1. Modellek
Gyors linkek

Készen áll? Válasszon felszereltségi szintet és motort

Válassza ki a felszereltségi szintet:

5 változat

 • Yaris Cross - Active - B-SUV

  Yaris Cross Active

  Hybrid
  B-SUV

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  8 240 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  6 sebességes kézi váltó | 4X2

  Induló ár

  9 440 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 • Yaris Cross - Comfort - B-SUV

  Yaris Cross Comfort

  Hybrid
  B-SUV

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  8 670 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  6 sebességes kézi váltó | 4X2

  Induló ár

  9 120 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  9 870 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  10 870 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 • Yaris Cross - Executive - B-SUV

  Yaris Cross Executive

  Hybrid
  B-SUV

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  11 710 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  12 710 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 • Yaris Cross - Adventure - B-SUV

  Yaris Cross Adventure

  Hybrid
  B-SUV

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  12 110 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

  Induló ár

  13 110 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 • Yaris Cross - GR Sport - B-SUV

  Yaris Cross GR Sport

  Hybrid
  B-SUV

  Válassza ki a motort:


  Induló ár

  12 360 000 Ft

  /Hónap

  Hónap

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

Magabiztos vezetés

A Toyota Yaris Crossban a városi autó jól átgondolt kialakítása találkozik a SUV kényelmével. A magas vezetési pozíciótól a tágas és kényelmes utastérig, a hibrid technológia és az intelligens AWD-i összkerékhajtás egyedülálló kombinációjáig, mindez azt jelenti, hogy a Toyota Yaris Cross mindig eljuttatja oda, ahova tervezte.

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

MOLNÁR ANDI

YARIS CROSS-RA VÁLTOTT!

A slágergyanús crossover,
a Toyota Yaris Cross márkanagykövete a népszerű táncművész, Molnár Andi.

Tudjon meg többet

Yaris Cross GR SPORT

Varázsoljon minden utat izgalmas kalanddá. A Toyota Yaris Cross GR SPORT kényelmes belső tere kifinomult részletekkel és innovatív megoldásokkal lehetővé teszi, hogy az autózás minden percét élvezze. A speciálisan hangolt felfüggesztésnek köszönhetőn 10 milliméterrel lejjebb ül a karosszéria, ami precízebb kezelhetőséget eredményez.

Nyereményjáték

Izgalmas formák

A GR SPORT változatban a Toyota Yaris Cross 18"-os GR SPORT könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve, kiemelve az autó egyedi stílusát.

Eredeti utastér

A Toyota Yaris Cross GR SPORT tágas utasterében számos olyan részlet található, amelyek az autó rally öröksége előtt tisztelegnek, beleértve a GR SPORT logót a kormányon és a műszerfalon, de említhetnénk a kormányon lévő piros varrásokat is. Az ülések Ultrasuede™ öko-velúr kárpitozásúak, bőr oldalpárnákkal és piros varrással.

Sportos részletek

A GR SPORT stílusú első hűtőrács, valamint a sportosabb formákkal és diffúzorral megáldott hátsó lökhárító adják a Toyota Yaris Cross GR SPORT karakterét.

Helló hibrid boldogság

A merész formákat és az útra nyíló tágas és lenyűgöző kilátást ötvöző Yaris Cross valódi SUV-erényeket kínál kompakt méretben. A Hybrid AWD-i rendszerrel bármit is hozzon a nap, mindig meglehet az önbizalma, hogy túllépjen rajta.

Játsszon a saját szabályai szerint

A Toyota Yaris Cross erőteljes kialakításával és megemelt vezetési pozíciójával valódi SUV-erényeket kínál kompakt méretben.

Mindig mozgásban

Emelt hasmagasságával és magabiztosságot adó, magas üléspozíciójával a kompakt Yaris Cross kellő bátorságot ad, hogy Ön a város minden kihívását a saját szabályai szerint kezelje. Az intelligens összkerékhajtással és a tágas, sokoldalú utastérrel a Yaris Cross megküzd a mindennapok kihívásaival, és folyamatosan mozgásban tart.

Verhetetlen egyensúly minden helyzetben

A hibrid hajtás és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjának hála a Yaris Cross volánja mögött megállíthatatlannak érezheti magát. Az öntöltő hibrid rendszer verhetetlen teljesítményt és hatékonyságot biztosít a maga kategóriájában, míg az AWD-i rendszer megnyugtató irányíthatóságot nyújt - akár a hétköznapokban, akár csúszós úton.

Tér, amely Önhöz igazodik

Akár a mindennapi bevásárlásnak, akár a hobbijának kell a hely, a Yaris Cross tele van innovatív megoldásokkal. A láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó támogatást nyújt, amikor tele vannak a kezei, míg a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák és a praktikus, magasságában állítható és kettéhajtható Smart Cargo csomagtérpadló igény szerint növelik és alakítják a teret.

Folyamatos csatlakozás, figyelemelterelés nélkül

A továbbfejlesztett Toyota Smart Connect multimédiás rendszerrel minden utazás az addigi legsimább lehet. Streameljen lejátszási listákat, fogadjon hívásokat és érje el a navigációt anélkül, hogy a rendszer elterelné a figyelmét az Ön előtt álló útról.
 • Csatlakozzon és menjen tovább Az új 9" nagyfelbontású multimédiás érintőképernyő és 7" TFT kijelző intuitívabbá és biztonságosabbá teszi a vezetést. Hozzáférhet a fontos utazási információkhoz, valamint a vezeték nélküli okostelefon-integrációhoz, beleértve az Apple Carplayt és az Android Autót, a felhőalapú navigációt, a kedvenc zenéit és még sok minden mást.
 • Stresszmentes vezetés A Toyota Smart Connect minden utazás során oldja a stresszt. Ez az intelligens rendszer közösségi alapú, valós idejű baleset- és sebességmérő kamerákkal kapcsolatos figyelmeztetéseket, valamint élő forgalmi navigációt és over-the-air térképfrissítéseket biztosít.
 • Szinkronban az élettel Bárhová is megy, tartsa kézben Yaris Cross modelljének irányítását a Toyota távirányítású szolgáltatásaival. Állítsa be előre az autó utasterének hőmérsékletét, zárja be és nyissa ki az ajtókat, vagy kapcsolja be a vészvillogót – mindezt a MyT okostelefon alkalmazáson keresztül működtetheti. Kényelem és irányítás, mindez a tenyerében.
Yaris Cross
 • Exkluzív külső

  Az újonnan megalkotott elülső hűtőrács mutatós rácsozással biztosít extra sportosságot.

 • Felfüggesztés és keréktárcsák

  Az új Yaris Cross GR SPORT változatok díszes, 18", csiszolt keréktárcsákkal kínálnak még látványosabb stílust, és a felfüggesztés hangolását is módosították a mérnökök.

 • Stílusos utastér

  A Yaris Cross GR SPORT mutatós utasterében a kormánykeréken, valamint a műszeregységen is feltűnik a GR SPORT logó. A volán, illetve a váltó piros varrásai is finom utalást jelentenek a GR SPORT stílusra.

 • Sportos utastér

  A Yaris Cross GR SPORT különleges első ülésekkel rendelkezik, amelyek piros varrással vannak díszítve és GR SPORT logóval ellátott fejtámlával rendelkeznek.

 • Hátsó diffúzor

  Az ikonikus GR SPORT stílus az autó hátulján is egyértelműen megjelenik. Az új hátsó diffúzor energikus és sportos megjelenést kölcsönöz.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Yaris Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Yaris Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC) a teljes sebességtartományban

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A teljes sebességtartományban működő ACC képes akár állóra fékezni az autót, ha az elöl haladó jármű is megáll. Ilyenkor egy kis pöccintés a gázpedálra, és az ACC ismét működésbe lép és tovább követi az Ön előtt haladót. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Holttérfigyelő (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Toyota Smart Connect – forgalmi események

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt a közeli veszélyekre, mint például az útvonalon lévő balesetekre vagy a csúszós felületekre. Mindezt úgy, hogy információkat gyűjt a többi vezetőtől, és figyelmeztetéseket jelenít meg a jármű multimédiás képernyőjén. A multimédiás rendszer típusától függően a lehetséges veszélyforrásokat be is tudja jelenteni, ezzel hozzájárulva a közlekedésbiztonság általános javulásához.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Toyota Teammate fejlett parkolórendszer

  A rendszer átveszi a gázadás, a kormányzás és a fékezés feladatát is a biztonságos parkolás érdekében. Képes akár meg is jegyezni a kedvenc parkolóhelyeit, amelyeknél nincs semmilyen felfestés, vagy kiindulási alapként szolgáló tárgy. Ez együtt jár a panorámamonitorral (PVM), amely négy kamera képéből kreál 360 fokos nézetet az autó környezetéről.

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen - az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Yaris Cross galéria