1. Cég
  2. Hírek
  3. Toyota C-HR
  4. Toyota C-HR Design
Gyors linkek

A bátor most még merészebb

A Toyota C-HR proaktív hozzállását a következő generáció is örökli, amely a saját útját járja, miközben megőrzi az elődmodell hitelességét. Merész és kiemelkedő megjelenésével a Toyota C-HR prologue concept a bizonyíték arra, hogy néhány szabályt még mindig érdemes megszegni.

Mindent akarni és megkapni

Sarkos, sportos és játékos formáival a Toyota C-HR prologue concept nem köt kompromisszumokat. A nagyobb kerekek és a még kisebb túlnyúlások kombinációja olyan kiállást biztosít, ami mellett lehetetlen elmenni. Az összhatás pedig még inkább egy kupéra emlékeztet, miközben a belső helykínálat tovább nőtt.

Határozottan sarkos, mégis erőteljesen hiteles

A Toyota C-HR prologue concept ívelt felületei a mozgás hatását keltik. A precíziós formákról természetes szépségre történő váltás még nagyobb hangsúlyt ad a jellemvonásoknak. A jól ismert karaktervonal még erőteljesebb vizuális benyomást kelt a Toyota C-HR prologue concept esetében.

Egyedi és felejthetetlen

A kalapácsfej orrkialakítás egymásba fonódó formák és világítótestek összhatásából alakul ki. Szemből nézve a Toyota C-HR prologue concept olyan áramvonalas és tettrekész, akár egy cápa – miközben az előretörés hatását kelti. A teljes karosszérián végigfutó tematika egyedi esztétikát kölcsönöz, ami semmihez sem hasonlítható látványt nyújt a közutakon.

Két szín, és még sokkal több

A C-HR prologue concept egy harmadik kontrasztszínt, a kénessárgát, hozza be a fémes ezüst és a karbonfekete kettőséhez. Az összhatás pedig bátor formatervet eredményez. A merészség a jövő hozzáállása lesz – Ön velünk tart?