1. Modellek
Gyors linkek

Készen áll? Válasszon felszereltségi szintet és motort

Válassza ki a felszereltségi szintet:

5 változat

 •  
  Yaris Cross - Active - B-SUV

  Yaris Cross Active

  Hybrid
  B-SUV
  Válassza ki a motort:

  Benzin

  Induló ár

  8 240 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  6 sebességes kézi váltó | 4X2
  Hybrid

  Induló ár

  9 440 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
 •  
  Yaris Cross - Comfort - B-SUV

  Yaris Cross Comfort

  Hybrid
  B-SUV
  Válassza ki a motort:

  Benzin

  Induló ár

  8 670 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  6 sebességes kézi váltó | 4X2
  Benzin

  Induló ár

  9 120 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  Hybrid

  Induló ár

  9 870 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  Hybrid

  Induló ár

  10 870 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 •  
  Yaris Cross - Executive - B-SUV

  Yaris Cross Executive

  Hybrid
  B-SUV
  Válassza ki a motort:

  Hybrid

  Induló ár

  11 710 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  Hybrid

  Induló ár

  12 710 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 •  
  Yaris Cross - Adventure - B-SUV

  Yaris Cross Adventure

  Hybrid
  B-SUV
  Válassza ki a motort:

  Hybrid

  Induló ár

  12 110 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  Hybrid

  Induló ár

  13 110 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
 •  
  Yaris Cross - GR Sport - B-SUV

  Yaris Cross GR Sport

  Hybrid
  B-SUV
  Válassza ki a motort:

  Hybrid

  Induló ár

  12 360 000 Ft

  /Hónap

  Finanszírozási részletek

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2

Magabiztos vezetés

A Toyota Yaris Crossban a városi autó jól átgondolt kialakítása találkozik a SUV kényelmével. A magas vezetési pozíciótól a tágas és kényelmes utastérig, a hibrid technológia és az intelligens AWD-i összkerékhajtás egyedülálló kombinációjáig, mindez azt jelenti, hogy az új Toyota Yaris Cross mindig eljuttatja oda, ahova tervezte.

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

MOLNÁR ANDI

YARIS CROSS-RA VÁLTOTT!

A vadonatúj, slágergyanús crossover,
a Toyota Yaris Cross márkanagykövete a népszerű táncművész, Molnár Andi.

Tudjon meg többet

Helló hibrid boldogság

A merész formákat és az útra nyíló tágas és lenyűgöző kilátást ötvöző Yaris Cross valódi SUV-erényeket kínál kompakt méretben. A Hybrid AWD-i rendszerrel bármit is hozzon a nap, mindig meglehet az önbizalma, hogy túllépjen rajta.

Játsszon a saját szabályai szerint

A Toyota Yaris Cross erőteljes kialakításával és megemelt vezetési pozíciójával valódi SUV-erényeket kínál kompakt méretben.

Mindig mozgásban

Emelt hasmagasságával és magabiztosságot adó, magas üléspozíciójával a kompakt Yaris Cross kellő bátorságot ad, hogy Ön a város minden kihívását a saját szabályai szerint kezelje. Az intelligens összkerékhajtással és a tágas, sokoldalú utastérrel a Yaris Cross megküzd a mindennapok kihívásaival, és folyamatosan mozgásban tart.

Verhetetlen egyensúly minden helyzetben

A hibrid hajtás és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjának hála a Yaris Cross volánja mögött megállíthatatlannak érezheti magát. Az öntöltő hibrid rendszer verhetetlen teljesítményt és hatékonyságot biztosít a maga kategóriájában, míg az AWD-i rendszer megnyugtató irányíthatóságot nyújt - akár a hétköznapokban, akár csúszós úton.

Tér, amely Önhöz igazodik

Akár a mindennapi bevásárlásnak, akár a hobbijának kell a hely, a Yaris Cross tele van innovatív megoldásokkal. A láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó támogatást nyújt, amikor tele vannak a kezei, míg a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlák és a praktikus, magasságában állítható és kettéhajtható Smart Cargo csomagtérpadló igény szerint növelik és alakítják a teret.

Folyamatos csatlakozás, figyelemelterelés nélkül

A továbbfejlesztett Toyota Smart Connect multimédiás rendszerrel minden utazás az addigi legsimább lehet. Streameljen lejátszási listákat, fogadjon hívásokat és érje el a navigációt anélkül, hogy a rendszer elterelné a figyelmét az Ön előtt álló útról.
 • Csatlakozzon és menjen tovább Az új 9" nagyfelbontású multimédiás érintőképernyő és 7" TFT kijelző intuitívabbá és biztonságosabbá teszi a vezetést. Hozzáférhet a fontos utazási információkhoz, valamint a vezeték nélküli okostelefon-integrációhoz, beleértve az Apple Carplayt és az Android Autót, a felhőalapú navigációt, a kedvenc zenéit és még sok minden mást.
 • Stresszmentes vezetés A Toyota Smart Connect minden utazás során oldja a stresszt. Ez az intelligens rendszer közösségi alapú, valós idejű baleset- és sebességmérő kamerákkal kapcsolatos figyelmeztetéseket, valamint élő forgalmi navigációt és over-the-air térképfrissítéseket biztosít.
 • Szinkronban az élettel Bárhová is megy, tartsa kézben Yaris Cross modelljének irányítását a Toyota távirányítású szolgáltatásaival. Állítsa be előre az autó utasterének hőmérsékletét, zárja be és nyissa ki az ajtókat, vagy kapcsolja be a vészvillogót – mindezt a MyT okostelefon alkalmazáson keresztül működtetheti. Kényelem és irányítás, mindez a tenyerében.
Yaris Cross
 • Exkluzív külső

  Az újonnan megalkotott elülső hűtőrács mutatós rácsozással biztosít extra sportosságot.

 • Felfüggesztés és keréktárcsák

  Az új Yaris Cross GR SPORT változatok díszes, 18", csiszolt keréktárcsákkal kínálnak még látványosabb stílust, és a felfüggesztés hangolását is módosították a mérnökök.

 • Stílusos utastér

  A Yaris Cross GR SPORT mutatós utasterében a kormánykeréken, valamint a műszeregységen is feltűnik a GR SPORT logó. A volán, illetve a váltó piros varrásai is finom utalást jelentenek a GR SPORT stílusra.

 • Sportos utastér

  A Yaris Cross GR SPORT különleges első ülésekkel rendelkezik, amelyek piros varrással vannak díszítve és GR SPORT logóval ellátott fejtámlával rendelkeznek.

 • Hátsó diffúzor

  Az ikonikus GR SPORT stílus az autó hátulján is egyértelműen megjelenik. Az új hátsó diffúzor energikus és sportos megjelenést kölcsönöz.

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Yaris Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Yaris Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC) a teljes sebességtartományban

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A teljes sebességtartományban működő ACC képes akár állóra fékezni az autót, ha az elöl haladó jármű is megáll. Ilyenkor egy kis pöccintés a gázpedálra, és az ACC ismét működésbe lép és tovább követi az Ön előtt haladót. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Holttérfigyelő (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Toyota Smart Connect – forgalmi események

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt a közeli veszélyekre, mint például az útvonalon lévő balesetekre vagy a csúszós felületekre. Mindezt úgy, hogy információkat gyűjt a többi vezetőtől, és figyelmeztetéseket jelenít meg a jármű multimédiás képernyőjén. A multimédiás rendszer típusától függően a lehetséges veszélyforrásokat be is tudja jelenteni, ezzel hozzájárulva a közlekedésbiztonság általános javulásához.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Toyota Teammate fejlett parkolórendszer

  A rendszer átveszi a gázadás, a kormányzás és a fékezés feladatát is a biztonságos parkolás érdekében. Képes akár meg is jegyezni a kedvenc parkolóhelyeit, amelyeknél nincs semmilyen felfestés, vagy kiindulási alapként szolgáló tárgy. Ez együtt jár a panorámamonitorral (PVM), amely négy kamera képéből kreál 360 fokos nézetet az autó környezetéről.

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy tárgyak maradtak a hátsó üléseken. A jelzés a következőket foglalja magában: egy figyelmeztetés a digitális műszeregységen - az adott modell függvényében -, a vészvillogók bekapcsolása, és amennyiben már lezárta az autót, egy hangjelzést is aktivál a rendszer.

Yaris Cross galéria