1. Tulajdonosok
  2. NEW Csatlakoztatott szolgáltatások do not publish live Elektromos autó töltés otthonról
Gyors linkek

Mindig kapcsolatban

MyToyota alkalmazás

Az új MyToyota alkalmazás számos csatlakoztatott szolgáltatást kínál Toyota modelljéhez, melyek megkönnyítik az életét. Bárhová is megy, okostelefon alkalmazásunk segítségével kommunikálhat autójával. Otthonról megtervezheti utazásait, optimalizálhatja a vezetési stílusát, beállíthatja az autó utasterének hőmérsékletét, vagy amit csak szeretne a számos további lehetőség közül. A MyToyota alkalmazást a jövőre terveztük, hogy elsődleges kapcsolódási pontként szolgáljon a vezető és a jármű között.
További részletek

Multimédia

Élvezze a fedélzeti navigációs rendszer előnyeit a valós idejű navigációval, a sebességmérő kamera figyelmeztetéssel, az üzemanyagtöltő állomásokkal, valamint a POI-kkal (érdekes helyek)*, vagy csatlakoztassa okostelefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazáshoz, hogy az autó multimédia kijelzőjén keresztül játszhassa le kedvenc zenéit és használhassa kedvenc okostelefon-alkalmazásait.
További részletek

MyToyota ügyfélportál

Személyes fiókjában az Ön járművéhez kapcsolódó összes apróságot megtalálhatja egy helyen, könnyen használható funkciókkal karöltve, amelyek bármikor elérhetők internet böngésző használatával. Egyszerűen jelentkezzen be, bárhol is van, és foglalhat szerviz időpontot,  kereshet online használati útmutatójában, vagy frissítheti navigációs térképeit. Tehát bármilyen új vagy régi modellről legyen szó, mi segítünk gondoskodni róla, hogy a legtöbbet hozza ki Toyotájából.
További részletek

Elektromos autó töltés otthonról és a távolból

A Toyota otthoni töltés szolgáltatása mindent lehetővé tesz, ami csak elvárható egy csatlakoztatott töltőtől: adhat jogosultságot más felhasználóknak is, vezérelheti a töltést távolról, nyomon követheti az egyes töltéseket, és még további funkciói is vannak. Ezenfelül lehetővé teszi az okos töltést is: meghatározhat egy töltöttségi állapotot, időzítheti a töltést úgy, hogy figyelembe vegye az Ön földrajzi helyzetén érvényes energiaárakat vagy időzítheti a töltést a csúcsidőszakon kívülre, amivel csökkentheti az energiaköltségeit.
További részletek

Fedezze fel azokat a szolgáltatásokat, amelyek nyugalmat és nagyobb kényelmet biztosítanak Önnek*:

Távvezérelt központi zár

Ez a funkció garantálja, hogy autója mindig zárva legyen, vagy, ha szeretné mások is hozzáférhessenek anélkül, hogy Ön ott lenne.

Hibrid vezetési tréner

Tanulja meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet hibrid Toyota modelljéből, hogyan vezessen gördülékenyebben EV üzemmódban, és hogyan csökkentse üzemanyag-fogyasztását.

Távvezérelt légkondicionáló

Kapcsolja be a klímát autójában otthona kényelméből, vagy ahonnan csak szeretné.

Vezetési adatok

Az autó használatával kapcsolatos adatok, melyek között kedvére böngészhet, igény esetén elemezheti azokat.

Úti célok

Kiválaszthatja következő úti célját, majd elküldheti azt Toyota modelljének navigációs rendszerébe.

Rendelés nyomonkövetés*

Nyomonkövetheti újonnan megrendelt autójának rendelési állapotát, hogy nyugodtan felkészülhessen az átvétel örömteli pillanatára.
*A szolgáltatások elérhetősége a járművek típusa, felszereltsége, évjárata függvényében különböző lehet. Bizonyos szolgáltatások Magyarországon nem elérhetőek. További információkért forduljon Toyota Márkakereskedéséhez, vagy nézze meg a használati útmutatót.

MyToyota KISOKOS

Ismerje meg részletesebben a MyToyota alkalmazás, ügyfélportál és multimédia rendszereink működését!
Kisokos ismertetők Kisokos videók Gyakran ismételt kérdések