1. Modellek
 2. Elektromos autók
Gyors linkek

ELEKTROMOS AUTÓK

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS, ZÉRÓ MEGKÖTÉS
Az elektromos autózás legjava
A Toyota elektromos autói a gyártó elektrifikáció terén szerzett, több mint 25 éves tapasztalatából kovácsolnak előnyt. Minden egyes kilométeren károsanyag-kibocsátástól mentes közlekedést, kényelmet és gyors töltést biztosítanak.

Mirai

Az új Toyota Mirai egy elektromos autó kényelmét kínálja egy hidrogén üzemanyagcellás hajtásláncot használva, amely kipufogógázok helyett csupán tiszta vizet bocsát ki magából. Amellett, hogy nem bocsát ki károsanyagot, dinamikus megjelenésével, kompromisszummentes kényelmével, és az Euro NCAP töréstesztjén 5 csillaggal jutalmazott biztonságával is hódít.

 • A hidrogén utántöltése kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe
 • 650 kilométeres hatótávolság
 • Zéró széndioxid-kibocsátás, 182 lóerős összteljesítményt és légtisztító rendszera
Katalógus (pdf) Opens in new window Tudjon meg többet

Új Toyota bZ4X

A Toyota bZ4X egy hatékony és kiemelkedőn dinamikus SUV, amelynek elektromos hajtáslánca összkerékhajtást kapott, valamint az AWD XMODE rendszernek köszönhetően kiváló terepképességekkel rendelkezik. Az autó a különösen szilárd e-TNGA platformra épül, amelynek fejlesztése során a teljesítményre és az utastér helykínálatára koncentráltak. Ha mindez még nem lenne elég, az opcionális napelemes tető akár 1800 kilométer extra hatótávot képes biztosítani évente.

 • Zéró károsanyag-kibocsátás, valamint 450 kilométeres hatótávolság egyetlen feltöltéssel
 • Akár 217 lóerős teljesítmény, 6,9 másodperces 0-100 km/órás gyorsulás és 4x4 hajtás
 • A legmodernebb technológiákat felvonultató Toyota Smart Connect multimédiás rendszer hatalmas, 12” érintőképernyővel
Árlista letöltése Opens in new window Tudjon meg többet

Új PROACE CITY Electric

A Toyota PROACE CITY Electric egy kompakt méretű, tisztán elektromos haszongépjármű, amely még több előnyt tud kovácsolni a károsanyag-kibocsátástól mentes működésből. Mindkét karosszériaváltozat – a Rövid karosszériaváltozat és a Hosszú – lehetővé teszi két szabványos Euro raklap szállítását. Ezen túlmenően sokat tud spórolni az autó mindenki számára azzal, hogy nem függ a hagyományos üzemanyagoktól. A rövid töltési idők, a hosszú hatótáv és a 250 000 km Extracare garancia biztosítja, hogy a PROACE CITY Electric jó választás az Ön vállalkozása számára.

 •  Zéró károsanyag-kibocsátás, akár 260 kilométeres hatótáv és akár 30 perces gyorstöltés
 • Kategóriaelső terhelhetőség, akár 800 kilogrammig
 •  Akár 750 kilogrammos vontatási kapacitás
Tudjon meg többet

Új PROACE CITY Verso Electric

Utazzon együtt az egész család úgy, mint korábban még soha. Az ülések okos elrendezésével és variálhatóságával, valamint praktikus tárolómegoldásaival a Proace City Verso Electric a tökéletes választás, hiszen kényelemben és biztonságban képes bárkit eljuttatni a céljához. A kiváló felszereltség minden utazást megkönnyít. A zéró károsanyag-kibocsátású akkumulátoros elektromos hajtás alacsony fenntartási költségeket, korlátok nélküli városi használatot és számos egyéb előnyt biztosít, amelyet csak az elektromos autók tulajdonosai tapasztalhatnak meg.

 • Zéró károsanyag-kibocsátás, akár 260 kilométeres hatótávolság és gyors, akár mindössze 30 perces töltési idő
 • Számos utastér-konfiguráció a variálható üléseknek köszönhetően
 • Kiemelkedő biztonsági rendszerek és felszereltség, beleértve a Toyota Skyview opciót és a fűthető első üléseket
Tudjon meg többet