Tények és tévhitek a hibridekről

Tudjon meg többet a Toyota hibrid hajtásáról!

Mi a
hibrid?
A Toyota hibridek olyan modern járművek, amelyekben két egymással összekapcsolt motor - egy benzin- és egy elektromos motor- és egy nagy energiatároló akkumulátor van. Ennek a három elem együttműködésének köszönhetően a hibridek sok energiát takarítanak meg.

Görgessen lejjebb
Hogyan működik
egy hibrid?
A hibridnek nincs egy hibrid motorja, hanem egy egész hibrid hajtása van. A sebességtől függően a hibrid hajtású Toyota vagy csak az elektromotort vagy a benzinmotort, illetve egyszerre mindkettőt használhatja.
Görgessen lejjebb
Hibrid
modellek
Ismerje meg a legjobb hibrideket! A Toyota jelenleg 8 hibrid modellt kínál. Az alábbiakban megtalálhatja az összes lényeges adatot, mint például: a műszaki adatokat, a felszereltségeket vagy árakat.
Görgessen lejjebb
Tények
és tévhitek
A hibridek olyan népszerűek lettek, hogy különböző tévhitek születtek róluk. Sajnos tényeken csak a vélemények egy része alapul, a többi a tudatlanság, a pletykák vagy meg nem erősített információk eredménye. Ismerje meg a tényeket a Toyota hibrid hajtásáról!
Görgessen lejjebb
A hibridek
története
A hibridek története 1997-ig nyúlik vissza, amikor a Toyota Prius sorozatgyártása elkezdődött. Azóta a Toyota hibridjei új irányt mutattak az autóiparnak.
Görgessen lejjebb
Videó
Ismerje meg a hibrideket! Nézze meg a videókat, ahol megismerhet véleményeket a hibrid hajtásról és megnézheti, mit jelent a hibrid, és hogyan működik.

Tudjon meg többet a hibridekről

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT