1. A Toyota felfedezése
  2. Start your impossible
  3. Mobilitás


VIDEÓK    MOBILITÁS

MOBILITÁS

Hiszünk a korlátok nélküli világban.

Toyota tanulmányautók. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.
 

e-Palette

Új mobilitási szolgáltatás mindenkinek.

Az e-Palette egy új generációs akkumulátoros elektromos jármű (BEV) speciálisan a "Mobilitás, mint Szolgáltatás" (MaaS*) céljára fejlesztve. Az e-Palette szállítási és kereskedelmi szolgáltatásokkal is segíti az emberek életét.

*Az "önvezető autózás" és a "mobilitás mint szolgáltatás" kombinációja érzékletesen írja le azokat a Toyota mobilitási szolgáltatásokat, amelyek emberi beavatkozás nélkül működő járműveket használnak.

Toyota tanulmányautók bemutatása. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.

T-TR1

Virtuális mobilitási robot, amely kiegészíti az emberi adottságokat.

A Toyota T-TR1 robottanulmány megmutatja a virtuális mobilitásban rejlő lehetőségeket, és hogy a robottechnológia hogyan egészíti ki az emberi adottságokat az emberek és helyek közötti kapcsolat fenntartásában.

Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.

 

LQ

Érzelmi kapcsolatot alakít ki vezetőjével.

Az “LQ” egy olyan tanulmányautó amelynek fejlett technológiája a "tanulj, gyarapodj, szeress" elv alapján képes emocionális kötődést kialakítani a jármű és a vezető között. Az LQ önvezetésre is képes, és “Yui,” a mesterséges intelligenciával működő interaktív asszisztens tanul a vezetőtől, hogy személyre szabott mobilitási élményt nyújthasson. Az “LQ” név a Toyotának arra a reményére utal, hogy a jövőben a járművek és vezetőik sokkal szorosabban együttműködnek majd.

Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.

T-HR3

Tanulékony, távolról irányítható robotszerkezet.

Úgy tervezték, hogy a finom emberi mozdulatokat is képes legyen megismételni, így a T-HR3 kiterjeszti az emberek mobilitását otthonukban, és segíti a dolgozókat a jobb és biztonságosabb munkavégzésben.

Toyota tanulmányautó.

 

A vadonatúj Mirai

Az FCEV-technológia következő szintje.

A teljesen újratervezett Mirai óriási előrelépést jelent az üzemanyagcellás elektromos járművek(FCEV-k) és a hidrogénalapú társadalom fejlődésében.

Toyota tanulmányautó.

Sora - Üzemanyagcellás elektromos autóbusz

Kényelmes és környezettudatos.

A víz körforgásáról (sky, ocean, river, air) elnevezett üzemanyagcellás busz megjelenésében és használhatóságában is tovább javult: praktikusan segíti minden ember mobilitását, miközben megóvja a környezetet a káros CO2-kibocsátástól.

A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.

C+walk T

Egy társ, amely megkönnyíti a közlekedést.

A stílusos C+Walk T célja, hogy a mozgási problémákkal küzdő emberek könnyebben és biztonságosabban élhessenek mindennapi életükben. Elektromos, kompakt és könnyen manőverezhető, így bármikor használatra készen áll.

A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.

Micro Palette

Egy kézbesítő robot saját személyiséggel.

Ezt a kis autonóm robotot nagy dolgokra tervezték. Legyen szó kényelmes háztól-házig csomagszállításról, vagy segítségről a raktári készletek mozgatásában, a Micro Palette mindezt „mosollyal” az arcán tudja megtenni. Az „emberiesség” a viselkedésének alapvető része, lehetővé téve, hogy szívvel-lélekkel végezze a kiszállítást az ügyfelek részére.