1. Modellek
  2. Hamarosan
  3. GR Yaris
Gyors linkek
Görgessen Kihagyás
A legenda folytatódik

Új Toyota GR Yaris

A legjobb mégjobb lett

Az új GR Yaris a folyamatos fejlesztéseknek és a"versenypályáról az utakra" filozófiájának köszönetően, azonnal a hot hatch kategória klasszikusává vált. Lenyűgöző, 280 lóerős motorjával újraértelmezi a vezetés izgalmát. Alkalmazkodik az ön vezetési stílusához részt kicsit láthatóbbá tenni.

A Toyota motorsport szakembereinek közvetlen közreműködésével készült
Innovatív új nyolcfokozatú GAZOO Racing Direct automata sebességváltó.
Önt helyezi az élmények középpontjába
Motorsport örökség
Versenyeken kovácsolták
A Toyota több évtizede tartó, a legmagasabb szintű zártpályás és rally versenyeken elért sikereivel a világ motorsportjának egyik legsikeresebb tagja. Hogy miért? Mert a motorsportnál nincs jobb környezet az új technológiák és izgalmas új autók fejlesztésére.
Toyota GAZOO Racing Direct Shift sebességváltó
Sportsebességváltó újradefiniálva
A villámgyors sebességváltásokat és gyorsabb köridőket biztosító Toyota Gazoo Racing Direct Shift sebességváltó a versenytechnológiát hozza el a közútra. A nyolc szorosan egymás mellé helyezett áttétellel az élvezetes gyorsulás érdekében ez az innovatív sebességváltó prediktív, teljesen automatikus váltásokat kínál, amelyek tökéletesen igazodnak az Ön szándékaihoz.

Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Az intelligens és alkalmazkodó Direct Shift automata Normal, Eco, Custom és dinamikus Sport üzemmódokkal rendelkezik.

Szuperautós váltási sebesség

A gyorsabb sebességváltások gyorsabb köridőket jelentenek. A GAZOO Racing új Direct Shift automata váltója ezt a versenyelőnyt hozza el a GR Yarisba.

Menetdinamika
Izgalomra tervezve
Egy versenyautó legfontosabb összetevője a pilóta. Az új GR Yaris fejlesztése során ezt a vezetőközpontú filozófiát tartottuk szem előtt. A vezetési élményt és a visszajelzéseket fokozó futómű-fejlesztésektől kezdve az alacsonyabbra helyezett üléspozícióig minden részletet úgy hangoltunk, hogy a kapcsolódás izgalmas érzését nyújtsa.

Páratlan teljesítmény

A még vadabb, nagyobb teljesítménnyel és nyomatékkal rendelkező kiváló motor tovább erősödött.

Érezhető precizitás

Merevebb karosszériával, erősebb felfüggesztés-rögzítésekkel és megnövelt rugóállandóval a mozgékony, új GR Yaris még jobb visszajelzésekkel szolgál.

Vezetőközpontú pilótafülke

A továbbfejlesztett, vezetőközpontú pilótafülke alacsonyabb üléspozícióval és multimédiás képernyővel rendelkezik a nagyobb kényelem és jobb irányíthatóság érdekében.

Sébastien Ogier és Kalle Rovanperä különleges kiadások
Bajnokok tervezték
Két egyedi felszereltségű kiadás, amelyet a Toyota rally szupersztárjai hoztak létre. Sébastien Ogier matt lopakodó szürke fényezésű GR Yaris változata nagyméretű hátsó légterelővel, egyedi 4WD beállítással és látványos kék részletekkel emelkedik ki. Kalle Rovanperä extrovertált modellje egyedi grafikával, a versenyautó által ihletett hátsó légterelővel és Donut 4WD móddal érkezik.
Kérem a legfrissebb információkat
Ne maradjon le
Az ínyencek autója, az új GR Yaris a rajongók által, a rajongóknak készült. Ha Ön is közéjük tartozik, regisztráljon itt, hogy megkapja a legfrissebb GR Yaris híreket és frissítéseket.