1. Modellek
 2. Toyota C-HR
Gyors linkek

Toyota C-HR

Boldog hibrid autózást!

Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk
BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Toyota C-HR GR SPORT

Még többre vágyik? A GR SPORT páratlanul sportos külső megjelenése a versenypályák izgalmát és pörgését idézi fel. Az átgondolt részleteknek és a bőséges felszereltségnek köszönhetően minden utazás felejthetetlen élmény lesz!

Egy igazi sportoló

A 19” könnyűfém keréktárcsáktól kezdve a feketére fényezett tetőn át a speciális GR SPORT emblémáig a legapróbb részlet is az autó egységes, karakteres látványát szolgálja.

Kivételes kényelem

A Toyota C‑HR GR SPORT utasterében körülöleli Önt a luxus. A fekete Alcantara sportülések kényelmesek, de lendületes autózás közben remekül támasztanak. A fejlett aktív biztonsági rendszerek fáradhatatlanul figyelnek az esetleges veszélyhelyzetekre. A külön rendelhető JBL Premium Audio csomaggal úgy élvezheti kedvenc zenéit, ahogy eddig még soha.

Hybrid erő

A Toyota C‑HR modellt kétféle hibrid rendszerrel is megrendelheti: az egyik az 1,8 literes, 122 lóerős hibrid hajtás, a másik pedig az új 2,0 literes 184 lóerős Dynamic Force hibrid hajtáslánc. Mindkettő az élvezetes teljesítmény és alacsony üzemanyag‑fogyasztás remek kombinációját kínálja.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

’Az álommeló’ győztese
Álomautót vezet

Tudjon meg többet

Tegyen jó benyomást

A Toyota C-HR egy semmi máshoz nem hasonlítható hibrid. Erőteljes, tekinteteket vonzó formáinak és úttörő szellemiségének köszönhetően biztosítja a városi utcák meghódításához szükséges önbizalmat.

Hagyja maga mögött az átlagosságot

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR ideális partner.

Merjen különbözni

Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál - amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR-rel.

A részletek kerülnek a középpontba

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.

Merüljön el minden utazásban

A technológia minden utazást feldob. Csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a zökkenőmentes csatlakozást az integrált Apple Carplay és Android Auto segítségével. Használja a 8" érintőképernyőt, hogy hozzáérjen az összes lejátszási listájához, a navigációhoz és sok más funkcióhoz – anélkül, hogy egy pillanatra is meg kellene állnia.
 • Az élet akkor kezdődik, amikor csatlakozik Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket. Érjen oda mindenhová időben, és hagyja, hogy az intelligens multimédia elvégezze a kemény munkát Ön helyett.
 • Fejlett és intuitív multimédia Az új, 8" multimédiás érintőképernyővel egyetlen érintéssel hozzáférhet az összes fontos vezetési információhoz. A MyToyota alkalmazás pedig minden másról gondoskodik – az autó helyének meghatározásától a hibrid vezetési stílusának javításáig.
 • Zenei aláfestés minden kalandhoz Mindannyian más ütemre mozgunk szívesen, és a Toyota C-HR testreszabott JBL audiorendszere egy élő koncert valós hangminőségét nyújtja, bárhová is vigye az útja. Az életnek igenis van aláfestő zenéje, szóval tekerje fel a hangerőt.

Toyota T-Mate - mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota C-HR megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Corolla Cross T-Mate rendszerének teljes kínálatot a konfigurátorban.
 • Holttérfigyelő (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Intelligens ultrahangos parkolásérzékelő (ICS)

  Nevében és működésében is intelligens: ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt az autó előtt vagy mögött lévő akadályokra, és automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Ütközést megelőző rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A funkció autókat, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorbicikliket képes felismerni. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Sáv- és nyomtartó rendszer (LTA)

  A sáv- és nyomtartó rendszerünket úgy terveztük, hogy biztonságosabbá tegye az autópályás vezetést. A sáv középvonalában tartja az autót, és ha sodródni kezd, a kormányrásegítés finoman visszatereli a járművet, hogy javítsa az egyenesfutást.

 • Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

  Az automatikus távfény-vezérlés figyeli az utat, és észreveszi a szembejövő autók fényszóróit. Ha fényszórókat észlel, automatikusan lekapcsolja a távolsági fényt és bekapcsolja a tompított fényt. Amikor a szembejövő elhalad, a rendszer automatikusan visszakapcsol a távolsági fényszórókra, így az éjszakai vezetés biztonságosabb lesz az Ön és a többi közlekedő számára is.

Toyota C-HR galéria