1. A Toyota felfedezése
 2. Innováció
 3. Mobilitási megoldások
Gyors linkek

A korlátok nélküli mobilitás megteremtése

Olyan világot szeretnénk, ahol mindenki szabadon mozoghat.
A gyorsan változó világban a Toyota mindig innovatív megoldásokat keres, hogy az emberek a legkényelmesebb és fenntartható módon mozoghassanak. Ez vonatkozhat egy szobán belüli, egy városon vagy országok között történő mozgásra. És nem feledkezünk meg azokról sem, akik számára a mobilitás nehézséget jelenthet. 
 • Határtalan lehetőségek mindenki számára

  Miközben a világ egyre sokszínűbbé válik, az emberek egyre inkább bíznak abban, hogy saját döntéseikkel szabad és élvezetes életmódot tudnak folytatni. Mi a Toyotánál hiszünk abban, hogy az igazán jó termékek új élményeket teremtenek az emberek számára, fokozva a választott életmód nyújtotta előnyöket. Ezért vezettük be a KINTO nevű saját mobilitási szolgáltatónkat, amely különböző közlekedési módokat, fizetési módokat és szolgáltatásokat kínál egyetlen, mindenre kiterjedő megoldásban. A KINTO mobilitási szolgáltatásai nagyobb rugalmasságot, idő- és költségmegtakarítást biztosítanak az ügyfelek számára az utazás során. Ez pedig a környezet számára is előnyös, amikor az autózás mellett döntenek, mivel kizárólag elektromos hajtású autókat használunk.

 • Mobilitási termék mindenkinek

  Keményen dolgozunk azon, hogy a mobilitás értékének eddig nem látott új formáival egy befogadó és fenntartható világot teremtsünk. Ezért tervezünk innovatív gyalogos BEV járműveket, utolsó kilométeres szállítási megoldásokat, automatizált áruszállítást és még sok mást. Célunk, hogy a jövő mobilitási technológiái javítsák a termékek és az emberek közötti kapcsolatot. Ezt az elképzelést fejezi ki az LQ koncepciójárművünk, amely érzelmi kötődést épít ki vezetőjével.

  Egy olyan társadalom megvalósítása érdekében, amelyben mindenki boldogabb és aktívabb életet élhet, azt kutatjuk, hogy a robotok hogyan támogathatják az emberi élettevékenységeket és hogyan bővíthetik az emberi képességeket. Az életmódot támogató robotoktól kezdve a humanoid robotokon át a rehabilitációs robotokig a Toyota robotjai a legkülönbözőbb területeken tevékenykednek, miközben végső soron a mobilitást mindenkinek projektet támogatják.

   

 • Mobilitási termékek

  Válogatás a legizgalmasabb mobilitási koncepcióinkból: némelyikük már sikeresen piacra lépett.

 • Robotika

  A robotika teljes mértékben része a Toyota azon céljának, hogy mobilitási vállalattá váljon. A Toyota új robotikai képességek kifejlesztésével szeretne hozzájárulni a valós világ problémáinak megoldásához és a globális társadalmak támogatásához.