1. Modellek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
1.126E7
Finanszírozás alapára

108 278 Ft/Hónap

Finanszírozási részletek

CO2 WLTP

110 - 128 g/km

Üzemanyag fogyasztás

4.9 - 5.7 l/100km

1. Motor kiválasztása
1. Motor kiválasztása

2 változat

2 változat

2. Felszerelés kiválasztása
2. Felszerelés kiválasztása

7 változat

7 változat

Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Ébressze fel a várost

Az újratervezett elülső résztől az új hátsó lámpák kialakításáig a C-HR éppoly elegáns, mint amennyire egyedi és kifinomult. Ezt a modern, kupés formát, arra tervezték, hogy felrázza a hétköznapokat. Fedezze fel minden egyes vonását, beleértve a szögletes külső formák minden részletét. Nem fog csalódni!

Az élet akkor zajlik, amikor csatlakozol hozzá

Az intuitív technológia bármilyen utazást feldobhat. Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangasszisztenst, valamint a valós idejű forgalmi és közúti információkat. Érjen oda úticéljához időben, az intelligens multimédiás rendszernek köszönhetően.

Uralja az utat

Megérkezett a hibrid élmények következő szintje. Az azonnal elérhető erejével, a gyorsan reagáló gázpedáljával és a kiemelkedő hatékonyságával ez egy olyan hibrid, amely dacol a hagyományokkal. A vezetésre ösztönző Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden utat képes uralni, ráadásul mindezt stílusosan teszi.

Tegyen félre mindent

A Toyota C-HR nem csak stílusos, hanem igazán tartalmas is. Elegáns, dinamikus megjelenését és egyedi, prémium minőségű utasterét az új, Dynamic Force Hybrid hajtáslánc teszi teljessé. Egy komplett városi SUV, kívül és belül egyaránt.

Magával ragadó teljesítmény

A Toyota C-HR a városi mobilitást testesíti meg. Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség egy egyszerű manőverré varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.

Kényeztesse érzékeit

Az utastérben puha tapintású felületek szegélyezik a fényes fekete betéteket, és ahogy lemegy a nap, a hangulatvilágítás lágy kék fénybe öltözteti a belsőt. A kényelem még soha nem mutatott ilyen jól.

 

 

 

Ön éli az életét, mi pedig biztosítjuk a biztonságát

Megnyugtató tudni, hogy a Toyota C-HR az elérhető legkifinomultabb biztonsági technológiákkal van felszerelve, például az új ütközést megelőző biztonsági rendszerrel, amely kerékpáros- és éjszakai gyalogosfelismerésre is képes, hogy megvédje Önt és a többi forgalomban résztvevőt.
Tehát amíg Ön az életére fókuszál, addig a Toyota C-HR az Ön biztonságára fog figyelni.
Fedezze fel a biztonsági funkciókat

TOYOTA C-HR GALÉRIA