1. Modellek
 2. Yaris Cross
Gyors linkek

Egyes felszereltségeken akár

Üljön be a dinamikus, megújult Yaris Crossba. A városba és azon túlra, kivételes funkciókat kínál minden felszereltségi szinten.

arrow right
arrow left
 • A városba született

  Kompakt méretek, egy SUV tekintélyt parancsoló vezetési pozíciójával ötvözve.

 • Üljön magasan és érezze jól magát.

  A magas üléspozíció a biztonságos és stresszmentes vezetés kulcsa.

 • Élje szinkronban az életét a MyToyotával

  A zökkenőmentes mobilkapcsolattal minden utazás egy érintéssel kezdődik.

 • A T-Mate mindig fedezi Önt

  Biztonsági rendszerek, amelyeket úgy terveztek, hogy biztosítsák nyugalmát az utakon.

 • Élvezze a hibrid hajtást

  A fejlett, új Hybrid 130 hajtással minden utat hatékonyan és optimálisan tehet meg.

 • Élje át az SUV életérzést

  Tartson bárhová, tegye le névjegyét az összetéveszthetetlen Yaris Cross volánja mögött.

 • Teret ad az életének

  Szellős, világos utastér, melyben mindenki számára elegendő hely áll rendelkezésre.

 • Tudja biztonságban Yaris Cross modelljét

  Átfogó garancia az autó védelmére, amely átsegíti Önt minden kihíváson.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/hu/hu?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&utm_source=NetMedia&utm_medium=Multiplatform&utm_campaign=HU_Toyota_Brand_Yaris-Cross_Local_June-2024&utm_content=960x240_date-10-16_06_2024&utm_term=HU-Toyota-Yaris-Cross-format-Brand-June-v2&dclid=CJHgwYH-2oYDFcnpEQgdSEULhQ

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Hajtáslánc
  Hibrid
  Hibrid rendszer összteljesítménye
  116 LE
  Üzemanyag-fogyasztás
  4.3 – 5.2 l/100km*
  CO₂-kibocsátás
  98 – 117 g/km
  Gyorsulás 0-100 km/órára
  11.2 mp
 • HYBRID 130

  Hajtáslánc
  Hibrid
  Hibrid rendszer összteljesítménye
  130 LE
  Üzemanyag-fogyasztás
  4.4 – 5.2 l/100km*
  CO₂-kibocsátás
  99 – 118 g/km
  Gyorsulás 0-100 km/órára
  10.7 mp

Gyakran ismételt kérdések

Elektrifikált* hajtás: választ adunk a kérdéseire

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A hibrid elektromos autókat két erőforrás hajtja: egy belsőégésű motor és egy takarékos elektromotor, a jármű pedig észrevétlenül kapcsolgat a kétféle hajtás között.

A hibrideket elektromos áram mozgatja elinduláskor és akár 50 km/órás sebességig. Mivel a legtöbb Toyota hibrid öntöltő, az akkumulátor lemerülése után az autót a benzinmotor hajtja, ami az akkumulátort is újratölti.

A hibridekben forradalmian újszerű, öntöltő akkumulátor-technológia működik. Ezeket az autókat 'hibrid-elektromos' járművekként ismerjük, mert két erőforrásuk van. Éppen ezért a tisztán elektromos hajtású vagy a plug-in hibrid modellekkel szemben sosem kell az akkumulátorukat külső áramforrásról feltölteni.

A Toyota hibridek úttörő akkumulátor-technológiáját úgy terveztük meg, hogy élettartama megegyezzen az autóéval. Szükség esetén néhány mechanikus elemet (például a tengelykapcsolót, a generátort és az indítómotort) egészben cserélünk, hogy elkerüljük a jövőbeli, előre nem látható kiadások kockázatát. Ám nemcsak ezekre, hanem minden hibrid részegységre (beleértve a hibrid akkumulátort is) a Toyota 5 évre/100.000 kilométerre* kiterjedő garanciája vonatkozik. *Amelyik hamarabb bekövetkezik

Háromféle hibridet különböztetünk meg: a mild (vagy lágy) hibrideket, az öntöltő hibrideket és a plug-in hibrideket. A mild hibridekben az elektromotor kizárólag arra szolgál, hogy gyorsításkor vagy motorfékezésnél kiegészítse a belsőégésű motor erejét, mivel az elektromotor önmagában nem lenne képes az autó hajtására. Egy  öntöltő Toyota hibridben viszont az elektromotor akár a városi utazások 80 százalékában, 50 km/órás sebességig önállóan is mozgathatja a járművet. A plug-in hibridek ugyanígy működnek, de ezekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.

* A nagy hatékonyságú benzinmotor és az elektromotor(ok) erejét kombinálva a Toyota öntöltő hibridjei menet közben, kigurulás során vagy fékezés esetén is képesek tölteni magukat, ami azt jelenti, hogy bizonyos távolságokat tisztán elektromos üzemmódban is megtehetnek, ugyanakkor soha nem kell bedugni őket a konnektorba, vagy aggódnia az akkumulátor hatótávolsága miatt, mivel amikor lemerül, a benzinmotor átveszi a helyét. További információ: https://dxp-global-en-prod.toyota.eu/electrification


**Benzinmotorral szerelt, vagy tisztán elektrifikált hajtásláncainkról további információkért kérjük, látogasson el a https://dxp-global-en-prod.toyota.eu/electrification weboldalra.

*** Az intelligens digitális kulcs bevezetése 2024-ben várható. A funkciók elérhetősége és a jármű specifikációja modellenként, fokozatonként és a piaci elérhetőségtől függően változhat.

A feltüntetett funkciók csak az újonnan gyártott járművekre vonatkoznak és felszereltségi szinttől is függnek. A kompatibilis funkciók megtekintéséhez aktiválja a MyToyota-t járművéhez, vagy további részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.