1. A Toyota felfedezése
 2. Start your impossible
 3. Mobilitás
Gyors linkek


VIDEÓK    MOBILITÁS

MOBILITÁS

Hiszünk a korlátok nélküli világban.

 • Toyota tanulmányautók. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.
   

  e-Palette

  Új mobilitási szolgáltatás mindenkinek.

  Az e-Palette egy új generációs akkumulátoros elektromos jármű (BEV) speciálisan a "Mobilitás, mint Szolgáltatás" (MaaS*) céljára fejlesztve. Az e-Palette szállítási és kereskedelmi szolgáltatásokkal is segíti az emberek életét.

  *Az "önvezető autózás" és a "mobilitás mint szolgáltatás" kombinációja érzékletesen írja le azokat a Toyota mobilitási szolgáltatásokat, amelyek emberi beavatkozás nélkül működő járműveket használnak.

 • Toyota tanulmányautók bemutatása. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek.

  T-TR1

  Virtuális mobilitási robot, amely kiegészíti az emberi adottságokat.

  A Toyota T-TR1 robottanulmány megmutatja a virtuális mobilitásban rejlő lehetőségeket, és hogy a robottechnológia hogyan egészíti ki az emberi adottságokat az emberek és helyek közötti kapcsolat fenntartásában.

 • Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.

   

  LQ

  Érzelmi kapcsolatot alakít ki vezetőjével.

  Az “LQ” egy olyan tanulmányautó amelynek fejlett technológiája a "tanulj, gyarapodj, szeress" elv alapján képes emocionális kötődést kialakítani a jármű és a vezető között. Az LQ önvezetésre is képes, és “Yui,” a mesterséges intelligenciával működő interaktív asszisztens tanul a vezetőtől, hogy személyre szabott mobilitási élményt nyújthasson. Az “LQ” név a Toyotának arra a reményére utal, hogy a jövőben a járművek és vezetőik sokkal szorosabban együttműködnek majd.

 • Toyota tanulmányautó. Kereskedelmi forgalomba nem kerül.

  T-HR3

  Tanulékony, távolról irányítható robotszerkezet.

  Úgy tervezték, hogy a finom emberi mozdulatokat is képes legyen megismételni, így a T-HR3 kiterjeszti az emberek mobilitását otthonukban, és segíti a dolgozókat a jobb és biztonságosabb munkavégzésben.

 • Toyota tanulmányautó.

   

  A vadonatúj Mirai

  Az FCEV-technológia következő szintje.

  A teljesen újratervezett Mirai óriási előrelépést jelent az üzemanyagcellás elektromos járművek(FCEV-k) és a hidrogénalapú társadalom fejlődésében.

 • Toyota tanulmányautó.

  Sora - Üzemanyagcellás elektromos autóbusz

  Kényelmes és környezettudatos.

  A víz körforgásáról (sky, ocean, river, air) elnevezett üzemanyagcellás busz megjelenésében és használhatóságában is tovább javult: praktikusan segíti minden ember mobilitását, miközben megóvja a környezetet a káros CO2-kibocsátástól.

 • A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.

  C+walk T

  Egy társ, amely megkönnyíti a közlekedést.

  A stílusos C+Walk T célja, hogy a mozgási problémákkal küzdő emberek könnyebben és biztonságosabban élhessenek mindennapi életükben. Elektromos, kompakt és könnyen manőverezhető, így bármikor használatra készen áll.

 • A Toyota prototípusa látható. Nem kapható.

  Micro Palette

  Egy kézbesítő robot saját személyiséggel.

  Ezt a kis autonóm robotot nagy dolgokra tervezték. Legyen szó kényelmes háztól-házig csomagszállításról, vagy segítségről a raktári készletek mozgatásában, a Micro Palette mindezt „mosollyal” az arcán tudja megtenni. Az „emberiesség” a viselkedésének alapvető része, lehetővé téve, hogy szívvel-lélekkel végezze a kiszállítást az ügyfelek részére.