Garanciális átalakítással szabhatja igényeire

Toyota Hiluxát

2021-06-23

Magyarország (és nem mellesleg a világ) legkedveltebb pickupja, a legendás elnyűhetetlenségéről és kategóriaelső offroad képességeiről ismert Toyota Hilux a egyértelműen dominálja szegmense értékesítéseit: a modell mintegy féle éve bemutatott legújabb generációja a hazai pickup értékesítések mintegy 48%-át jegyzi. Ebben kétségkívül fontos szerepe van az új 204 lóerős, 500 Nm forgatónyomatékú 2.8 literes erőforrásnak is.

A Toyota Hilux hagyományosan Magyarország legnépszerűbb pickupja, az új generáció megjelenésével pedig immár nem minden harmadik, hanem minden második hazai pickup vásárló dönt Toyota legendás modellje mellett. A pickup felhasználók köre ugyanakkor rendkívüli változatosságot mutat, a professzionális, munkacélú felhasználástól az életmód felhasználókig.

Éppen ezért egy modern pickuppal szemben már nem csupán az az elvárás, hogy kompromisszummentesen ötvözze a kiváló terepképességeket, a rakodó és vontató kapacitást és a megbízhatóságot személyautós belső térrel és országúti vezetési élménnyel, hanem az is, hogy minél inkább személyre szabható legyen a végső felhasználás céljának megfelelően.

Toyota Hilux
Toyota Hilux

Ezt a sokszínű felhasználási célok miatt a gyári tartozékok és opciók csak részben tudják teljesíteni, éppen ezért hozhat még a korábbiaknál is nagyobb népszerűséget a Hilux számára a Toyota a piacon egyedülálló döntése, amelynek eredményeképp az autógyártó a Murczin Offroad Technics Kft.-vel együttműködve olyan egyedi offroad és vadász csomagokat kínál a vadászat, a terepjáró túrák, a mezőgazdasági munkálatok, az erdészeti munkák, stb., amelyek felhasználási célra szabottan, a márkakereskedésekben beépítve és ezáltal a gyári garanciát megőrizve segítik ezen területek munkafolyamatait.

Természetesen a pickup vásárlók eddig is dönthettek úgy, hogy egyedi igényeik szerint átalakíttatják az általuk megvásárolt autót egy erre szakosodott cégnél, arra azonban, hogy vadonatúj autójukat már az általuk választott átalakítással, érvényes műszaki vizsgával vehessék át a márkakereskedésben, a gyári garanciát is megőrizve (és az egyedi kiegészítőkre is 3 éves jótállást kínálva) egyedi ügyfelek esetében mindezidáig nem volt példa.

A kiegészítőkre vonatkozó jótállás feltétele a csörlő (a vadfelhúzót is beleértve), a LED lámpák és munkalámpák esetében az évi egyszeri karbantartás. Bizonyos Hilux gyári felszereltségek esetében egyes tartozékok az alapfelszereltség részét képezik (pl. sárvédő szélesítés, hátsó platóajtó teleszkóp), ezekben az esetekben ezek ára levonásra kerül a csomag árából. Az említett felhasználási területek igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében a Toyota hat különböző csomagot dolgozott ki a vadonatúj Hiluxhoz.

Fedezze fel a Toyota átalakítási megoldásokat!

Toyota Hilux
Toyota Hilux

Az egyes csomagok elemei


Off Road
csomag
ALAP
Off Road
csomag
PRO
Off Road
csomag
EXTRA
Vadász
csomag
ALAP
Vadász
csomag
PRO
Vadász
csomag
EXTRA
18” Szerelt kerék Wanaka felnivel X X X


18” Szerelt kerék Barstow felnivel


X X X
Borulásvédő X X X


Borulásvédő vadfelhúzóval


X X X
Sárvédő szélesítés X X X

X
Haspáncél X X X X X X
Futómű szett (Pedders gázos)
X
X

Prémium futómű szett (Pedders habos)

X
X X
Platófújás
X X
X X
Heavy duty fellépő
X X
X X
Borulásvédőre szerelt 20W hátsó LED

X X X X
Első lökhárítóba szerelt 105W LED
X X
X X
Csörlő

X
X X
Felhajtható rendszámtáblatartó

X
X X
Platóroló (manuális)

X

X
Kihúzható tálca

X

X
Vadfelhúzó rámpa görgővel
X
Borulásvédőre szerelhető 105W LED

X

X
Toyota Hilux
Toyota Hilux
Toyota Hilux
Toyota Hilux

Toyota Hilux offroad csomagok, gyári garanciával