1. Cég
  2. Hírek
  3. A Toyota lesz a Magyar Zene Háza mobilitási partnere
Gyors linkek

A Toyota lesz a Magyar Zene Háza mobilitási partnere


2022. november 5.


A japán sztárépítész, Sou Fujimoto által tervezett, többszörösen díjnyertes Magyar Zene Háza partnerségre lépett a világ legzöldebb autógyártójával, a Toyotával. A környezettudatosság szinonimájának tekintett japán autógyártó, a Toyota, a Magyar Zene Háza mobilitási partnereként autókkal segíti az új zenei intézmény logisztikai feladatait. A Toyota még júniusban itt leplezte le a hazai sajtó képviselői számára a világ első ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos autóját, a Toyota Corolla Cross-t, és első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modelljét, a Toyota bZ4X nagyméretű SUV-ot.

Méltó helyszínen, a 2019-ben Európa Legjobb Középületének és a Legjobb Nemzetközi Középületnek járó, 2020-ban a Világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése elnevezésű díjakkal, 2022-ben pedig az ingatlanszakma Oscar-díjaként emlegetett MIPIM Awards fődíjával elismert, a működéséhez szükséges energia nagy részét megújuló energiaforrásból biztosító, a kapuit a nagyközönség előtt az idei év elején megnyitó Magyar Zene Házában mutatta be a Toyota még júniusban a hazai szaksajtónak és a vállalati flották képviselőinek két legfontosabb idei újdonságát, a Corolla Cross és a bZ4X modelleket.
A Magyar Zene Háza és a Toyota magyarországi menedzsmentje között már akkor nyilvánvalóvá vált az intézmény és az autógyártó értékközössége, környezettudatosság iránti elkötelezettsége, majd néhány hónappal később, stílusosan a Magyar Zene Házában megrendezett I. Távol-Keleti Komolyzenei Fesztivál nyitónapján bejelentették, hogy a jövőben a Toyota lesz a Magyar Zene Háza mobilitási partnere. Az együttműködés részeként a Toyota több autóval, köztük két akkumulátoros elektromos modellel: egy Proace City Verso Electric kisméretű személyszállítóval, a VIP előadók és partnerek szállítására pedig egy Toyota bZ4X SUV-val segíti ellátni a Magyar Zene Háza logisztikai feladatait.Opens in new window
Megtisztelő, hogy a már megszületése pillanatában ikonikussá váló, sokszorosan díjnyertes intézmény, a Magyar Zene Háza mobilitási partnerei lehetünk, amelynek szellemisége és az általa képviselt értékek tökéletesen egybevágnak a Toyota által képviselt értékekkel. A jövőben várhatóan a hazai zenei ismeretterjesztés fellegvárává váló intézménnyel történő együttműködés kiválóan illeszkedik a Toyota Beyond Zero stratégiájába, amelynek az elektrifikáció, a fenntartható mobilitás és a legmagasabb színvonalú ügyfélélmény mellett kiemelt pillére a társadalmi felelősségvállalás.” – avatott be László Richárd, a Toyota magyarországi országigazgatója.

Keresve sem találhattunk volna a környezettudatosság és a kultúra iránt egyaránt fogékony autós partnert a Toyotánál. Hiszem, hogy közös munkánk egy mindkét fél számára értékteremtő együttműködés lesz. A Toyota által biztosított autók, köztük a két zéró emissziós modell elengedhetetlen segítséget jelent majd számunkra a mindennapi logisztikai feladatok ellátásában” – fogalmazott Batta András, a Magyar Zene Háza ügyvezető igazgatója.

 

Fontos számunkra, hogy egy ilyen kiemelkedően innovatív autógyártó a Ház mobilitási partnere. Hiszen a Toyotához hasonlóan a Magyar Zene Háza is kiemelten figyel a részletekre. A részletgazdag kidolgozás nem csak a Ház külső megjelenésében, hanem az intézmény különböző zenei programjaiban is felfedezhető” – hangsúlyozta Horn Márton intézményigazgató.