1. Modellek
  2. Hamarosan
  3. Camry
Gyors linkek
Kifinomult innováció

Ismerje meg az új Toyota Camry-t

Mindig energikus

A Toyota Camry újradefiniálja a szedán kategóriát: áramvonalas külső formái és tágas utastere tiszta eleganciát sugároz. A Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját használva a Camry kiemelkedő teljesítményt és fokozott hatékonyságot nyújt, így élvezet vezetni.

hajtja
szabva
a kifinomultságnak
digitális technológiáit vonultatja fel
Következő generációs teljesítmény
Hibrid teljesítménnyel tör előre
A továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc szinte azonnali reakciókat, kiváló kezelhetőséget nagyobb élményt nyújt. Az új Camry vezetésével felfedezheti a kényelem világát. Tapasztalja meg az erőteljes, egyenletes gyorsulást az alacsonyabb zajszintet, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást mellett.

Vezetési élmény, amely mozgásba hozza

Az ötödik generációs hibrid rendszer élvezetessé teszi a vezetést, azonnali rekaciókat, megnövelt teljesítményt és hatékonyságot biztosít a kifinomultabb és csendesebb működés mellett.

Következő generációs teljesítmény

Élvezze a nagyobb teljesítményt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, valamint a kiváló fékeket, amelyekkel magabiztosan uralhatja a tempót.

Stílus, mozgásban
Jellegzetes kisugárzás és szépség
A Camry gyönyörűen megformált vonalai a kalapácsfej orrkialakítással és az alacsony, elegáns karosszériájával dinamikus hatást kelt, a sportosságot a kifinomultsággal ötvözve. A látványos és éles szögben álló új fényszórók még jobban kiemelik a formavilágot, így az egész sziluett egyedülállóan modern, ezzel is hozzájárulva a fokozott vezetési élményhez.

Dinamikus külső

A Camry erőtől duzzadó, karakteres vonalvezetését a karosszéria és a tető hátsó részének alacsonyabbra húzása határozza meg, ami kétség kívül magabiztos benyomást kelt.

Kifinomultabb megjelenés

Az elegánsan megrajzolt formák kifinomultabb sziluettet eredményeztek, többek között a meghosszabbított első és hátsó túlnyúlásnak és a funkcionális légbeömlőknek köszönhetően.

Modern utastér
Az Ön kényelmére formált kifinomultság
A Camry kifinomult belső tere a praktikus formatervezést és az igényes stílust ötvözi, hogy a nyitott utastérben nyugodt hangulatot teremtsen. A kiválasztott kárpitok, anyagok és felületek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, miközben a legkorszerűbb biztonsági technológiák látványos formavilágba ágyazva nyújtanak segítséget minden utazás során.

Elegáns belső tér prémium szolgáltatásokkal

A prémium műszerfaltól kezdve egészen a stílusos multimédia kijelzőig, a belső tér a kimagasló kézművesség hangulatát tükrözi.

Kényelmes, tágas utastér

A kényelem érdekében luxus üléshuzatokkal egészült ki az utastér, míg a nagy csomagtartó bőséges helyet biztosít.

Intuitív technológiák
Vezessen okosan
A Toyota Smart Connect multimédiás rendszert úgy tervezték, hogy minden utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Navigáljon autójában okostelefonjáról a MyToyota alkalmazáson keresztül, és válassza a jobb audiorendszert és a Smart Connect+ csomagot, hogy további funkciók legyenek elérhetők.

Minden szükséges információ egy szempillantással elérhető

Testreszabhatja a 12,3" teljesen digitális műszeregység elrendezését, amely minden fontos információt egyetlen helyen jeleníti meg.

Fedezze fel a Toyota legújabb multimédiás rendszerét

A 12,3" kijelzőn keresztül az Apple CarPlay és az Android Auto funkciók, valós idejű felhőalapú navigáció is rendelkezésre áll, de digitális kulcs és távvezérlést biztosító szolgáltatások is elérhetők.

Értesítést kérek
Értesüljön elsőként
Az energiától duzzadó Camry dinamikus formája és tágas belső tere a mindennapi vezetést tiszta élménnyé teszi. Készen áll, hogy útra keljen? Regisztráljon itt, hogy megkapja a legfrissebb információkat.