1. Modellek
  2. Hamarosan
  3. Land Cruiser
Gyors linkek
KÉSZEN ÁLL A KÖVETKEZŐ KALANDRA?
Görgessen Kihagyás
Készen áll a következő kalandra?

Új Land Cruiser

Készen áll a következő kalandra?

A Toyota újragondolta a legendás Land Cruisert. Az új generáció egy újjászületett ikontól elvárható robosztus és érzelemdús formákat kapott, miközben továbbra is bárhová elviszi Önt, ahová csak szeretné. Kőkemény felépítésével, megbízhatóságával és terepképességeivel átírja a szabályokat - a következő kaland most kezdődik.

34 680 000 Ft

395 000 Ft/hó

Ikonikus Land Cruiser stílus
Megállíthatatlan 4x4 felépítés
Legendás off-road történelem
Az innováció hajtja
Örökség
AZ IKON EREDETE
A Land Cruiser története a Toyota BJ prototípussal kezdődött, ami 1951-ben történelmet írt, amikor képes volt felmenni a Fuji-hegy egyik távoli pontjára - magasabbra, mint bármelyik szárazföldi jármű korábban. 1954-ben a BJ-t átkeresztelték Land Cruiserre, és egy legenda született.
First Edition

EGY IKON AZ IKONOK KÖZÖTT

A First Edition összetéveszthetetlen: egyedi színválasztékával és feltűnő kéttónusú fényezésével tökéletesen kiegészíti az új Land Cruiser elődök ihlette formatervét és ikonikus kerek fényszóróit. A kizárólag előrendelésen keresztül elérhető modell emellett jellegzetes fényeket, egyedi First Edition matricákat és az ajtók belsejében elhelyezett logókat is kapott.
VALÓBAN IDŐTLEN
A Land Cruiser univerzális vonzerejével mindig is túllépett a változó trendeken - ez a fajta rátermettség sosem megy ki a divatból. Az időtlen, csak előrendeléssel elérhető új First Edition ezt a halhatatlanságot ünnepli.
Formák
Vissza a gyökerekhez
Az eredeti Land Cruiser inkább a funkció diadala volt a forma felett. Ugyanez a robusztus autentikusság formálta az új Land Cruisert is. Erőteljes, hátratolt utaskabinnal és elementáris, letisztult esztétikával ez lett az új terepjárós viszonyítási pont, a kaland megtestesült szelleme.

A RÁTERMETTSÉG MÉG SOSEM MUTATOTT ILYEN JÓL

Az új Land Cruiser minden formai eleme okkal kapott helyet az autón. Az alacsony övvonal nagy üvegfelületeket eredményez, amely kiváló körkilátást biztosít. Az autó sarkaiból kiemelve a fényszórók védve vannak a sérülésektől.

Tegyen próbát a lehetetlennel

Az opciós 20" kerekek lenyűgöző tapadást és úttartást biztosítanak minden terepen. A trapéz alakú kerékjárati íveknek köszönhetően pedig a sár könnyen lefolyik, így a legnehezebb körülmények között is könnyedén tud haladni az autó.

Feletted csak az ég

A Land Cruiser utasterének teljes hosszában végighúzódó panorámateteje a filmeket idéző pillanatokhoz készült. Bárhová is viszi Önt az aktuális kalandja, engedje be a világot.

Kiváló körkilátás

A nehéz vezetési körülmények tiszta kilátást követelnek. A Land Cruiserben magasan ül, a környezetére való rálátást nem akadályozza az alacsony, vízszintes műszerfal.

Intuitív irányítás

A Toyota hivatásos rallyversenyzőitől kapott visszajelzések alapján a váltókar körüli, funkciók szempontjából kritikus terület könnyen kezelhető, ergonómiai szempontból példaként szolgáló kialakítást kapott.

Tágas tér

Rugalmas és sokoldalú, a hatalmas csomagtér a második és harmadik üléssor lehajtásával még nagyobbá tehető.

Képességek
BÁRHOVÁ ELVISZI ÖNT, ÉS VISSZA IS HOZZA

EGY SEMMIHEZ SEM HASONLÍTHATÓ TEREPJÁRÓ

A Land Cruisert arra tervezték, hogy elhagyja a járt utat a járatlanért. Az autó az új GA-F platformot használja, közvetlen elektromos szervokormánnyal. A teljesen új felfüggesztés és a szétkapcsolható első stabilizátor (SDM) óriási ki-és berugózást tesz lehetővé.

SOHA NE AKADJON EL

A Land Cruiser időtlen sziluettje nem csak a jó megjelenésről szól. A karosszéria alatti megerősített, merev váz jobb manőverezhetőséget és vezethetőséget biztosít. Míg a rövid túlnyúlások és a megemelt kiállás olyan hasmagasságot és gázlómélységet tesz lehetővé, amellyel oda is eljuthat, ahová mások félnek elmenni.

Minden kihívásnak megfelel

A Multi-Terrain terepválasztó rendszer optimalizálja a felfüggesztést és a hajtásláncot a különböző terepviszonyokhoz. Amikor pedig a vezetés technikásabbá válik, a kúszásvezérlés gondoskodik a sebességről, így Ön a kerekek útjára és a kormányzásra összpontosíthat.

Új Land Cruiser
FOGLALJA LE MOST
Kattintson az alábbi linkre, ha többet szeretne megtudni és lefoglalni az új Land Cruisert.