1. Modellek
 2. Hamarosan
 3. Proace Verso
Gyors linkek
Minden utas számít
Görgessen Átlépés
Minden utas számít

Megújult Proace Verso

Utazzon első osztályon

A Toyota Proace Verso sokoldalú, helytakarékos és rugalmas - egy igazi személyszállító. A Toyota megbízhatósága teljes nyugalmat biztosít, míg a haszonjárművek helykínálatát a személyautók kényelmével, kifinomultságával és komfort funkcióival ötvözi. Mindemellett új orrkialakításával, fényszóróival és keréktárcsáival soha nem volt még látványosabb.

16 730 000 Ft-tól

Elektromos és belső égésű hajtások
Zökkenőmentes csatlakozás
Többféle méret
7-9 utas befogadására alkalmas

PROACE VERSO EV

Akár 4 000 000 Ft
állami támogatással

*Az állami támogatás a Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (RRF-REP-10.10.1-24) kiírás feltételeinek megfelelő egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok számára érhető el.

PROACE VERSO
Választási lehetőségek
Minden utazáshoz talál megfelelő Proace Verso modellt
A vonzó, sokoldalú és rendkívül kényelmes új Proace Verso számos méretben és konfigurációban érhető el, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Akár utasokat szállít, akár aktív életmódot folytat, a Proace Versóval bővítheti látókörét.
Kulcsfunkciók
Érkezzen meg stílusosan
A Proace Verso számos kényelmi funkcióval rendelkezik - a lehajtható ülésektől az új infotainment rendszerrel működtetett digitális vezetőtérig - amelyeknek köszönhetően használata egyszerű, kényelmes és csatlakoztatott. A Toyota új személyszállítója éppoly kényelmes, mint amilyen rugalmas, gondoskodik arról, hogy Ön és utasai stílusosan érkezzenek meg úticéljukhoz.

Friss, új stílus

A Proace Verso új, elegáns stílusának kulcsa az erőteljes Bi-LED fényszórópáros. Ezeket kiegészíti a lökhárító többféle betétje, az új keréktárcsák, valamint a friss és modern zöld fényezés.

Páratlan kényelem

A Family és VIP változatoknál szériafelszereltségként a nyitható hátsó csomagtérablak, így gyors és egyszerű hozzáférést biztosítva a csomagtérhez a teljes csomagtérajtó kinyitása nélkül.

Dőljön hátra és pihenjen

Legyen szó akár az üzleti ügyei intézéséről, akár a családja szórakoztatásáról, a Proace Verso minden utazást rendkívül kényelmessé tesz. Élvezze a vezetést, amely a kiváló ülésekkel megnyugtató, csendes és rugalmas utazást kínál.

Igényei szerint alakítható tér

Állítsa össze az ideális konfigurációt a csúsztatható vagy síkba dönthető ülésekkel, ha több tárolóhelyre van szüksége. Nagyobb terhek szállítása érdekében ki is veheti a székeket.

A technológia az Ön oldalán

A Proace Verso teljesen digitális, 10" műszeregységgel rendelkezik, amely minden fontos vezetési adatot ott jelenít meg, ahol szüksége van rá, tisztán és könnyen leolvashatóan. A 10" érintőképernyő gyors és pontos irányítást biztosít az infotainment rendszerhez.

Hajtásláncok
Kategóriaelső teljesítmény elektromos és belső égésű motorral ellátott hajtásokkal

A Toyota tudja, hogy mindenkinek mások az igényei - és hogy a választás fontos. A Proace Verso tiszta és erős belső égésű motorokkal, valamint a városi vezetéshez ideális, innovatív elektromos hajtáslánccal kínál választási lehetőséget, így kombinálva a kiváló képességeket a kivételes teljesítménnyel.

 

Elektromos autózás

A Proace Verso kiválóan alkalmazkodó elektromos hajtásláncai a költséghatékony és alacsony károsanyag-kibocsátású e-mobilitás világát nyitják meg Ön előtt.

Soha ne habozzon elindulni

Az új Proace Verso fejlett dízelmotorokkal és manuális vagy automata sebességváltóval kiváló vezethetőséget és hatékonyságot kínál, nagy hatótávolsággal kombinálva.

 

A Proace Verso kiválóan alkalmazkodó elektromos hajtásláncai a költséghatékony és alacsony károsanyag-kibocsátású e-mobilitás világát nyitják meg Ön előtt.

Akkumulátor kapacitása
50 kWh vagy 75 kWh
EV hatótávolság
akár 330 km*
Teljesítmény
136 LE

Az új Proace Verso fejlett dízelmotorokkal és manuális vagy automata sebességváltóval kiváló vezethetőséget és hatékonyságot kínál, nagy hatótávolsággal kombinálva.

 

Motor
2.0 literes
Teljesítmény
akár 177 LE
Üzemanyag-fogyasztás
7,2-7,8 liter/100 km
CO2
188-204 g/km
Felszereltségi szintek
Válassza ki a stílusát
Az új Proace Verso nem ismer határokat. A számtalan karosszériaváltozat, üléselrendezés, felszereltségi szint és hajtáslánc lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez szabva tudja megrendelni meg Proace Verso modelljét.
 • Combi

  Kombinálja a Proace Verso összes fejlett biztonsági és hajtáslánc-technológiáját egy olyan letisztult felszereltségi szinttel, amely biztosítja a mindennapi utazásokhoz szükséges lényeges funkciókat.

  • 16" keréktárcsák
  • Fűthető külső tükrök
  • 180°-ban nyíló szárnyas hátsó ajtók
 • Business

  A Proace Verso intelligens és szorgalmas, ideális az utasok gyors és biztonságos szállítására. A Business a sötétített hátsó oldalablakoknak köszönhetően fokozott biztonságot nyújt.

  • 16" lemezfelni dísztárcsával
  • Fűthető és elektromosan állítható külső tükrök
 • Family

  Minden kalandhoz megvan benne a kellő teljesítmény és helykínálat, legyen az közeli vagy távoli. A kényelmi funkciók a mindennapi használatban is különbséget tesznek.

  • Nyitható hátsó szélvédő
  • Adaptív sebességtartó automatika
  • Kétzónás első automata légkondicionáló
  • Tolatókamera
 • VIP

  A Proace Verso leglenyűgözőbb, VIP verziója minden fronton a legtöbbet nyújtja. A nagy kerekek és a sötétített üvegek megfelelő kiállást biztosítanak, az elektromos tolóajtók pedig a könnyed bejutást teszik lehetővé.

  • 17" csiszolt felületű könnyűfém keréktárcsák
  • 90 százalékos sötétített üvegezés a hátsó oldalsó ablakoknál
  • Elektromos tolóajtók
  • Láblendítéssel aktiválható oldalsó ajtónyitás

Fedezze fel a Toyota Professional világát

A Toyota Professional mindig támogatja Önt. Tisztában vagyunk vele, hogy járműve nélkülözhetetlen vállalkozása számára, és mindig mindent megteszünk, hogy mozgásban tartsuk. Termékeink és szolgáltatásaink kategóriájuk legjobb teljesítményét és terhelhetőségét kínálva segítik vállalkozását.
 • Toyota Extracare – kiterjesztett garancia

  A kiterjesztett garancia csomag fedezetet nyújt a gépkocsiban található mechanikus, elektronikus, elektromos, valamint hidraulikus és pneumatikus komponensek rendeltetésszerű használat közben bekövetkező, gyártási vagy anyaghibából eredő váratlan meghibásodására. A kiterjesztett garancia által fedezett alkatrészek pontos listáját valamint a részletes feltételeket a szerződéshez tartozó Extracare füzet tartalmazza. A Toyota Extracare garancia időtartama a módozattól függően változik.

 • Országúti segélyszolgálat

  A Toyotánál a lehető legmegbízhatóbb járműveket készítjük. Ugyanakkor problémák még így is felmerülhetnek, különösen rossz időjárás vagy rossz útviszonyok esetén. Szerencsére a Toyota országúti segélyszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll Ön és vállalkozása számára – itthon és külföldön egyaránt. Ez a szolgáltatás fedezi a hibaelhárítási szolgáltatást, a jármű helyreállítását és a szállodai szállást, ha szüksége van rá.

 • Cserejármű

  A Toyota Professional Szolgáltatásoknak köszönhetően lehetőség van cserejármű lefoglalására, így soha nem kell feladnia szabadságát. Foglalja le a karbantartás időpontjával együtt, hogy biztosan elérhető legyen. Számos lehetőség közül választhat, beleértve személyautókat és haszongépjárműveket is.

 • Finanszírozási és biztosítási megoldások

  A Toyota Professional személyre szabott megoldásokat kínál haszongépjárműve finanszírozása vagy biztosítása terén is. Zártvégű pénzügyi lízing konstrukciónk ideális megoldás Toyota haszongépjárművek beszerzéséhez, egyösszegű ÁFA visszaigényléssel és KKV adókedvezménnyel. Proace City és Proace modellek esetén most válassza a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozást évi 5% fix kamatozással!

ÁTALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját, és tökéletes munkaeszközzé teszik. Minden felépítményt egy adott Toyota modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.

Érdekli az új Proace Verso?
Vegye fel a kapcsolatot a helyi Toyota Professional Centerrel, vagy jelezze érdeklődését az alábbi linkre kattintva