1. Tulajdonosok
  2. NEW Csatlakoztatott szolgáltatások do not publish live Elektromos autó töltés otthonról
  3. Személyes profil - Personal side
Gyors linkek

Jelentkezzen be és csatlakozzon

A MyToyota ügyfélportál internet böngésző program használatával elérhető ingyenes Toyota ügyfél fiókot biztosít Önnek. Az itt elérhető szolgáltatások részint megegyeznek a MyToyota applikációból elérhető szolgáltatásokkal, de vannak olyan funkciók is, amelyek kizárólag itt találhatóak.

Személyes profil

A személyes profil kényelmet és irányítást biztosít. Kezelje járművét, foglalja le a következő szervizidőpontját, frissítse navigációs térképeit. Mindezt könnyen, egyszerűen és teljesen ingyenesen.
Bejelentkezés/regisztráció

Online szerviz bejelentkezés

Foglaljon szervizidőpontot online az Ön által kiválasztott márkakereskedésbe.
Online szerviz bejelentkezés

Személyes adatok törlése

Számos személyes adat megadása szükséges a Multimédia Rendszer, a MyToyota alkalmazás vagy a MyToyota ügyfélportál nyújtotta kényelmi szolgáltatások használatához. Ha úgy dönt, hogy autóját eladja, javasoljuk, hogy törölje összes személyes adatát ezekből a rendszerekből.
Útmutató megtekintése Opens in new window

Fedezzen fel más, könnyen használható MyToyota ügyfélportál szolgáltatásokat*

Járműveim

Ellenőrizze autójának szerviztörténetét, korábbi utazásait és még sok mást.

Rendelés nyomonkövetés*

Nyomonkövetheti újonnan megrendelt autójának rendelési állapotát, hogy nyugodtan felkészülhessen az átvétel örömteli pillanatára.

Autós emlékeztetők

Állítson be emlékeztetőket, hogy ne felejtse el a fontos, autójához kapcsolódó eseményeket, mint például a gumiabroncsok cseréjét, a biztosítás évfordulóját, vagy a műszaki vizsga időpontját.

Kezelési útmutatók

Használja praktikus online keresőnket, hogy megtalálja autója kezelési útmutatóját.

E-Bolt

Legyen naprakész a legújabb szoftver frissítésekkel. Keressen új alkalmazásokat, frissítse a navigációt, kezelje multimédia rendszerét, és gondoskodjon arról, hogy mindig a legújabb szoftvert használja.

Útvonalküldés*

Tervezze meg könnyedén következő utazását, majd az útvonalat küldje át közvetlenül Toyota modelljének navigációs rendszerébe.
*A szolgáltatások elérhetősége a járművek típusa, felszereltsége, évjárata függvényében különböző lehet. Bizonyos szolgáltatások Magyarországon nem elérhetőek. További információkért forduljon Toyota Márkakereskedéséhez, vagy nézze meg a használati útmutatót.

MyToyota KISOKOS

Ismerje meg részletesebben a MyToyota alkalmazás, ügyfélportál és multimédia rendszereink működését!
Kisokos ismertetők Kisokos videók Gyakran ismételt kérdések