1. Modellek
 2. Toyota GR Supra
Gyors linkek

GR Supra

Az élmények jegyében

A legenda visszatért

A Toyota által fejlesztett, vadonatúj kézi sebességváltóval a kormánykerék mögött tapasztalható élmény semmihez sem fogható. Az új Toyota GR Supra felejthetetlen élményeket okoz.


 • Aprólékosan kidolgozott váltó

  Az új kézi váltót a mérnökök úgy fejlesztették ki, hogy gyors váltásokat tegyen lehetővé, miközben kivételes visszacsatolást biztosít.


 • Intuitív műszercsoport

  A GR Supra iMT rendszeréhez kapcsolódó új szoftver automatikusan szinkronizálja a motor fordulatszámát, felváltáskor a nyomatékot optimalizálva, visszaváltásnál pedig kifinomult reakciókat biztosítva.


 • Alumínium pedálok

  Tapasztalja meg azokat az élményeket, amelyeket az újonnan fejlesztett kuplung biztosít. Élje át mindazt, amit csak a három új sportpedál működtetése biztosíthat.

Dinamikus menetteljesítmények és vezethetőség

Rövid tengelytávolságával és széles nyomtávjával a GR Supra tökéletes egyensúlyban van - vagyis még különösen kanyargós úton is öröm a vezetése.
 • Szűretlen élmények A sportos hangolású, változó áttételű szervokormány és az opcionálisan hátul adaptív sportfutómű kivételes menetdinamikát tesz lehetővé. A kézi váltós modellek Hairpin+ funkciója kivételes stabilitást és irányíthatóságot nyújt szűk fordulókban is.
 • Aktív hangzás A Toyota GR Supra két választható hangfokozattal rendelkezik. A Normal állás a hétköznapi használhatóságot szolgálja, miközben a Sport hidegrázós üvöltéssel és visszadurrogással garantálja a libabőrt.
 • Azonnali gyorsulás A pörgős és lágy, 3,0 literes motor azonnali gyorsulást biztosít, csupán 4,3 másodperces 0-100-as sprintidő mellett.

Versenygének

Fedezzen fel többet a GR Supra versenyautós örökségéből
Fedezzen fel többet
 • Motorsport által inspirált formaterv

  Nobuo Nakamura vezető formatervező egyszerű megbízást kapott a Toyota GR Suprához: a szélsőség esszenciájának koncepciója volt a feladat, amely a kompakt karosszéria, a hosszú motorháztető és a széles kiállás alapján egyértelműen megvalósult. A formaterv kivételes fúziója erőt sugároz. A GR Supra kompromisszumok nélkül készült.

 • Versenyautós vezetőtér

  Az együléses versenyautók ihlették a Toyota GR Supra utasterét, amely Önt helyezi a középpontba. A funkcionalitást előtérbe helyező háromküllős kormány köré rendezve a szélvédőre vetített információs megjelenítő és a digitális műszeregység minden információt megad Önnek, amire csak szüksége lehet - pontosan akkor, amikor szüksége van rá.  

Biztonságban az erő

Amikor egy sportautó ilyen teljesítménnyel bír, a biztonság kétségtelenül mindennél fontosabb.
 • Teljeskörű magabiztosság

  A Toyota GR Supra magában foglalja a Toyota Supra Safety+ csomagot, amelynek része a holttérfigyelő rendszer, a sávváltásra figyelmeztető rendszer kormányasszisztenssel és az adaptív sebességtartó automatika, amely megállásra és elindulásra is képes. *Csak automata váltóval

 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer gyalogos és kerékpáros felismeréssel

  Egy beépített kamerát használva az ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS) figyelmezteti Önt egy esetleges frontális ütközés esetén. A gyalogos- (nappal és éjszaka is), illetve kerékpárosfelismeréssel (csak nappal) együtt a GR Supra segíti csökkenteni egy esetleges ütközés komolyságát.

 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányasszisztenssel

  Egy kamera segítségével a rendszer képes felismerni a sávokat, és amennyiben az autó irányjelzés nélkül elhagyná az aktuális sávot, úgy vizuális, illetve hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A kormányasszisztens az akaratlan sávelhagyáskor korrigálja az autó mozgását.

Élő Fal

A Toyota GR Supra Élő Falon megtalálhatja a Toyota GR Supra legfrissebb szerepléseit, beleértve a Toyotától származó és egyéb híreket a közösségi média világából.