1. Cég
  2. Hírek
  3. Toyota C-HR
Gyors linkek

A Toyota C-HR prologue concept

Túlmutat a merészségen
Merészen kiáll és kompromisszumok nélkül utat mutat, akárcsak azok, akik vezetik – az eredeti Toyota C-HR új műfajt teremtett. A modell valódi ikonként már az első naptól kezdve több ezer európai autós szívét meghódította, olyanokét, akik már régóta vártak egy forradalmi hangulatú autóra.

Ugyanakkor a Toyota C-HR sikere kihívást is teremtett – hogyan lehetne a közhelyeken túlmutató eredetit még magasabb szintre emelni? Ha egy autó neve egyet jelent az élményekkel és a hitelességgel, lehet-e ezt még jobbá tenni?

Az új Toyota C-HR prologue concept megválaszolja a kérdést: igen.

Világok találkozása

A Toyota C-HR prologue concept az eredeti modell bátor evolúciója, amely hű a gyökerekhez. Még inkább kupészerű, mégis tágasabb belül. Formái kiválóan egyensúlyoznak a határozott ívek és az ívelt felületek között, egyaránt futurisztikus és félreismerhetetlenül C-HR formavilágot teremtve.
További információ

Toyota C-HR galéria

A jövő érkezik – fokozott kifinomultsággal

Az új Toyota C-HR prologue concept az autó első, de nagyon is valóságos víziója, amely hamarosan Európa-szerte hódítja majd el a szíveket. A hagyományos tanulmányokhoz képest a Toyota C-HR prologue concept hű marad az eredeti, lázadó lelkületéhez és mindenkit rabul ejt.