1. Modellek
  2. Aygo X Undercover
Gyors linkek
Toyota x UNDERCOVER

Aygo X

Több mint egy együttműködés

A Toyota és az UNDERCOVER Jun Takahashi megalkottak egy limitált szériás Aygo X modellt, amely képes áttörni a határokat.

Jun Takahashi

Az UNDERCOVER kultúra

A japán divattervező és streetwear legenda, Jun Takahashi arról beszél, hogy a Toyotával együtt dolgozott az ikonikus Aygo X újragondolásán: „Olyan formákról van szó, amely még mindig nagyon UNDERCOVER stílusúak, miközben harmóniában vannak a várossal.” 

Iparágakon átívelő kreativitás

Amikor két legenda találkozik

Bemutatjuk az egyedülálló új együttműködést az UNDERCOVER befolyásos divattervezőjével, Jun Takahashival. Egy limitált szériás Aygo X, amely mindkét márka legjavát hozza, és amelyet Jun Takahashi jól ismert „felforgató szelleme” ihletett.

A rejtett város

Üdvözöljük Párizs, Tokióban

Fedezze fel Párizst és Tokiót, a világot, amelyet az Aygo X by UNDERCOVER Jun Takahashi ihletett a zenész Lu, a modell Ali Honcharuk és a költő Wilson Oryema társaságában.

LU

A kísérletező, multidiszciplináris művész, Lu tehetséges énekes, csellóművész és producer, akinek korábbi együttműködései zökkenőmentesen váltottak az underground stílusról a mainstreamre, és kontrasztos világokat hoztak össze, ezzel igazán váratlan végeredményt teremtve.

Káosz és egyensúly

Csatlakozzon Lu, Ali Honcharuk és Wilson Oryema társaságához, akik az ikonikus divattervező, Jun Takahashi ihlette változó városképen vezetik át Önt, legyen az valós, vagy akár virtuális. 

Ali Honcharuk

Az SS23 UNDERCOVER Jun Takahashi kifutójáról Párizs váratlan világába lépve, Ali Honcharuk ukrán modell egyben tehetséges kerámiaművész is, aki kreativitását új, izgalmas formák megalkotásával fejezi ki.

Wilson Oryema

Wilson Oryema elismert költő és aktivista, valamint modell, így iparágakon átívelő egyedülálló perspektívával rendelkezik, pont amilyen a Toyota és az UNDERCOVER Jun Takahashi találkozása.
  • Lu
  • Ali Honcharuk
  • Wilson Oryema