1. Modellek
  2. Proace City Verso
Gyors linkek

Tágítsd ki a teret!

Toyota Proace City Verso
Extra Garancia
250 000 Km / 5 Év

 

Sokoldalú egyterű, ami készen áll a kalandra

Az új Toyota PROACE CITY Verso kifejezetten praktikus egyterű, ami tökéletesen igazodik minden család saját életstílusához. A rendkívül sokféleképpen alakítható utastér nemcsak meglepően tágas, hanem kifejezetten kényelmes is – és még az autó vezetése is igazi élvezet.

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk

Munkára kész - ha Ön is úgy akarja

Akár munkára, akár szabadidős célokra használja, a PROACE CITY VERSO biztosan remekül beválik majd. A csekély károsanyag-kibocsátásnak és a kategóriaelső üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően Ön mindig alacsony üzemeltetési költségekre számíthat.

Intelligens tervezés, átgondolt kényelem

Az üléseket síkba döntve a lehető legnagyobb utasteret alakíthatja ki, ha pedig többedmagával autózik, a második üléssorban (amelynek minden üléséhez ISOFIX rendszer tartozik), mindenki teljes biztonságban és kényelemben utazhat.

Variálja át újra meg újra!

A PROACE CITY VERSO rugalmasan alakítható, akár 7 személyes utasteréhez (a rövid és hosszú tengelytávú kivitelhez egyaránt) két különálló ülésből kialakított harmadik üléssort is rendelhet, amelyek előre-hátra csúsztathatók (kizárólag hosszú változat esetén), attól függően, hogy mekkora lábtérre vagy csomagtérre van szükség.

 

 

Üdvözöljük a komfortzónájában!

Akár a volán mögött, akár valamelyik utasülésben ül, garantáltan lenyűgözőnek találja majd a Toyota PROACE CITY VERSO-t. Az első üléseken kartámasz várja Önt, útiholmijához rengeteg tárolóhelyet talál, a nyitható hátsó szélvédőn át könnyen hozzáfér a csomagtérhez… csupa praktikus és kényelmes megoldás!

 

Ismerje meg közelebbről

Fedezze fel milyen különlegességeket kínál a Toyota PROACE CITY VERSO!

Toyota Professional. Az Ön üzleti partnere

Elkötelezett Toyota Professional márkakereskedőink készséggel segítenek, hogy mindig mozgásban maradjon. Magasan képzett szakembereikkel és az Ön igényeihez kialakított átfogó szolgáltatásokkal a Toyota Professional a teljes nyugalomhoz szükséges tartalékot kínálja.

Toyota Extracare – kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia csomag fedezetet nyújt a gépkocsiban található mechanikus, elektronikus, elektromos, valamint hidraulikus és pneumatikus komponensek rendeltetésszerű használat közben bekövetkező, gyártási vagy anyaghibából eredő váratlan meghibásodására. A kiterjesztett garancia által fedezett alkatrészek pontos listáját valamint a részletes feltételeket a szerződéshez tartozó Extracare füzet tartalmazza. A Toyota Extracare garancia időtartama a módozattól függően változik.

Országúti segélyszolgálat

A Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat készen áll a segítségnyújtásra, többek között műszaki meghibásodás, baleset, defekt, az üzemanyag kifogyása vagy az akkumulátor lemerülése esetén. Képzett munkatársaink a nap 24 órájában, az év minden napján rendelkezésre állnak. Ha bárhol Európában problémája adódna Toyota gépkocsijával, hívja a következő telefonszámok egyikét (Magyarországról ingyenes): Magyarországról: 06-80-201-294, külföldről: +36-1-458-44-46.

Finanszírozási és biztosítási megoldások

A Toyota Professional személyre szabott megoldásokat kínál haszongépjárműve finanszírozása vagy biztosítása terén is.