1. Modellek
 2. Elektromos autók
Gyors linkek

ELEKTROMOS AUTÓK

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS, ZÉRÓ MEGKÖTÉS
Az elektromos autózás legjava
A Toyota elektromos autói a gyártó elektrifikáció terén szerzett, több mint 25 éves tapasztalatából kovácsolnak előnyt. Minden egyes kilométeren károsanyag-kibocsátástól mentes közlekedést, kényelmet és gyors töltést biztosítanak.

Mirai

Az új Toyota Mirai egy elektromos autó kényelmét kínálja egy hidrogén üzemanyagcellás hajtásláncot használva, amely kipufogógázok helyett csupán tiszta vizet bocsát ki magából. Amellett, hogy nem bocsát ki károsanyagot, dinamikus megjelenésével, kompromisszummentes kényelmével, és az Euro NCAP töréstesztjén 5 csillaggal jutalmazott biztonságával is hódít.

 • A hidrogén utántöltése kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe
 • 650 kilométeres hatótávolság
 • Zéró széndioxid-kibocsátás, 182 lóerős összteljesítményt és légtisztító rendszera
Katalógus (pdf) (Opens in new window) Tudjon meg többet

Új Toyota bZ4X

A Toyota bZ4X egy hatékony és kiemelkedőn dinamikus SUV, amelynek elektromos hajtáslánca összkerékhajtást kapott, valamint az AWD XMODE rendszernek köszönhetően kiváló terepképességekkel rendelkezik. Az autó a különösen szilárd e-TNGA platformra épül, amelynek fejlesztése során a teljesítményre és az utastér helykínálatára koncentráltak. Ha mindez még nem lenne elég, az opcionális napelemes tető akár 1800 kilométer extra hatótávot képes biztosítani évente.

 • Zéró károsanyag-kibocsátás, valamint 450 kilométeres hatótávolság egyetlen feltöltéssel
 • Akár 217 lóerős teljesítmény, 6,9 másodperces 0-100 km/órás gyorsulás és 4x4 hajtás
 • A legmodernebb technológiákat felvonultató Toyota Smart Connect multimédiás rendszer hatalmas, 12” érintőképernyővel
Árlista letöltése (Opens in new window) Tudjon meg többet

Proace City

Ismerkedjen meg egy kis haszonjárművel, ami nagy ötleteket rejt magában. A tisztán elektromos Proace Cityt úgy tervezték, hogy megbízható üzleti partnere legyen, és kényelmet, biztonságot és nagy teret kínáljon Önnek. A széleskörű méretválaszték és a testre szabható ajtóopciók lehetővé teszik, hogy az Ön igényeinek megfelelő, ideális autót állítsa össze. Hatékony elektromos meghajtásának köszönhetően pedig korlátozások nélkül mozoghat.

 • 50 kWh-s akkumulátor akár 330 kilométere tisztán elektromos hatótávolsággal (+50 km)
 • Akár 1,5 tonna vontatási kapacitás
 • Akár 1 tonna hasznos teherbírás

Tudjon meg többet

Proace City Verso

Úgy tervezték, hogy minden utazás élmény legyen: az okos, moduláris kialakítás számos utas- és csomagtérkombinációt tesz lehetővé, mind a magán-, mind az üzleti használathoz. Az 50 kWh-s akkumulátorral ellátott, tisztán elektromos meghajtással akár 330 kilométert is könnyedén megtehet. Élvezze a kényelmet, a teret, a fejlett technológiát és a legmodernebb biztonsági funkciókat, amelyek egy olyan autóban állnak rendelkezésre, amely ugyanolyan modern, mint amilyennek látszik. 

 • 50 kWh-s akkumulátor akár 330 kilométeres tisztán elektromos hatótávolsággal (+50 km) 
 • 10” digitális műszeregység + 10” multimédiás képernyő
 • Rugalmas utastér, amely akár 3,5 méter hosszúságú rakományok szállítására is alkalmas 
Árlista letöltése (Opens in new window) Tudjon meg többet

Proace

Dolgozzon okosabban a fejlett technológiának köszönhetően. Az új Toyota Proace kétféle akkumulátorral kapható, 50 kWh és 75 kWh kapacitással, amelyek akár 224 km, illetve 350 km hatótávolságot biztosítanak, így támogatva Önt, bármilyen hosszú is legyen a napja. Intelligens, tágas, biztonságos és kényelmes: olyan tulajdonságokat kínál, amelyek erőt adnak vállalkozásának, és lehetővé teszik, hogy mindig a maximumot nyújtsa. 

 • Három karosszériaváltozat és két hossz elérhető
 • 50 kWh-s vagy 75 kWh-s akkumulátor akár 350 kilométeres tisztán elektromos hatótávolsággal
 • MyT Toyota csatlakoztatott szolgáltatások 
Árlista letöltése (Opens in new window) Tudjon meg többet!

Proace Verso

Az utasokat középpontba helyezve tervezett új Proace Verso lehetővé teszi, hogy mindenki első osztályon utazzon. A csendes, kiváló képességekkel rendelkező és hatékony elektromos hajtás akár 330 kilométeres, kényelmes hatótávolságot kínál. A komfort funkciók széles skálája, például a lehajtható ülések és az új multimédiás rendszerrel és 10” érintőképernyővel ellátott digitális vezetőtér gondoskodik a pihentető vezetésről. Elegáns és modern formatervével garantáltan mély benyomást tesz, bárhová is megy. 

 • 50 kWh-s vagy 75 kWh-s akkumulátor akár 330 kilométeres tisztán elektromos hatótávolsággal 
 • Elektromos oldalsó tolóajtók
 • Toyota Skyview®
Árlista letöltése (Opens in new window) Tudjon meg többet