Molnár Andi

Yaris Crossra vált

2021-09-21

A többszörösen díjazott, és több televíziós műsorban, köztük az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló Dancing with the Stars első évadában országos ismertséget és népszerűséget szerző táncos Molnár Andi eddig a 2021-es Év Autója díjat elnyerő Toyota Yaris márkanagykövete volt, most azonban a világ legzöldebb autógyártójának vadonatúj slágergyanús crossoverére, Toyota Yaris Crossra vált.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként zárta szívébe a nagyközönség. A műsor korábban komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója, a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára.

Toyota Yaris Cross | Andrea Molnár

Az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló műsor most új évaddal jelentkezik, amelynek a korábbi sikeres együttműködésre való tekintettel a Toyota nagy szerepet szán a 2021-es Év Autója címet is elhódító Yaris alapjaira épülő vadonatúj slágervárományos crossovere, a Yaris Cross bemutatásában.

Toyota Yaris Cross | Andrea Molnár

Miután az új műsor főtámogatója a Yaris Cross lesz, adta magát a lehetőség, az új évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásáról ismert japán autógyártóval, különös tekintettel arra, hogy Andi aktív életmódjához tökéletesen passzol majd a stílusos, környezetbarát crossover.

Toyota Yaris Cross | Andrea Molnár

„Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatásának lehetőségét, az pedig, hogy a jövőben a vadonatúj Yaris Cross márkanagykövete lehetek különösen nagy öröm, hiszen nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és ami legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is.” – fogalmaz az együttműködés kapcsán Molnár Andi.

Toyota Yaris Cross | Andrea Molnár

A Toyota egyébiránt nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy olyan szegmensben képviseli majd magát a japán autógyártó, ahol eddig nem volt jelen. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát, amelyek további tagjai méretük sorrendjében a C-HR Hybrid, a RAV4 Hybrid és Plug-in Hybrid valamint a Highlander Hybrid (utóbbi csak hibrid hajtással rendelhető), és a japán autógyártó tervei szerint nem csupán szegmense meghatározó szereplője, de az egyik legfontosabb európai és magyarországi Toyota modell lehet.

Toyota Yaris Cross | Andrea Molnár

Tudjon meg többet

A Toyota az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Mobilitási Partnere A Toyota az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Mobilitási Partnere Tudjon meg többet! 34 magyar olimpikon tokiói felkészülését támogatja a Toyota 34 magyar olimpikon tokiói felkészülését támogatja a Toyota Tudjon meg többet Több Toyota támogatott Magyar olimpikon szerzett érmet Tokióban Több Toyota támogatott Magyar olimpikon szerzett érmet Tokióban Tudjon meg többet Ön tud csukott szemmel vezetni? Ön tud csukott szemmel vezetni? Tudjon meg többet