1. Cég
  2. Hírek
  3. Sokak álomautója ’Az álommeló’ győztesének új autója
Gyors linkek

Sokak álomautója ’Az álommeló’ győztesének új autója


2024. május 29.


Három hete véget az RTL nagysikerű ’Az álommeló’ című üzleti reality műsorának második évada, amelyben ismét a Cápák között című műsorból is ismert Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa keresett maga mellé elnöki asszisztenst. A műsorban végül győztesek bizonyuló Kása Eszter amellett, hogy első kézből szerezhet felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat az ország egyik legsikeresebb üzletembere mellett, munkájáért pedig egy éven át bruttó hárommillió forintos fizetést kap, egy vadonatúj, a high-tech megoldásokat a világ legfejlettebb, környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtásával és elképesztő, futurisztikus dizájnnal ötvöző Toyota C-HR-t hajthat majd a mindennapokban.
Nagyot szólt az RTL amerikai franchise (The Apprentice) alapján készült ’Az álommeló’ című üzleti realityjének második évada is, amelyben a nézők hat héten át követhették nyomon, ahogy a jelöltek válogatott feladatokat abszolválva küzdenek meg egymással a lehetőségért, hogy az ország egyik legsikeresebb üzletembere, a Szentkirályi-tulajdonos Balogh Levente elnöki asszisztenseként szerezhessenek elévülhetetlen tapasztalatokat egy éven át, nem akármilyen kompenzációs csomag, havi bruttó hárommillió forintos fizetés (amely sok helyen akár ügyvezetői fizetésnek is beillene), céges telefon és laptop, valamint egy középkategóriás cégautó használata mellett. A középkategóriás cégautó pedig nem is akármi: egy formavilágával, high-tech megoldásaival és fejlett öntöltő hibrid elektromos meghajtásával egyaránt a szegmenséből kimagasló, városi forgalomban akár 50-80%-ban tisztán elektromos, emissziómentes közlekedésre képes vadonatúj Toyota C-HR lesz.

A hazánk legnépszerűbb autómárkájának számító Toyota ugyanis immár a magyarországi flottapiacon is az elsőszámú szereplő, a kisméretű crossoverek szegmensében pedig nincs népszerűbb cégautó hazánkban a Toyota C-HR-nél: minden ötödik vállalati felhasználónak a Toyota trendszetter modelljére esik a választása ebben a kategóriában.

Érdekességként érdemes megemlékezni ugyanakkor arról is, hogy a Toyota C-HR klub az egyik legaktívabb autós közösség hazánkban, a C-HR pedig az egyik legnagyobb emocionális kötődést kiváltó modell a Toyota kínálatában, a klubtagok közül akad például olyan is, aki igazi szerelmes levelet írt autójához annak születésnapjára.

Nem túlzás kijelenteni tehát, hogy a Toyota C-HR sokak számára igazi ’álomautónak’ számít, ’Az álommeló’ győztese, a sokezer jelentkező közül kiválasztott Kása Eszter így egy sokak arcára mosolyt csaló, futurisztikus és környezetbarát álomautóval közlekedhet a mindennapokban.

Az vadonatúj Toyota C-HR egyéves használatát a műsor kiemelt támogatója a Toyota Central Europe - Hungary Kft. és annak mobilitási szolgáltatója, a KINTO biztosítja a nyertes számára.

A KINTO tartósbérleti szolgáltatásai hamarosan a magyarországi vállalkozások számára is elérhetők lesznek a Toyota márkakereskedésekben.” – árulja el László Richárd, a Toyota Central Europe -Hungary Kft. országigazgatója.

„Nagyon vártam már és nagyon boldog vagyok, hogy végre átvehetettem az autót, ami nem csupán gyönyörű, de környezetbarát is, ami különösen fontos számomra.” – árulja el ’Az álommeló’ idei győztese Kása Eszter.

Eszternek egyébiránt vannak már korábbi Toyotás tapasztalatai, és hibrid autót is vezetett már, erre pedig mostantól bőven lesz módja, hiszen ’Az álommeló’ előző évadának győztese, Keserű Balázs egy év alatt több, mint 20 ezer kilométert tett meg az autóval. A Szentkirályi egyébiránt annyira meg volt elégedve a Toyotás tapasztalatokkal, hogy azóta több Toyota C-HR és Toyota RAV4 is bekerült a vállalati flottába.