1. Tulajdonosok
  2. NEW Csatlakoztatott szolgáltatások do not publish live Elektromos autó töltés otthonról
  3. Toyota | Multimedia
Gyors linkek

Intuitív szórakozás az autóban

Élvezze a fedélzeti navigációs rendszer előnyeit a valós idejű navigációval, a sebességmérő kamera figyelmeztetéssel, az üzemanyagtöltő állomásokkal, valamint a POI-kkal (érdekes helyek)*, vagy csatlakoztassa okostelefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazáshoz, hogy az autó multimédia rendszerén keresztül játszhassa le kedvenc zenéit és használhassa kedvenc okostelefon-alkalmazásait.

Fedezze fel a legjobb autós rendszereket

Navigáljon a multimédia világában

Akár telefonját csatlakoztatja az autóhoz, akár egy éttermet szeretne keresni a beépített navigációs rendszerrel, a Toyota multimédiás rendszerei intuitív kezelést, gyors reakciókat és a legújabb funkciókat kínálják.

Élvezze a zökkenőmentes Bluetooth-kompatibilitást

Az egyedi érintőképernyő segítségével kezelhető

A Bluetooth® telefonkapcsolat lehetővé teszi egy kompatibilis mobiltelefon vezeték nélküli integrálását, és kihangosítását. Amikor telefonja az autóban van, a kihangosító rendszer aktiválódik.

Bluetooth-ellenőrző megtekintése

Térképfrissítések TOYOTA TOUCH® 2 rendszerünknél

Friss navigáció az Over-The-Air frissítéseknek köszönhetően

 

Bárhová is megy, az igazi nyugalomhoz elengedhetetlen, hogy a Toyota navigációs rendszer naprakész legyen. Így biztos lehet benne, hogy az Ön által követett útvonal a legfrissebb térképadatokat használja, és sehol nem fogja meglepni Önt egy esetleges új forgalmi rend vagy egyéb változások.

 

További részletek

E-Bolt

Legyen naprakész a legújabb szoftver frissítésekkel.

Keressen új alkalmazásokat, frissítse a navigációt, kezelje multimédia rendszerét, és gondoskodjon arról, hogy mindig a legújabb szoftvert használja.

 

 

 

E-Bolt Opens in new window

MyToyota KISOKOS

Ismerje meg részletesebben a MyToyota alkalmazás, ügyfélportál és multimédia rendszereink működését!
Kisokos ismertetők Kisokos videók Gyakran ismételt kérdések