1. Modellek
  2. Hamarosan
  3. Yaris Cross
Gyors linkek
Megújult Yaris Cross
Görgessen Kihagyás

Megújult Yaris Cross

Semmi sem állíthat meg

Az izgalmas lehetőségekkel teli világában a Yaris Cross az az autó, amely soha nem áll meg. A városi autók kompakt mozgékonysága mellett magában hordozza a SUV modellek sokoldalúságát, technológiáját és vezetési élményét. Az új Yaris Cross szabadságot ad, hogy minden feladatát stílusosan és stresszmentesen végezhesse.

Magabiztos kiállás
Könnyed kapcsolódás
Dinamikus hibrid hajtások
Technológia, amely megvéd
100% Hibrid
Kerüljön élre a hibrid hajtással

A Toyota hibrid hajtással minden utat a saját tempójában tehet meg. Mindkét öntöltő hibrid hajtáslánc a start gomb megnyomásától kezdve magabiztos, kifinomult teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot kínál. Ne fogja vissza magát – a Yaris Crossnak megvan az energiája, hogy bárhová eljuttassa, ahová csak szeretné.

1.5 HYBRID 130

Hibrid autózás kompromisszumok nélkül: az 1.5 HYBRID 130 mindig tele van energiával, hogy leküzdje a nyüzsgő városi forgalmat vagy éppen az autópályás szakaszokat.

1.5 HYBRID 115

A rendkívül hatékony és városi vezetéshez ideális 1.5 HYBRID 115 elérhetővé teszi a hibrid technológiát.

Hibrid autózás kompromisszumok nélkül: az 1.5 HYBRID 130 mindig tele van energiával, hogy leküzdje a nyüzsgő városi forgalmat vagy éppen az autópályás szakaszokat.

Hajtáslánc
1.5 HYBRID 130
Teljesítmény
132 LE
Üzemanyag-fogyasztás
4.5 – 5.4 l/100km
Alacsony károsanyag-kibocsátás
103-122 g / km CO2

A rendkívül hatékony és városi vezetéshez ideális 1.5 HYBRID 115 elérhetővé teszi a hibrid technológiát.

Hajtáslánc
1.5 HYBRID 115
Teljesítmény
116 LE
Üzemanyag-fogyasztás
4.4 – 5.0 l/100km
Alacsony károsanyag-kibocsátás
100-114 g / km CO2

 

Fedezze fel a megújult
Yaris Cross


A képeken látható felszereltségek nem reprezentatívak a teljes paletta szempontjából. A részletek az Ön piacától függően változhatnak.

Formák
Stílus, amely kiemelkedik a tömegből
Az intelligens kialakítás megkönnyíti a városi vezetést. Kompakt méreteket, de egy terepjáró vezetési pozícióját nyújtva a Yaris Cross a városba született. Belül tágas és sokoldalú, míg magabiztos külső stílusa mindent elárul: egy kicsi autó, nagy ambíciókkal.

Erőteljes formák

Az innovatív városi olivazöld kéttónusú fényezés látványos megjelenést biztosít, tökéletesen kiemelve a magabiztos SUV stílust.

Mutatós arányok

A magabiztos SUV kiállás kulcsa a 18” keréktárcsák a Yaris Cross Premiere és a GR Sport felszereltségi szinteken.

Magas üléspozíció, jó közérzet

A biztonságos és stresszmentes vezetés érdekében elengedhetetlen a magas üléspozíció.

Variálható tér

Hatalmas belső terével a megújult Yaris Cross szabaddá teszi, hogy még spontánabb lehessen. A láblendítéssel aktiválható elektromos csomagtérajtó megkönnyíti a bepakolást.

A különbség a részletekben rejlik

A városi olivazöld utastér árnyalat és üléshuzat öltések az autó célratörő stílusát tükrözik, összekötve a külső és a belső megjelenését.

Elektrifikált hajtás: megválaszoljuk kérdéseit

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is egy alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos hajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A belső égésű motor és a hatékony elektromos hajtás között zökkenőmentesen váltó hibrid járművek két erőforrást foglalnak magukba: egy benzinmotort és egy elektromotort.

A hibridek elektromos energiát használva képesek elindulni, sőt akár 50 km/órás sebességgel is tudnak tisztán elektromosan közlekedni. Mivel a legtöbb Toyota hibrid öntöltő, amikor az akkumulátor lemerül, a motor extra teljesítménye újra feltölti.

A hibridek úttörő, öntöltő akkumulátortechnológiával rendelkeznek. Ezeket „hibrid-elektromos” járműveknek nevezik, mivel két energiaforrásuk van. Ez azt jelenti, hogy a tisztán elektromos járművekkel és a plug-in hibridekkel ellentétben nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni az akkumulátor feltöltéséhez.

A Toyota úttörő, hibrid akkumulátortechnológiáját úgy tervezték, hogy az autó teljes élettartamát kiszolgálja. Valójában egyes mechanikai elemeket, például a tengelykapcsolót, a generátort és az indítómotort teljesen eltávolították, tovább csökkentve az előre nem látható költségek kockázatát a jövőben. Ezen kívül minden hibrid alkatrészre, beleértve a hibrid akkumulátort is, a Toyota 5 év/100.000 km* garanciát vállal. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Háromféle hibrid elektromos jármű létezik: lágy hibrid, öntöltő hibrid és plug-in hibrid. A lágy hibrid autók az elektromotorjukat csupán a belső égésű erőforrás támogatására használják gyorsítás és menet közben, mivel az elektromotor önmagában nem tudja meghajtani az autót. A full vagy öntöltő Toyota hibridek képesek tisztán elektromosan közlekedni a városi utazások akár 80 százalékában, akár 50 km/órás sebességig. A plug-in hibridek ugyanúgy működnek, mint a hibridek, de nagyobb kapacitású akkumulátorral vannak felszerelve a nagyobb elektromos teljesítmény érdekében. Tudjon meg többet a hibridekről
Technológia
Mindig csatlakoztatva
A Yaris Cross az intuitív technológia segítségével támogatja Önt. Vigye magával digitális életét utazásaira a vezeték nélküli kapcsolattal és 10,5”-os érintőképernyővel rendelkező Toyota Smart Connect segítségével. A 12,3”-os digitális műszeregység, a felhőalapú navigáció és az élő, vezeték nélküli szoftverfrissítések révén pedig mindig egy lépéssel előrébb járhat.

Az ön információi, az ön igényei szerint

A digitális műszeregység minden szükséges információt gyorsan és egyértelműen képes megmutatni Önnek, beleértve a sebességet, a hibrid rendszer energiaszintjét és a kiválasztott vezetési üzemmódot.

Kifinomult felhasználói élmény

A Yaris Cross tele van olyan technológiával, amely megkönnyíti az életet, beleértve a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget, a hangvezérlést, a felhőalapú navigációt és az Over-The-Air frissítéseket. Érjen el többet, könnyebben.

Telefonja lehet a kulcs

Az intelligens digitális kulcs funkcióval telefonja átveheti a slusszkulcs szerepét, és kinyithatja Yaris Cross modelljét anélkül, hogy elő kellene vennie zsebéből vagy táskájából.

Minden látható egy szempillantással

A 12,3” műszeregységgel kézben tarthatja az irányítást, és minden kulcsfontosságú vezetési információt megtalál rajta éppen ott, ahol szüksége van rá, úgy, ahogyan Ön szeretné.

Biztonság
Toyota T-Mate – mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében
A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Yaris Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű.
Foglalja Le Yaris Cross Modelljét
Az autóhoz hasonlóan sokoldalú felszereltségek segítségével fejezze ki saját stílusát az új Yaris Crosson keresztül. A sportos és dinamikus GR Sport a szórakozást helyezi előtérbe, míg a látványos Premiere a szemet gyönyörködtető városi khaki fényezésével a kompakt SUV kínálatának legextrovertáltabb tagja