1. Üzleti
  2. Professzionális

01

Toyota Professional

Toyota Professional: termékek és szolgáltatások széles köre, amelyeket kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy olyan módon segítsék vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.
02

Több, mint pusztán egy jármű

A Toyota Professional olyan alapokra épül, mint a minőség, a törődés az Ön nyugalma.
03

A megbízható társ

A Toyota Professional a legjobb eszközöket kínálja munkájához, és olyan szintű szolgáltatásokat, amelyekre mindig számíthat.

KÍNÁLATUNK

Ismerje meg szolgáltatásaikat, amelyek úgy segítik vállalkozása működését, ahogyan azt Ön a Toyotától elvárja.

PROACE CITY

Kompakt áruszállítóA fejlett benzin- és dízelmotorokkal kapható PROACE CITY rengeteg különféle feladatra kínál praktikus megoldást. Az autó emellett számos aktív biztonsági rendszert, illetve modern kényelmi berendezést is kínál.

PROACE

Közepes méretű áruszállítóAkár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel.

PROACE VERSO

SzemélyszállítóA tágas teret és praktikus megoldásokat kínáló PROACE Versot arra terveztük, hogy kellemesebbé varázsolja az Ön életét, és biztonságosabban, nyugodtabban utazhasson.

ÚJ HILUX

Pick-upA Hilux élő legenda, hiszen híres arról, hogy minden terepet legyűr és minden akadályon átgázol. Így van ez már 1968 óta - és most tovább erősödik a Hilux hírneve. A Toyota extrém körülmények között tesztelte az autó szerkezetét és új motorját, hogy bebizonyítsa: a magabiztos kiállású, még kényelmesebb és még sokoldalúbb új Hilux méltán viseli a 'Legyőzhetetlen' nevet.

Yaris Van

ÁruszállítóMég a legnehezebb feladatokat is könnyedén megoldhatja, ha rendelkezik ehhez a megfelelő eszközzel. Modern és hatékony hibridhajtásával, fejlett technológiáival és 842 literes rakterével a Yaris Van mindig felkészült az Ön előtt álló feladatok leküzdésére.

ÁTALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját, és tökéletes munkaeszközzé teszik. Minden felépítményt egy adott Toyota modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.

LEGFRISSEBB HÍREINK

TOYOTA ELEKTROMOS HASZONGÉPJÁRMŰVEK

Az éghajlatváltozás és a levegőminőség miatti aggodalmak számos európai nagyvárosban új, szigorú károsanyag-kibocsátási előírásokhoz vezetnek, ezért a Toyota bemutatja a PROACE és a PROACE CITY akkumulátoros elektromos hajtású változatait - izgalmas, új korszakot nyitva ezzel a Toyota Professional történetében. Szeretne többet megtudni erről? Íratkozzon fel legfrissebb híreinkre!
Folyamatos tájékoztatást kérek Opens in new window