1. A Toyota felfedezése
 2. Rolunk
 3. Sokszínűség, egyenlőség és befogadás
Gyors linkek

Sokszínűség, egyenlőség és befogadás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legsokszínűbb, az egyenlőséget leginkább előtérbe helyező és legbefogadóbb szervezetet hozzuk létre.
Célunk, hogy a leginkább befogadó és sokszínű munkahely legyünk, ahol minden tagunk biztonságban, elismertnek és megbecsültnek érzi magát, valamint teljes mértékben elköteleződhet és kibontakoztathatja a benne rejlő lehetőségeket. Ápoljuk, elfogadjuk és kamatoztatjuk a sokszínűséget, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek és a társadalomnak, és fenntarthatóan versenyezzünk a piacon.
 • A TOYOTÁNÁL MINDENKI SZÁMÍT


  A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás kiemelt stratégiai prioritás számunkra. Közös és őszinte erőfeszítéseinkkel egy gazdag és sokszínű, a társadalmat tükröző szervezetet kívánunk felépíteni, és valódi befogadó környezetet kívánunk elérni. Nemi identitástól, nemi kifejezéstől, szexuális irányultságtól, kortól, kulturális háttértől, nemzetiségtől, faji hovatartozástól, etnikai hovatartozástól, vallástól vagy hitrendszeri hovatartozástól, fogyatékosságtól, fizikai vagy szellemi képességektől függetlenül a Toyotánál mindenki számít.

 • DE&I TÖREKVÉSÜNK


  Már sokat elértünk a DE&I (Diversity, Equity & Inclusion, azaz sokszínűség, egyenlőség és befogadás) törekvésünk során. Számos projekt van folyamatban a befogadás előmozdítása érdekében a Toyota több mint 20 európai egységében. Például azon dolgozunk, hogy létesítményeinket még befogadóbbá és hozzáférhetőbbé tegyük, befogadó képzésekkel és befogadóbb irányelvek kidolgozásával. Munkatársaink közös erőfeszítései révén 2021-ben megtartottuk az első európai sokszínűségi konferenciánkat. A Nemzetközi Nőnapot minden évben egyhetes rendezvénysorozattal ünnepeljük, a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni nemzetközi nappal (IDAHOT), a Pride-hónappal és különböző más eseményekkel együtt.

 • MUNKAVÁLLALÓI HÁLÓZATAINK


  Sokszínű munkatársaink hangjának hallatása stratégiánk központi eleme. A változás fő mozgatórugói és katalizátorai a munkavállalók által vezetett hálózataink. Ezek otthonos, barátságos, biztonságos teret biztosítanak a hátrányos helyzetű csoportok és szövetségesek számára, rendezvények és tevékenységek szervezésével felhívják a figyelmet, és tanácsot adnak a DE&I (Diversity, Equity & Inclusion, azaz sokszínűség, egyenlőség és befogadás) politikákhoz. A hálózatok nyitottak bárki számára, aki csatlakozni szeretne, aktív önkéntes szerepet vállalna, vagy csak alkalmanként támogatná őket.


 • Női hálózat

  Csoportunk a legrégebben működő hálózat, amely a vállalati, mérnöki és gyártási területeket képviseli. Célunk, hogy inspiráljuk és képessé tegyük a Toyotánál dolgozó nőket arra, hogy együtt emelkedjenek fel, szabadítsák fel teljes potenciáljukat és vigyék előre karrierjüket.


 • LMBTIQ+ hálózat

  A közösség által a közösségért alapított hálózatunk az oktatásra, a tudatosság növelésére és a szövetségépítésre összpontosít. Számunkra a büszkeség azt jelenti, hogy szabadon kifejezheted, ki vagy, és magabiztosan, hitelesen megmutathatod önmagadat. 


 • Sokszínű képességek hálózata

  Miközben büszkén tervezünk teljességre törekvő mobilitási megoldásokat ügyfeleink számára, csoportunk azt tűzte ki célul, hogy szervezetünket a fizikailag és digitálisan is a leginkább hozzáférhetővé tegye a fizikai vagy szellemi, látható vagy rejtett fogyatékossággal élő munkatársaink számára. 


 • Kulturális sokszínűségi hálózat

  Mivel több mint 70 nemzetiségű munkatársunk dolgozik Európa-szerte, tisztában vagyunk azzal, hogy a különbözőségben rejlik az erőnk. Hálózatunk elősegíti a különböző kulturális háttérrel, nyelvekkel, etnikumokkal, fajokkal, vallásokkal és hitekkel rendelkező alkalmazottak közösségérzetét.


 • Többgenerációs hálózat

  Csoportunk célja, hogy felkarolja a különböző generációk közös erejét, és elősegítse a generációk közötti párbeszédet. Igyekszünk kihasználni a korosztályok sokszínűségét a tanítsd és gondolkodj kultúrán keresztül, amely elősegíti a tudásmegosztás gazdagságát az egy generáció számára.