1. Modellek
 2. Hamarosan
 3. Land Cruiser
Gyors linkek

ÚJ Toyota Land Cruiser

A LEGENDA VISSZATÉR

A világszerte ismert terepjáró ikon és a Toyota történetének egyik legnépszerűbb modellje – amely több mint 70 éve a tartósság és a megbízhatóság szinonimája – vadonatúj generációval tér vissza az utakra és a terepre. Az új Toyota Land Cruiser elődei legjobb tulajdonságait veszi át.
TEREPES DNS
 • Hajtáslánc

  2,8 literes turbódízel motor 204 lóerős (150 kW) teljesítménnyel

 • Felépítés

  Mervebb váz az új GA-F platformnak hála

 • Technológia

  Elektromos szervokormány (ESP) és szétkapcsolható első stabilizátor rudak (SDM)

FormákHAGYOMÁNY ÉS MODERNITÁS

Az új Toyota Land Cruiser azonnal mély benyomást tesz marcona sziluettjével, amely első pillantásra egyértelművé teszi, hogy készen áll a legnehezebb kihívásokra is. A praktikus és alul szűkített karosszéria rövid túlnyúlásokkal és leegyenesített sarkokkal úgy van kialakítva, hogy még extrém terepen sem okoz gondot a vezetés.

UtastérKIEMELKEDŐ FUNKCIONALITÁS

Az öt- vagy hétüléses utastér robusztus, praktikus és tágas. A műszerfalon található gombok és kapcsolók intuitív elrendezése megkönnyíti a használatukat terepen is. Az alacsony kialakítású motorháztető a leengedett övvonallal és a nagyobb oldalablakokkal javítja a kilátást minden irányba.

FelépítésMEREVEBB SZERKEZET

Az új Toyota Land Cruiser klasszikus alvázas felépítést kapott, amelyet az új TNGA (GA-F) platformmal kombináltak, így növelve a karosszéria merevségét, megkönnyítve a manőverezést, valamint javítva a menetkényelmet és a jármű terepképességeit. Ráadásul ennek köszönhetően még jobb teljesítményt nyújt kanyarokban is az új Land Cruiser, és kiemelkedő azokban a helyzetekben, amikor az egyik, vagy akár több kerék elveszti a kapcsolatot a talajjal.

TechnológiaLENYŰGÖZŐ TEREPKÉPESSÉGEK

A legújabb generáció az első Land Cruiser, amely elektromos szervokormányt (EPS) és szétkapcsolható elülső stabilizátor rudakat (SDM) kapott. Az EPS rendszer használata megkönnyíti az autó manőverezését, és lehetővé teszi a Toyota T-Mate használatát a Toyota Safety Sense biztonsági rendszerek legújabb generációjával karöltve. Az SDM rendszer pedig az első stabilizátor rudak leválasztásának lehetőségét biztosítja a műszerfalon található kapcsolóval, így javítva a kezelhetőséget egyenetlen felületeken és növelve a vezetési kényelmet. A Multi-Terrain terepmonitor HD kamerákkal és képpel rendelkezik, míg a Multi-Terrain terepválasztó rendszert továbbfejlesztették, hogy a teljesítményt automatikusan az útviszonyokhoz igazítsák.

HajtásláncMINDEN HELYZETBEN EREJE TELJÉBEN

A Toyota Land Cruiser legújabb generációja a legkeményebb kihívásokra is készen áll az erőteljes hajtásláncnak köszönhetően. A terepjáró motorterében egy 2,8 literes turbódízel motor található, 204 lóerős (150 kW) teljesítménnyel, amely biztosítja a megfelelő egyensúlyt a teljesítmény és az alacsony üzemanyag-fogyasztás között. Az egységhez egy 8 sebességes Direct Shift automata sebességváltó párosul az intuitívabb, egyenletes gyorsulás és az akár 3,5 tonnás vontatási kapacitás érdekében.

Limitált kiadás

LAND CRUISER FIRST EDITION

Az európai sofőrök számára alkották meg a Land Cruiser First Edition limitált szériás modellváltozatot, amely 3000 példányban lesz elérhető, és kizárólag az előértékesítés első szakaszában lehet majd megrendelni.

A Toyota Land Cruiser First Edition célja, hogy előtérbe helyezze a modell örökségét, valamint hangsúlyozza az autó terepképességeit. Az európai piacra készült változat 3000 példányban lesz elérhető. A klasszikus, kerek fényszóróknak köszönhetően könnyen megkülönböztethető lesz. A vásárlók kétféle színösszeállításból választhatnak majd: a kéttónusú Sand és Smoky Blue árnyalatok lesznek elérhetők.