1. Modellek
 2. Toyota Highlander
Gyors linkek

Városi kifinomultság egy elegáns SUV modellbe

ÚJ HIGHLANDER HYBRID
GO BIG. GO HYBRID!*

Íme a vadonatúj Toyota Highlander. Ezt a tágas és stílusos, hétüléses SUV-t legújabb hibrid technológiánkkal és intelligens összkerékhajtásunkkal (AWD-i) szereltük fel. A Highlander nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.


*A legnagyobb Toyota Hybrid

BEYOND ZERO

BEYOND ZERO

A ZÉRÓ EMISSZIÓN TÚL

Tudjon meg többet

Utazzon nagyban. Utazzon hibridben.

A Toyota Highlander egy olyan hibrid, amelyben minden megvan. A Toyota Highlander Hybrid egy kompromisszumok nélküli autó, mivel megvan benne az erő a kényelmes autópályás tempóhoz, miközben a városban képes alacsony széndioxid-kibocsátással közlekedni.

Minden helyzethez. Minden hangulathoz.

A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás különböző beállításainak köszönhetően a Highlander Hybrid kimagaslik a kategória kínálatából, hiszen az autó karaktere és fogyasztása személyre szabható. A NORMAL, ECO, SPORT vagy EV üzemmódokkal kedve szerint alakíthatja a Highlander gyorsulását, teljesítményét, gázreakcióját, csendes és kényelmes futását.

Élvezze a hibrid erejét! Élvezze az utazást!

Az új 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás elég erős ahhoz, hogy az autóval akár 2 tonnát vontasson, az AWD-i rendszer pedig szükség esetén automatikusan összkerékhajtásra kapcsol. Az elsődleges elektromotor mellett egy hátsó motort is beépítettünk, ami azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekre, ha azok megcsúsznak.

Rugalmas utastér. Rugalmas életstílus.

A Toyota Highlander akár hét embernek is kényelmes és stílusos utazást kínál: a lábtér minden ülésnél bőséges, a panorámatető pedig fénnyel tölti meg a kabint. Az utastér bármilyen feladathoz rugalmasan alakítható, így ebben az autóban minden és mindenki elfér.

Rugalmas utastér. Rugalmas vezethetőség.

A Highlander utastere bármilyen helyzethez és bármilyen igényekhez képes alkalmazkodni, köszönhetően a variálható tárolórendszereknek és üléselrendezésnek, amelyek minden utazás során személyre szabhatók.

Élő kapcsolat

Az innováció viszi előre a világot. A Highlander tele van csúcstechnológiával, amely nem csak javítja a vezetési élményt, de folyamatosan fenntartja a kapcsolatot.
 • Kapcsolatban az életével Egyszerűen csatlakoztassa Apple vagy Android telefonját, hogy a 12,3" multimédiás érintőképernyőn keresztül tudjon kezelni mindent, kezdve a hívásoktól, a kedvenc zenei lejátszási listákon át a navigációig. A középkonzolon található vezeték nélküli töltőnek köszönhetően pedig soha nem kell aggódnia amiatt, hogy nem lesz elérhető.
 • Maradjon képben. Maradjon koncentrált. Válasszon a 12,3" TFT műszeregység négy különböző témája közül – ezek a Casual, a Smart, a Though és a Sporty. A korábbi Highlander modelleknél nagyobb képernyővel és a vadonatúj digitális műszeregységgel egy pillantás elég ahhoz, hogy minden információhoz hozzáférjen.
 • Minden látható Élvezze a tökéletes kilátást a digitális belső visszapillantó tükör segítségével, amely valós idejű képet biztosít a hátsó ablak tetején elhelyezett nagyfelbontású kamerán keresztül. Akadálytalan a kilátás, még akkor is, ha a csomagtartó a tetőig van pakolva.

Távvezérlési szolgáltatások

Technológia a mindennapi élethez. A fejlett fedélzeti digitális funkciók, a kényelmes távvezérlési szolgáltatások és a T-Mate biztonsági és asszisztens rendszerek széles skálájának köszönhetően mindig egy lépéssel előrébb járhat. A Toyota Smart Connect bármilyen utazást képes feldobni. Élvezze a zökkenőmentes, felhőalapú navigációt, az intelligens hangvezérlés szolgáltatást, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket.
Fedezze fel a MyT szolgáltatásokat

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Highlander Hybrid megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályán vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű - fedezze fel a Highlander T-Mate rendszerének teljes kínálatát a konfigurátorban.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A funkció autókat, gyalogosokat, kerékpárosokat és motorbicikliket képes felismerni. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Holttérfigyelő rendszer (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Toyota Smart Connect – Közúti események

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt a helyi veszélyekre, például az előttünk lévő balesetekre vagy a csúszós felületekre. Mindezt annak köszönhetően, hogy információkat gyűjt a többi vezetőtől, és figyelmeztetéseket jelenít meg a jármű multimédiás képernyőjén. Az adott modellben lévő multimédiás rendszer típusától függően a potenciális veszélyeket is be lehet jelenteni, ami hozzájárul a közlekedésbiztonság általános javulásához.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Panoráma monitor (PVM)

  A parkolás könnyebb és biztonságosabb ezzel a funkcióval, amely négy kamera képét felhasználva biztosít közel 360 fokos látószöget az autó környezetéről

 • Hátsó ülés figyelmeztető rendszer (RSRS)

  Ez a rendszer a műszerfal kijelzőjén megjelenő figyelmeztetéssel emlékezteti a vezetőt, ha a gépkocsiból való kiszálláskor utas vagy tárgy marad a hátsó ülésen. Modelltől függően a jármű lezárása után bekapcsolódnak a vészvillogók és egy figyelmeztető hangjelzés.

Highlander  Galéria