1. A Toyota felfedezése
 2. Innováció
Gyors linkek

Innováció a Toyotánál

A kényelem és a boldogság megteremtése a jövő számára.
Innováció az emberek életminőségének javítása érdekében, és az emberek mobilitásával kapcsolatos széles körű megoldások biztosítása - ez a Toyota célja, miközben mobilitási vállalattá válik.
 • Mindig van egy jobb út

  A 19. században Sakichi Toyoda, a Toyota Csoport alapítója feltalálta az automata szövőszéket, hogy javítsa a kézi szövőszéki munkások körülményeit. Újításait legidősebb fia, Kiichiro adaptálta az autógyártásra, aki 1937-ben megalapította a Toyota Motor Corporationt. A Toyota azóta is úttörő szerepet tölt be. 1997-ben piacra dobtuk a világ első sorozatgyártású hibrid autóját, a Priust. A Toyota gyártási rendszerrel megalkottuk a modern gyártás alapját. 2014-ben úttörő szerepet játszottunk a hidrogén felhasználásában a Mirai modell képében. Mindezek mellett pedig továbbra is kutatjuk a világunkat érintő kihívások minél jobb megoldásait.


"Az innováció a sarokkövünk és a jövőbeli sikereink receptje."
Matt Harrison, a Toyota Motor Europe operatív vezérigazgatója
 • Biztonságos mobilitás, korlátozások nélkül

  Minden nap keressük a lehetőségeket, hogy a legbiztonságosabb, legkényelmesebb, teljes körű és fenntartható mobilitást kínáljuk. Megújítjuk autóink biztonsági funkcióit, mind a jármű teljesítményére, mind a környezetre összpontosítva. Biztonsági technológiánkat az automatizált vezetéssel párosítjuk, hogy támogassuk a vezető figyelmét, ítélőképességét és manővereit, mivel folyamatosan tovább kívánjuk javítani a járművezetők, utasok és gyalogosok védelmét, végső soron a zéró baleset elérését célozva meg.

  Hiszünk abban, hogy mindenkinek korlátozások nélkül szabad mozgást kell biztosítani. A KINTO márkájú mobilitási szolgáltatásunkkal az emberek úgy szervezhetik meg mobilitásukat, ahogyan ők szeretnék. Olyan inkluzív mobilitási termékeket fejlesztünk, amelyek a kerekesszékesek számára készült személyi mobilitási járművektől kezdve az utolsó mérföldes utakra az útról való eljutást segítő eszközökig terjednek. Legújabb robotjaink segítenek az embereknek, hogy a fizikai nehézségek ellenére is megőrizzék önállóságukat, vagy támogatást nyújtanak kihívást jelentő helyzetekben.

 • Karbonsemleges társadalom

  A karbonsemleges társadalom céljának elérése érdekében úgy gondoljuk, hogy a hidrogén az egyik legfontosabb építőelem a CO2-kibocsátás csökkentéséhez. Elkötelezettségünk messze túlmutat az autókon. A Mirai üzemanyagcella-technológiáját újracsomagoltuk kompakt üzemanyagcella-moduljainkba, amelyeket már számos alkalmazásban, például buszokban, teherautókban és hajókban használnak. Mindezek a példák azt mutatják, hogy a hidrogén ma már mire képes a gyakorlatban. Azáltal, hogy a hidrogéntechnológiai megoldásokat az alkalmazások széles körében alkalmazzuk, támogatjuk a hidrogén ökoszisztéma - egy "élő oázis" - létrehozását, ahol a kínálat és a kereslet találkozik, hogy tovább növekedjen.

 • A mobilitás tesztpályája

  Bármilyen kifinomultak is, a technológiák és szolgáltatások csak akkor jelentenek értéket, ha megfelelnek az emberek igényeinek és preferenciáinak. Ezért építjük Woven Cityt - a mobilitás tesztpályáját, amely teljesen összekapcsolt, automatizált és hidrogénnel működő. Ez egy élő laboratórium, ahol a fejlett technológiák előnyeit teszteljük. Woven City folyamatosan fejlődik, mert a technológiák és szolgáltatások folyamatosan fejlődnek és javulnak. Célja, hogy az emberek életét hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegye, hogy több idejük maradjon az életben az igazán fontos dolgokra.