1. Flotta
  2. Flottaprogram

TOYOTA FLOTTAPROGRAM

A FLOTTAPARTNERI KAPCSOLAT ELŐNYEI

Miért érdemes a Toyotát választani flottapartnernek?

1) Versenyképes Teljes Fenntartási Költség (TCO)

A Teljes Fenntartási Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használtautóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 40%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek. A Toyota gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműveink Teljes Fenttartási Költsége rendkívül kedvező, többek között ezért is ilyen magas az elégedett és újravásárló cégek száma.

2) Magas maradványérték

A Toyota gépjárművek értékvesztése lassú és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetők. Így biztos lehet benne, hogy befektetése értékálló. Független felmérések alapján, a Toyota gépjárművek értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

3) Bármilyen cégautó igényét teljesítjük

Megújult széles termékpalettánk révén vállalata bármilyen személyautó igényét a legkisebbtől a legnagyobb és legkülönlegesebb járműig bezárólag ki tudjuk elégíteni.


4) Üzleti igényeknek teljesen megfelelő felszereltségek

Termékstratégiánkrészeként olyan felszereltségi szinteket alaÍ tottunk ki, melyek teljes mértékben megfelelnek cégautós elvárásainak. Bármelyik felszereltségi csomagunkat is választja, biztos lehet benne, hogy céges felhasználáshoz leginkább szükséges tartalommal rendelkezik.


5) Flottakedvezmény már 1 darab autó vásárlásakor

Legfontosabb flottamodelljeink esetében már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk, így segítve elő a kedvező kezdeti beruházási költséget.


6) Környezetkímélő Full Hybrid termékek

A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NOx és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. A széleskörű Full Hybrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatékony és környezetkímélő autózást szolgálja. Full Hybrid gépjárműveket használó vállalat környezettudatosságot mutat üzleti partnerei felé.


7) Hozzáértő flottatanácsadók

Flottatanácsadóink kiválóan ismerik a flottavásárlás folyamatának minden részletét, ezért rugalmasan és hatékonyan tudják segíteni abban ügyfeleinket. Az autópark összeállításától a vállaltra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.


8) Egységes alkatrész listaárak

Országszerte bármelyik Toyota márkaszervizebe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és magas minőségben szolgálják ki. Ezen felül az eredeti Toyota alkatrészek árai nemcsak versenyképesek, hanem ugyanannyiba kerülnek mindenhol, így egyszerű kontrollálni a gépjárművek különböző számláit.


9) Széleskörű pénzügyi szolgáltatások

Márkakereskedő partnereinknél a Toyota Pénzügyi Zrt. teljeskörű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól, a nyílt-, vagy zártvégű pénzügyi lízingen át a rendkívül kedvező és garantált visszavásárlási konstrukciót kínáló Toyota Értékőr programig.


10) Országos lefedettség

Széles márkakereskedői és márkaszerviz hálózatunkon keresztül az ország egész területén kis tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Bármerre is menjen a közelben mindig lesz Toyota márkakereskedés és márkaszerviz.


11) Biztonság

A Toyota modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.


12) Ügyfélelégedettség

A Toyota modellek legendás minőségét nem csupán ügyeleink rendkívül magas újravásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J.D. Power and Associates, TÜV, Dekra, …) is visszaigazolják.