1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Hilux Active

Duplakabin

Hilux - Active - Duplakabin
Indulóár
16 548 100 Ft
234 - 250 g/km
8.9 - 9.5 kg/100km
4X4
2,4 D-4D 150 LE
Hilux - Active - Duplakabin
Hófehér (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

Read timed out

 • Dizájn

  MINDEN TEREPEN REMEKÜL MUTAT.

  Határozott formái erőt sugallnak, a markáns első-hátsó lökhárítók és a karosszériavédő elemek pedig hatásosan védik ki az esetleges sérüléseket.

 • ERŐS, STRAPABÍRÓ, MEGBÍZHATÓ.

  Az új Hiluxot arra terveztük és teszteltük, hogy a világ legextrémebb körülményei közt is megállja a helyét, így Ön mindig számíthat az autó legendás minőségére, strapabírására és megbízhatóságára.

 • MAGABIZTOSAN A VOLÁN MÖGÖTT

  A hegymeneti elindulássegítővel (HAC) és az aktív kipörgésgátlóval (A-TRC) mindig simán indulhat, a komoly teherbírás és vontató képesség pedig azt jelenti, hogy bármit magával vihet. Szóval akár kaptató jön, akár meredek lejtő (tényleg, szóltunk már a lejtmeneti vezérlésről?), biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, és biztonságban autózhat.** A felszereltség és az opciók a modellváltozattól függnek.

 • AZ ÖN TERE, AZ ÖN VILÁGA.

  Kívül kemény, belül kényelmes; az új Hilux utastere a kifinomultság és a stílus új szintjét teremti meg. A tartós anyagok és a mutatós felületek pont olyan jó minőségűek, mint amilyennek látszanak, a Harman CLARi-Fi technológiával felvértezett JBL audiorendszer pedig lenyűgöző hangzást kínál, bármilyen zenéről is legyen szó.

Teljes képernyő Lezárás