1. Modellek
  2. Aygo X Undercover
  3. Együttműködés
Gyors linkek
Aygo X UNDERCOVER

EGYÜTT

Káosz és egyensúly

Bemutatjuk az egyedülálló, limitált szériás modellünket, amely az UNDERCOVER befolyásos divattervezője, Jun Takahashi segítségével született meg.

A rejtett város

Üdvözöljük Párizs, Tokióban

A japán streetwear legenda így írta le saját szavaival első autós együttműködését a Toyota Aygo X kapcsán: „Olyan formák, amely még mindig nagyon UNDERCOVER stílusúak, miközben harmóniában vannak a várossal.” 

Ágazatokon átívelő

A Toyota és az UNDERCOVER

Mint saját szakterületük innovátorai, a Toyota és az UNDERCOVER újragondolták az Aygo X modellt, amely mindkét márka legjavát nyújtja, és a „felforgató szellem”, Jun Takahashi új ikonját kelti életre. 

Limitált széria

A megfelelni nem akarás színe

Takahashi megfelelni nem akaró és sztereotípiák megtörésével kapcsolatos tervezési filozófiája által ihletett módosítások közé tartoznak a Toyota által kifejlesztett exkluzív, a kifejezetten erre a célra készült Celestite Grey és Ash Grey kéttónusú fényezések.

  • Exkluzív celesztitszürke és hamuszürke kéttónusú fényezés
  • Korallvörös kiegészítők
  • Monogram minta
Formai megoldások

Egy semmihez sem hasonlítható

A fekete 18” keréktárcsákhoz és belső betétekhez, ülésekhez és padlószőnyegekhez társított korallvörös árnyalatok, valamint a tetőmatricák képében megjelenő CHAOS / BALANCE mottó jól illusztrálja, hogy ez minden, csak nem egy átlagos autós együttműködés. 

Miért az Aygo X?

Valami érdekesebb

Az UNDERCOVER még tovább fokozhatja az Aygo X egyébként is erős karakterét” – mondta Tadao Mori, a Toyota Europe stílustervezési részlegének vezetője. „A divattervezésben és az autótervezésben sok a közös vonás, Jun valami érdekesebb és váratlanabb dolgot mutatott meg nekünk."