmét az ergonomikusan kialakított ülések biztosítják, amelyek csillapítják a fájdalmakat, és kényelmesek maradnak végig az utazás során.

GR SPORT start gomb

Pörgesse fel a pulzusát minden alkalommal, amikor beül a volán mögé. A GR SPORT start gomb állandóan emlékezteti Önt a Toyota személyautói és nagysikerű, hibrid versenyautói közötti kapcsolatra.

Where technology meets sophistication

Inside the Corolla Sedan you’ll find class-leading comfort and practicality with intuitive technology. A calming and harmonious space, with atmospheric lighting and deftly integrated multi-function displays,the interior features storage areas throughout and dual-zone climate control.

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

A megújult új Corolla Sedan ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.

 

Fedezzen fel többet
 • Négykerekű társ a digitális világban

  A Corolla Sedan olyan funkciókkal van ellátva, amelyek segítenek Önnek mindig élen járni: azonnali csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre vezeték nélküli töltéssel, valamint Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. Az over-the-air frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész Corolla Sedan számára nincs akadály.

FEJLETTEBB KAPCSOLÓDÁS

Az életét és utazásait megkönnyítő széleskörű funkcionalitás kulcsa a MyT alkalmazás. A „saját autó keresése” lehetőség segít megtalálni négykerekű társát egy zsúfolt parkolóban, vagy segít megosztani a jármű helyzetét másokkal, míg az „útvonal küldése” funkció lehetővé teszi, hogy előre megtervezze útvonalait, majd azokat megossza az autó navigációs rendszerével. A MyT abban is segít, hogy csökkentse az üzemanyag fogyasztását a „hibrid vezetési trénerrel”.
Tudjon meg többet

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Touring Sports T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A funkció autókat, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorbicikliket képes felismerni. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen - az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

 • Proaktív vezetési asszisztens – lassítás asszisztens (DA)

  Ez a rendszer finoman lassít a gázpedál felengedésekor, ha egy előtte haladó autóhoz közeledik.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC) a teljes sebességtartományban

  A rendszer képes tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Amennyiben csökken a távolság, a rendszer csökkenti a sebességet, és szükség esetén a féket is használja, természetesen aktiválva a féklámpákat is. A teljes sebességtartományban működő adaptív sebességtartó automatika képes állóra is fékezni az autót, ha a helyzet úgy hozza, majd a gázpedál érintése vagy a rendszer kapcsolója segítségével újra elindulni, továbbra is tartva a távolságot. Amennyiben autója jelzőtábla-felismeréssel (RCA) is fel van szerelve, a két rendszer összedolgozva felajánlja a sebességkorlátozásoknak megfelelő beállítást.

 • Biztonságos kiszállást segítő rendszer (SEA)

  A rendszer a holttérfigyelő radarját használja, hogy megelőzze az ajtónyitásból és az utasok kiszállásából adódó baleseteket a hátulról érkező kerékpárosokkal vagy járművekkel. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy fennáll az ütközés veszélye, az adott oldali irányjelző felvillan, miközben műszeregységen is látható egy figyelmeztetés, illetve hangjelzés is jelzi az utas számára a veszélyt.

 • Vészmegállító rendszer (EDSS)

  Amennyiben a rendszer egy ideje már nem érzékeli a vezető bármilyen beavatkozását, hangjelzésekkel figyelmeztet. Amennyiben erre sem reagál, az EDSS a járművet automatikusan lassítani kezdi, majd megállítja anélkül, hogy elhagyná az adott forgalmi sávot. A rendszer bekapcsolja a vészvillogókat, ezzel figyelmeztetve a többi közlekedőt, valamint kioldja az ajtózárakat, ezzel megkönnyítve a segélyszolgálatok dolgát, amennyiben szükséges a beavatkozás. Toyota Safety Sense Over-The-Air frissítés: Az OTA szoftverfrissítés garantálja, hogy a Toyota Safety Sense (TSS) rendszer mindig naprakész legyen a legújabb funkciókkal és fejlesztésekkel.

 • Toyota Safety Sense Over-The-Air frissítés

  Az OTA szoftverfrissítés garantálja, hogy a Toyota Safety Sense (TSS) rendszer mindig naprakész legyen a legújabb funkciókkal és fejlesztésekkel.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Teljes nyugalom a Toyota Kanzennel

A Toyota célja az, hogy a modelljeivel eltöltött minden egyes perc annyira zökkenőmentes, élvezetes és kényelmes legyen, amennyire csak lehet. A Toyota Kanzen pedig éppen ebben segít: egyetlen csomagban foglalja össze azokat az elengedhetetlen szolgáltatásokat*, amelyek segítenek kiélvezni hibrid Toyota modelljének képességeit, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle. * Az alábbi szolgáltatások elérhetősége országonként változhat, és a helyi ajánlatok piaconként eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Toyota weboldalán tájékozódjanak a részletekért.
 • Hibrid biztosítás

  Az innovatív technológia innovatív biztosítást igényel. A zéró károsanyag-kibocsátású, tisztán elektromos üzemmódban megtett kilométerekért járó jutalmakkal a Toyota hibrid biztosítása teljes nyugalmat biztosít.

 • Szabja személyre Toyota modelljét gyári kiegészítőkkel

  Fokozza Corolla modelljének stílusát, praktikusságát és védelmét a Toyota átfogó kiegészítő kínálatával.

 • Távvezérlés szolgáltatások a MyT alkalmazással

  Hozza ki a legjobbat Corollájából az intuitív és modern MyT alkalmazással, amely hozzáférést nyújt a csatlakoztatott okostelefonos funkciók világához.

 • Cserélje autóját egy új Corollára

  Soha nem volt még ilyen egyszerű átülni egy Corollába. Cserélje le jelenlegi autóját, függetlenül annak márkájától és típusától, és váltson egy új Toyotára.

Toyota Corolla Sedan gallery