1. Modellek
Indulóár (Tartalmazza az ÁFA-t)
21 975 000 Ft
Finanszírozás alapára

271 521 Ft/Hónap

Finanszírozási részletek

CO2 WLTP

149 - 163 g/km

Üzemanyag fogyasztás

6.6 - 7.2 l/100km
1. Motor kiválasztása
1. Motor kiválasztása

1 változat

1 változat

2. Felszerelés kiválasztása
2. Felszerelés kiválasztása

3 változat

3 változat

ÚJ HIGHLANDER HYBRID
GO BIG. GO HYBRID!*

Íme a vadonatúj Toyota Highlander. Ezt a tágas és stílusos, hétüléses SUV-t legújabb hibrid technológiánkkal és intelligens összkerékhajtásunkkal (AWD-i) szereltük fel. A Highlander nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.


*A legnagyobb Toyota Hybrid

BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Az új Toyota Highlander

Minden helyzethez. Minden hangulathoz.

A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás különböző beállításainak köszönhetően a Highlander Hybrid kimagaslik a kategória kínálatából, hiszen az autó karaktere és fogyasztása személyre szabható. A NORMAL, ECO, SPORT vagy EV üzemmódokkal kedve szerint alakíthatja a Highlander gyorsulását, teljesítményét, gázreakcióját, csendes és kényelmes futását.

Élvezze a hibrid erejét! Élvezze az utazást!

Az új 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás elég erős ahhoz, hogy az autóval akár 2 tonnát vontasson, az AWD-i rendszer pedig szükség esetén automatikusan összkerékhajtásra kapcsol. Az elsődleges elektromotor mellett egy hátsó motort is beépítettünk, ami azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekre, ha azok megcsúsznak.

Rugalmas utastér. Rugalmas életstílus.

A Toyota Highlander akár hét embernek is kényelmes és stílusos utazást kínál: a lábtér minden ülésnél bőséges, a panorámatető pedig fénnyel tölti meg a kabint. Az utastér bármilyen feladathoz rugalmasan alakítható, így ebben az autóban minden és mindenki elfér.

Nézzen körül

Ismerje meg a Highlander legfontosabb jellemzőit. Forgassa meg a járművet, így minden szögből megcsodálhatja.