1. Tulajdonosok
 2. Toyota eredeti alkatrészek és tartozékok
 3. Toyota motorolaj
Gyors linkek

TOYOTA EREDETI MOTOROLAJ

TOYOTÁJÁNAK ÉLTETŐ ELEME

Ahogyan az életfunkcióink megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a víz vagy a növények virágzásához a napfény, úgy van szüksége autójának is a motorolajra, hogy életerős legyen, és a lehető legjobban végezze a dolgát.

Motorjaink teljes élettartamuk során páratlan teljesítményről, hatékonyságról és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot minden körülmények között. Ezen tulajdonságaik fenntartásához azonban rendszeres karbantartásra és a legjobb minőségű motorolajra van szükségük.

A Toyota eredeti motorolaj (TGMO) az egyetlen olyan kenőanyag, amely kifejezetten az Ön autójához készül. Más termékekkel ellentétben a TGMO motorolajat Toyota járművekkel végzett, szigorú tesztek sorozatával fejlesztettük ki, hogy motorja igényeinek a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen.

 • Íme néhány a TGMO motorra gyakorolt pozitív hatásai közül:
  • Védelem: egy vékony, de hatékony olajfilm, ami segíti a motor alkatrészeinek mozgását. Enélkül a motor túlmelegedne és megszorulna.
  • Teljesítmény: segíti a dugattyú és a hengerfal közötti hézag tömítését, így motorja a maximális teljesítményt adhatja le.
  • Gazdaságosság: a motor kiegyensúlyozott működését segíti elő, ezáltal kevesebb energia megy veszendőbe, következésképp nő az 1 liter üzemanyaggal megtehető kilométerek száma.
  • Megbízhatóság: segít megakadályozni a lerakódásokat, így tisztán tartja a motort, és meggátolja a dugattyúgyűrűk beragadását.
  • Hosszú élettartam: semlegesíti a savakat, akadályozza az égési folyamat során előforduló rozsdásodást, és a korrózió kiküszöbölésével hosszabb élettartamot biztosít.
  • Sokoldalúság: bizonyos lehet abban, hogy motorja nagyszerűen teljesít szélsőséges időjárási és menetkörülmények között is.

A szintetikustól az ásványi kivitelig a legkíméletlenebb időjárási viszonyokhoz, a dízel- és a benzinmotorokhoz is kínálunk motorolajat, így bizonyosan megtalálja kínálatunkban azt, ami a legjobban megfelel Toyotája igényeinek.

A megfelelő Toyota eredeti motorolaj rendszeres használatával sok-sok éven át zavartalanul élvezheti motorja kiváló teljesítményét, gazdaságosságát és kedvező emisszióját.