1. Tulajdonosok
  2. Toyota eredeti alkatrészek és tartozékok
  3. Touch2
Gyors linkek

TOYOTA TOUCH® 2

A TOYOTA MULTIMÉDIÁS RENDSZERE

Mintha csak tegnap lett volna, hogy indulás előtt minden alkalommal elő kellett készítenünk egy sor kelléket: ország- és várostérképeket, részletes útvonalleírásokat, kedvenc zeneszámainkat MP3-lejátszón, CD-n vagy kazettán, no meg az ezekhez esetleg tartozó kábeleket. Ha mindez megvolt, készen álltunk az útra.

  • Azután megjelentek az első, integrált navigációs rendszerek. Idővel ezek képernyőjéről választhattuk ki a lejátszani kívánt zeneszámokat. 

    A TOYOTA TOUCH® 2 multimédiás rendszer által megtestesített, fejlett technológia karnyújtásnyi közelségbe hozza a tájékoztatás és a szórakoztatást világát: élvezze a színes grafikákat a nagyfelbontású érintőképernyőn, amely az okostelefonokon megszokott húzással és pöccintéssel kezelhető. 

    Vagy mit szólna a Toyota Touch® 2 with Go navigációs rendszerhez, amelynek fejlett műholdas navigációs funkciója egyértelmű grafikákkal jeleníti meg az útjelző táblákat, a kereszteződéseket és forgalmi sávokat, miközben a valós idejű forgalmi jelentések révén figyelmezteti Önt a tervezett útvonalát érintő torlódásokról és fennakadásokról, és szükség esetén akár új útvonalat is ajánl? Kombinálja ezeket a szolgáltatásokat a sebességhatárra és traffipaxokra figyelmeztető szolgáltatással, dőljön hátra, és adja át magát az utazás élményének!
A Toyota Touch® 2 with Go Plus navigációs rendszer modul opcióval még fejlettebb navigációs szolgáltatásokban lehet része, a 3D városkép funkcióktól a hangvezérlésig: nincs más dolga, mint megmondani a rendszernek, hogy hova szeretne eljutni.

Hogy az utazás még élvezetesebb legyen, csatlakoztassa iPodját vagy MP3-lejátszóját a Toyota Touch® 2 multimédiás rendszerhez Bluetooth®-on vagy USB-n keresztül, és élvezze kedvenc zeneszámait kiemelkedő minőségben. A képernyőn megjelennek az album, az előadó és a zeneszám adatai. Soha többé nem felejti otthon kedvenc dalait!
  • Modern világunkban nélkülözhetetlen a kapcsolat. A Toyota Touch® 2 (Go, illetve Go Plus navigációs rendszerek) nem okoznak csalódást. A Toyota online szolgáltatásainak és alkalmazásainak köszönhetően autója úgy működik majd, mint egy számítógépes központ. Töltsön le olyan nagyszerű alkalmazásokat, mint az AUPEO!, amely kiismeri az Ön zenei ízlését, és téma, műfaj, előadó vagy akár hangulat szerint javasol Önnek zeneszámokat, hogy Ön tökéletesen testre szabhassa a fedélzeti zenehallgatás élményét. Vagy ott vagy a Coyote, a közösségi traffipax-tájékoztató alkalmazás, amelynek hárommillió felhasználója nap mint nap segít egymásnak elkerülni az úton felmerülő veszélyhelyzeteket.
Egy egyszerű regisztrációt követően jelentkezzen be a My Toyota Ügyfélportálra, ahol aktiválhatja és kezelheti a Toyota Touch® 2 multimédiás rendszeréhez kötődő alkalmazásokat. Szerezze be a legfrissebb időjárási információkat, a legújabb üzemanyag-árakat és az aktuális parkolási információkat - s mindezt autója kényelmes kabinjában ülve!

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS