Toyota Avensis

Igazi szépség

Avensis. Lenyűgöző innováció és kényelem

Avensis. Lenyűgöző innováció és kényelem

Innovatív technológiák, a Toyota Safety Sense által kínált legmagasabb szintű biztonság, erős és takarékos motorok, kényelmes utastér… Az új Toyota Avensis rengeteg meglepetést tartogat az Ön számára. Éljen a lehetőséggel, és keljen útra egy remek autóval!

Előnyök

Toyota Avensis : Elegáns, mégis határozottan stílusos

Elegáns, mégis határozottan stílusos

Az új Avensis erőteljes, dinamikus stílusát aprólékos kidolgozású részletmegoldások egészítik ki. Egy ilyen autóval minden utazás élmény – méghozzá az összes érzékszerve számára.

Toyota Avensis : Biztonság

Biztonság

Az Ön biztonsága mindennél fontosabb számunkra – ezért az új Toyota Avensist a Toyota Safety Sense csomag fejlett aktív biztonsági rendszereivel vérteztük fel.

Toyota Avensis : Innováció

Innováció

Kategóriaelső és innovatív technológiai megoldások – az új Toyota Avensis most mindezt alapáron kínálja. El tud képzelni ennél jobb választást?

Az Avensis követői

Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan

Ha stílusos és takarékos autót keres, érdemes számításba vennie a Corolla Sedan modellt. Kiváló hibrid hajtáslánc, dinamikus menetteljesítmények és modern műszakiságából adódóan tökéletes megbízhatóság. Élvezze a magas színvonalú anyagokból, modern technikai, technológiai szolgáltatásokkal összeállított utastér kényelmét!

Toyota Corolla TS Kombi

Corolla TS Kombi

Tér, funkcionalitás és dinamika – e három jellemző írja le legpontosabban az új Corolla TS kombit. Kétféle hibrid hajtáslánc választható hozzá, csomagtartója tágas, kényelmi és biztonsági felszerelése pedig bőséges. És persze élvezet vezetni.

Toyota RAV4

RAV4

Íme, a RAV4: stílusos, funkcionális és modern SUV, a versenytársakat messze megelőző technológiai tudással. Modern formák és műszaki megoldások, tágas utastér és csendes, hatékony hibrid hajtáslánc. Mindez együtt, egyetlen autóban.

Toyota Camry

Camry

Az elegáns Camry visszatért, hogy a legigényesebb autósokat is lenyűgözze. Üzleti elegancia sportkupés menetteljesítményekkel. Minél több időt tölt el egy Camryben, annál jobban fogja értékelni finoman kidolgozott, kényelmes utastér szolgáltatásait, és a csendes és erős hibrid hajtást.

Galéria

Vásárlási felületek