1. A Toyota felfedezése
 2. About us
 3. A Toyota jövőképe és filozófiája
Gyors linkek

A Toyota jövőképe és filozófiája

Alapvető értékeink
Vállalatunk büszke múltra tekinthet vissza, és izgalmas jövő várja. Mindkettő az emberek iránti tisztelet és a folyamatos fejlődés alapvető értékeire épül. Ezeket a tulajdonságokat használjuk arra, hogy biztosítsuk jövőképünket, amely szerint biztonságos és felelősségteljes mobilitást teremtünk a jövőben, amely mindenki számára boldogságot nyújt.
 • KÜLDETÉSÜNK: BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK


  Igazgatósági elnökünk, Akio Toyoda hivatalosan is kijelentette, hogy vállalatunknak a járművek gyártásán túlmenően meg kell valósítania a "Boldogságot mindenkinek" célkitűzésünket. Az autóiparban az olyan technológiák, mint az elektrifikáció és az összekapcsolt, automatizált vezetés jelentős előrelépést jelentenek. A Toyota továbbra is elkötelezett az egyre jobb autók gyártása mellett. Ugyanilyen fontos, hogy olyan mobilitási megoldásokat fejlesztünk, amelyekkel mindenki élvezheti az életét. Ezekkel a módszerekkel hozzájárulunk egy jobb társadalom megteremtéséhez a következő 100 évben és azon túl is.

 • JÖVŐKÉPÜNK: MOBILITÁST BIZTOSÍTANI MINDENKI SZÁMÁRA


  Egy sokszínű és bizonytalan világban a Toyota arra törekszik, hogy javítsa a mobilitás minőségét és elérhetőségét. Új lehetőségeket kívánunk teremteni az egész emberiség számára, és támogatni kívánjuk a bolygónkkal való fenntartható kapcsolatot. 

 • UTUNK A JÖVŐBE

  A Toyota megalapítása óta filozófiánknak és alapelveinknek megfelelően cselekszünk, hogy megbízható termékeket nyújtsunk és támogassuk a társadalom fenntartható fejlődését. A Toyota Way a mi egyszerű keretrendszerünk a Toyota alapelveinek alkalmazására és annak a vállalatnak a felépítésére, amilyenné mi szeretnénk válni. A TPS, a Toyota híres gyártási rendszere révén egy olyan eredeti gyártási filozófia szerint dolgozunk, amelynek célja a pazarlás kiküszöbölése és a lehető legnagyobb hatékonyság elérése.

 • TOYOTA FILOZÓFIA

  A Toyota filozófia vezetett minket oda, ahol ma tartunk, és ezt fogja tenni a mobilitási vállalattá való átalakulásunk során is. Ez a munkamódszer értékes hozzájárulást nyújt a boldogság széleskörű biztosítására irányuló küldetésünkhöz.

 • ALAPELVEINK

  Alapelveink már régóta biztosítják a szilárd alapját annak, ahogyan vállalatunkat irányítjuk. Először 1937-ben, az indulásakor fogalmazták meg őket, majd 1997-ben aktualizálták, és továbbra is vezetési filozófiánk középpontjában állnak ezek az elvek.

 • A TOYOTA WAY

  A Toyota Way az alapelveinket használja fel arra, hogy meghatározza a munkamódszereinket, amelyek a vállalatunkban mindenkire, mindenhol érvényesek. Az autóipar olyan átalakuláson megy keresztül, amely évszázadonként csak egyszer van. A múltban a Toyota szövőszékgyártóból autógyártóvá vált. Most mobilitási vállalatként találjuk fel magunkat újra.

 • TOYOTA GYÁRTÁSI RENDSZER

  Azt, ahogyan járműveket gyártunk, a Toyota gyártási rendszer (TPS) határozza meg. Ez egy eredeti gyártási filozófia, amelynek célja a pazarlás kiküszöbölése és a lehető legnagyobb hatékonyság elérése - amit gyakran "lean" vagy "Just-In-Time" rendszernek neveznek.