1. Modellek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
6980000.0
Finanszírozás alapára

51 747 Ft/Hónap

Finanszírozási részletek

1. Motor kiválasztása
1. Motor kiválasztása

4 változat

4 változat

2. Felszerelés kiválasztása
2. Felszerelés kiválasztása

10 változat

10 változat

Magabiztos vezetés

A Toyota Yaris Crossban a városi autó jól átgondolt kialakítása találkozik a SUV kényelmével. A magas vezetési pozíciótól a tágas és kényelmes utastérig, a hibrid technológia és az intelligens AWD-i összkerékhajtás egyedülálló kombinációjáig, mindez azt jelenti, hogy az új Toyota Yaris Cross mindig eljuttatja oda, ahova tervezte.

MOLNÁR ANDI

YARIS CROSS-RA VÁLTOTT!

A vadonatúj, slágergyanús crossover,
a Toyota Yaris Cross márkanagykövete a népszerű táncművész, Molnár Andi.

Tudjon meg többet

Boldog hibrid autózást!

Merész megjelenésével, tágas helykínálatával és magas üléspozíciójával a Yaris Cross hamisítatlan SUV-erényeket kínál, kompakt méretben. Bármit is hozzon a sors, a hibrid AWD-i rendszerrel minden körülmények között magabiztos maradhat.

Mindig mozgásban

Emelt hasmagasságával és magabiztosságot adó, magas üléspozíciójával a kompakt Yaris Cross kellő bátorságot ad, hogy Ön a város minden kihívását a saját szabályai szerint kezelje. Az intelligens összkerékhajtással és a tágas, sokoldalú utastérrel a Yaris Cross megküzd a mindennapok kihívásaival, és folyamatosan mozgásban tart.

Verhetetlen egyensúly minden helyzetben

A hibrid hajtás és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjának hála a Yaris Cross volánja mögött megállíthatatlannak érezheti magát. Az öntöltő hibrid rendszer verhetetlen teljesítményt és hatékonyságot biztosít a maga kategóriájában, míg az AWD-i rendszer megnyugtató irányíthatóságot nyújt - akár a hétköznapokban, akár csúszós úton.

Mindig legyen kapcsolatban, ne maradjon le semmiről!

A Toyota Smart Connect minden utazást stresszmentessé varázsol. Egy új, 9 colos HD érintőképernyő biztosítja a hozzáférést a valós idejű forgalmi eseményekkel is szolgáló, felhő alapú navigációhoz és az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszereket is felvonultató okostelefon-integrációhoz. A Yaris Crossban az irányítás és a kényelem az Ön kezébe kerül.

Yaris Cross galéria

A kifinomult formatervtől a tágas utastérig: fedezze fel, hogyan tudná még jobbá tenni életét a Yaris Cross!